Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A haka masz? bo może można wynając przyczepke i samemu podjechać.? firma transportowa to sobie może śpierwnąć za te przyjemność. A może sklep dowozi?

Z salonu najbardziej widać właśnie stół w jadalni.

A oto jadalnia z moimi beżykami ;) w świetle dziennym + stół w kolorze mocno ciemnego drewna

003.JPG

nie patrzcie na śmieci bo to fota z lutego. Teraz jest jeszcze gorzej, bo nie widac nic ;) wszędzie folie.

I kuchnia

044.JPG

do tego schody które sie właśnie robią... i dlatego myślałam, by dać stolik z ciemnego drewna.. a Gremium co myśli?

dodam tylko, ze szmata za wypoczynku to planowane zasłony. :)

ładnie wyszły te kafle nituś!

na podstawie tego zdjecia jak dla mnie ciemny stolik jest z kosmosu. no ale skoro mówisz że nawiązuje do reszty...

Efi kafle są zajebiste. Mają ciapki nie widac paprochów. Są matowe - nie widać kurzu ;) i do tego mają falistą powierzchnie, więc mało co widać syfu na nich ;) w sam raz dla mnie :D

ale masz miejsca do siedzenia :jawdrop:

a stol i krzesla w jadalni to z jakiego drewna masz??? ktore drewno najbardziej widac z salonu??

siedzenia, leżenia... wszystkiego ;)

A tak serio to nasz salon jest mały. Uznałam więc, ze nie będzie nam służył do niczego więcej poza wgapianiem sie w TV i /lub kominek. Więc postarałam się by i jedno i drugie można było robić wygodnie z pozycji leżącej dla 2 osób dorosłych. I tak wyszło ;)

Markociu bardzo mi miło, ale przeceniasz ten stół :D nieżle wygląda to prawda, ale to nie jest wypas od stolarza. To jest stół z krzesłami w komplecie ze zwykłej sieciówki z meblami ;)

Sprowadzane z Indonezji czy jakies innej Malezji :D

Wiec nic do kompletu nie maja :(