markoto 31.03.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Ale sie rozpisalas Kasiu Wiecie co ja nie mam jakos kontaktu z domami z wykonczeniem z czasu komuny, wydaje mi sie ze domy takie jak nasze to norma a wiekszosc domow lepiej urzadzona niz moja wiec chyba nie mialabym gdzie skrzydel rozwinac Edytowane 31 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Za dużo napisałam?? Ale to tak od serca:D Moge wykasować jakby co A co do domów, to naprawdę nei chodzi o komunę Marta, serio. Nasze domy wcale niea takie "normalne i przeciętne"! Oczywiście po za FM:D Naprawdę, sporo ludzi wykańcza swoje domy latami! I nie mówię tu, że brakuje lampki czy stoliczka, albo obrazka na ścianie. Biorą stare meble, wykańczją 1 lazienke i takie tam. Dlatego jak wchodzą do znajomych i widza wszystko nowe, wszystko inne, wykonczone, to jest WOW, choćby w oczach FM nie było ćwierć wow, to u w takim wykończonym domu jest WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ja mam wiekszosc znajomych ktorzy dopiero teraz sie wybudowali wiec maja domy zrobione na tip top , fakt ze podoba sie tym co mieszkaja w mieszkaniu a w domu troche wiecej przestrzeni, taras, trawka i to napewno wywoluje wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Widzisz, czyli ja jednak na wsi mieszkam:D Fakt, większość moich znajomych mieszka w blokach i jak slusznie zauważylas sama większa powierzchnia robi WOW. MOze u mnie dochodzi tez sprawa taka, że zdecydowana większość moich znajomych preferuje styl tradycyjno-rustykalny Więc jak wchodza do mnie to mają wielkie oczy, gdyż sama równeiz popełnilam taki styl mieszkając w bloku, co jest dla mnie totalnym nieporozumieniem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 kurs nie kurs ale juz wiem, że jak coś to chyba będę się u Ciebie Markotko uzewnętrzniać i o porady wnętrzarskie pytać a mam jeszcze oczywiście duuużo do zrobienia a nie interesuje mnie styl jak to Kasia ładnie nazwała tradycyjno-rustykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 a moi znajomi raczej preferuja styl prosty, jedni znajomi lubia takie rustykalne i tak sobie dom wykonczyli choc bez jakiejs wielkiej przesady w tej rustykalnosci :)wiec nie mam specjalnie czym zablysnac Pasie a uzewnetrzniaj sie ile chcesz, zawsze sluzymy rada tylko czasami ci zamieszamy rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) a moi - jak tak pomyślę to właśnie idą raczej w rustykalny - więc i tak mój dom zawsze będzie trochę inny i może coś fajnego jeszcze da się jeszcze z nim zrobić Markotko dzięki:) i o to chodzi, żeby było inaczej i nie boję się eksperymentów:) Edytowane 31 Marca 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pasie, pewnei sie da. Ale Marta ma racje: zamieszane w głowie będziesz mieć totalne. Gdzie "projektantek sześc tam wiesz.. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Projektantki 3, jedna w trakcie, a 2 w planach wiec mieszanka baardzo wybuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zaraz mnie szlag trafi, w szkole sa rekolekcje w zwiazku z czym swietlica jest od 8-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 czyli wychodzą z założenia, że w pracy też masz rekolekcje i wyjdziesz wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 witam, syskie projektantki i dodam że u mnie mimo rekolekcji świetlica była czynna do 17tej i tak powinno być !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 taaak, nasz kraj wcale a wcale nie jest państwem kościelnym. Osłabiają mnie takie akcje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A u nas bez zmian. Na szczęście Markociu a nie da się coś z tym u dyrekcji zrobić? pewnie panie też chcą do domu pryzsnąć z racji wolnego i rekolekcji dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 AAAAAAa i pamiętam o książce, ale jeszcze jej nie mam. Dziś B ma angielski jeśłi ją dostane to juz wiem co dalej robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzieki Nitus za pamiec Wiecie co nie ma swietlicy bo chetnych byloby tylko 2 - ja i moj kuzyn, reszta dzieci ma babcie, ciocie albo niepracujace mamy i dlatego nie planuja miec otwartej swietlicy. Moge sie odwolywac, pisac pismo, ale watpie, ze cos zdzialam. Najbardziej mnie wkurza, ze nie zostalismy poinformowani wczesniej tylko przez przypadek maz sie dowiedzial na siatkowce, ktora ma na sali szkolnej, ze szkole zamykac beda wczesniej bo sa rekolekcje. Dopiero wtedy zaczelismy sie w szkole wypytywac i dzisiaj sie dowiedzielismy o tej skroconej swietlicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To piknie ktoś z sekretariatu powinien po łapach chyba dostać Słuchajcie projektantki. Skoro Markocia pozwoliła z prywatą Pasie to może i mnie nie przepędzi Mam narożnik w U potrzebuje drewnianego kwadratowego stolika kawowego. Taki 80x80 lub 90x90 - jakieś pomysły? i teraz jak szukałam czegoś w ciemnym drewnie, bo takie mam dodatki w jadalni (stół i krzesła) i w kuchni (ściana) i trepy na klatce schodowej (merbau). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? a moze nie drewo kurde... a może co insze będzie pikne. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ale masz miejsca do siedzenia a stol i krzesla w jadalni to z jakiego drewna masz??? ktore drewno najbardziej widac z salonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ładnie wyszły te kafle nituś!na podstawie tego zdjecia jak dla mnie ciemny stolik jest z kosmosu. no ale skoro mówisz że nawiązuje do reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts