Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Ale sie rozpisalas Kasiu :) Wiecie co ja nie mam jakos kontaktu z domami z wykonczeniem z czasu komuny, wydaje mi sie ze domy takie jak nasze to norma :)

a wiekszosc domow lepiej urzadzona niz moja wiec chyba nie mialabym gdzie skrzydel rozwinac :D

Edytowane przez markoto

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za dużo napisałam??

Ale to tak od serca:D Moge wykasować jakby co ;)

A co do domów, to naprawdę nei chodzi o komunę Marta, serio.

Nasze domy wcale niea takie "normalne i przeciętne"! Oczywiście po za FM:D

Naprawdę, sporo ludzi wykańcza swoje domy latami! I nie mówię tu, że brakuje lampki czy stoliczka, albo obrazka na ścianie. Biorą stare meble, wykańczją 1 lazienke i takie tam. Dlatego jak wchodzą do znajomych i widza wszystko nowe, wszystko inne, wykonczone, to jest WOW, choćby w oczach FM nie było ćwierć wow, to u w takim wykończonym domu jest WOW

Widzisz, czyli ja jednak na wsi mieszkam:D

Fakt, większość moich znajomych mieszka w blokach i jak slusznie zauważylas sama większa powierzchnia robi WOW.

MOze u mnie dochodzi tez sprawa taka, że zdecydowana większość moich znajomych preferuje styl tradycyjno-rustykalny ;)

Więc jak wchodza do mnie to mają wielkie oczy, gdyż sama równeiz popełnilam taki styl mieszkając w bloku, co jest dla mnie totalnym nieporozumieniem teraz :)

a moi znajomi raczej preferuja styl prosty, jedni znajomi lubia takie rustykalne i tak sobie dom wykonczyli choc bez jakiejs wielkiej przesady w tej rustykalnosci :)wiec nie mam specjalnie czym zablysnac :D

Pasie a uzewnetrzniaj sie ile chcesz, zawsze sluzymy rada tylko czasami ci zamieszamy rowno :)

a moi - jak tak pomyślę to właśnie idą raczej w rustykalny - więc i tak mój dom zawsze będzie trochę inny ;) i może coś fajnego jeszcze da się jeszcze z nim zrobić :rolleyes:

Markotko dzięki:) i o to chodzi, żeby było inaczej i nie boję się eksperymentów:)

Edytowane przez pasie

Dzieki Nitus za pamiec :)

Wiecie co nie ma swietlicy bo chetnych byloby tylko 2 - ja i moj kuzyn, reszta dzieci ma babcie, ciocie albo niepracujace mamy i dlatego nie planuja miec otwartej swietlicy. Moge sie odwolywac, pisac pismo, ale watpie, ze cos zdzialam. Najbardziej mnie wkurza, ze nie zostalismy poinformowani wczesniej tylko przez przypadek maz sie dowiedzial na siatkowce, ktora ma na sali szkolnej, ze szkole zamykac beda wczesniej bo sa rekolekcje. Dopiero wtedy zaczelismy sie w szkole wypytywac i dzisiaj sie dowiedzielismy o tej skroconej swietlicy.

To piknie :bash: ktoś z sekretariatu powinien po łapach chyba dostać

Słuchajcie projektantki. Skoro Markocia pozwoliła z prywatą Pasie to może i mnie nie przepędzi ;)

Mam narożnik w U potrzebuje drewnianego kwadratowego stolika kawowego. Taki 80x80 lub 90x90 - jakieś pomysły?

003.JPG

i teraz jak szukałam czegoś w ciemnym drewnie, bo takie mam dodatki w jadalni (stół i krzesła) i w kuchni (ściana) i trepy na klatce schodowej (merbau).

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? a moze nie drewo kurde... a może co insze będzie pikne. ?