markoto 01.04.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 wlasnie Nitka walnij wiecej zdjec na wszytskie strony swiata z tej kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 babki może macie jakiś pomysł jak przywieźć 70 sadzonek z ciechanowa? miała mi po to pojechać moja ogrodniczka ale nie wiem czy to aktualne bo jej pracownik który miał jechac własnie sie zwolnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Moze z nia pogadaj, moze ma jakies namiary okoliczne na inny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nie ma bo nie potrzebowała bo sama jeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A haka masz? bo może można wynając przyczepke i samemu podjechać.? firma transportowa to sobie może śpierwnąć za te przyjemność. A może sklep dowozi? Z salonu najbardziej widać właśnie stół w jadalni. A oto jadalnia z moimi beżykami w świetle dziennym + stół w kolorze mocno ciemnego drewna nie patrzcie na śmieci bo to fota z lutego. Teraz jest jeszcze gorzej, bo nie widac nic wszędzie folie. I kuchnia do tego schody które sie właśnie robią... i dlatego myślałam, by dać stolik z ciemnego drewna.. a Gremium co myśli? dodam tylko, ze szmata za wypoczynku to planowane zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ładnie wyszły te kafle nituś! na podstawie tego zdjecia jak dla mnie ciemny stolik jest z kosmosu. no ale skoro mówisz że nawiązuje do reszty... Efi kafle są zajebiste. Mają ciapki nie widac paprochów. Są matowe - nie widać kurzu i do tego mają falistą powierzchnie, więc mało co widać syfu na nich w sam raz dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ale masz miejsca do siedzenia a stol i krzesla w jadalni to z jakiego drewna masz??? ktore drewno najbardziej widac z salonu?? siedzenia, leżenia... wszystkiego A tak serio to nasz salon jest mały. Uznałam więc, ze nie będzie nam służył do niczego więcej poza wgapianiem sie w TV i /lub kominek. Więc postarałam się by i jedno i drugie można było robić wygodnie z pozycji leżącej dla 2 osób dorosłych. I tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 a ten co robil stol to nie ma stolikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Markociu bardzo mi miło, ale przeceniasz ten stół nieżle wygląda to prawda, ale to nie jest wypas od stolarza. To jest stół z krzesłami w komplecie ze zwykłej sieciówki z meblami Sprowadzane z Indonezji czy jakies innej Malezji Wiec nic do kompletu nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 na przyczepke nie mam szans tego upakować. musiałabym wynająć transita. że koszt będzie to wiem, z 400 zł sama benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 łażę i pytamwidział kto, słyszał kto o tarasie z IROKO:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 dobry wieczór nadrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzien dobry u mnei nie ma co nadrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 jak nie jak tak i w komentach i w galeryjce pięknych rzeczy dużo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a roslinki to ogladniesz w sekund 5 i jestes na biezaco , teraz po deszczach reszta roslinek powinna ruszyc teraz planuje zakupy ziolek i zrobienie wielkiej donicy ziolowej albo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.04.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 martaale ja ci zazdroszcze tego że możesz dopieszczać ogródek. takie zaczynanie od zera jest masakryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 przeciez ja tez wlasciwie zaczynam od zera, za to ja ci zazdroszcze sensownego projektu zobaczymy za 2 lata jaka bedzie roznica miedzy naszymi ogrodkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie przesadzaj Efi - rok, dwa i też bęsziesz dopieszczać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzisiaj byl maz z A. na badaniach krwi i zemdlala, teraz sie zle czuje, boli ja glowa, jest jej zimno, ale musiala sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Bidulka... Zawsze tak to przeżywa..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts