Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja tam olalam wczorajszy deszczyk , slabiutki byl

a pogoda kurde lepsza sie nie zapowiada :(, roslinki już wołają o pomoc

więc udało mi sie namowic mojego na skoszenie trawy, a ptem kawalek wertykulowal

oj oj oj roboty duuzo ze zbieraniem trawy bo samym wertykulatorem jazda to bajka

wiec jesli macie taka trawę ze zbierze juz cos kosiarka to polecam najpierw skoszenie

mój mąż wygrabił grabkami starą trawę i nawiózł.Są jeszcze gdzieniegdzie placki, ale się zapalił do tego i zrobił.A moze dosiewkę też juz zrobił, nie wiem. Dla mnie ważniejsze są rośliny niż trawnik.

zeszłoroczna lawenda zaczyna się zielenić:)

posyłam słońce jeśli komuś brakuje

Witaj Nelus :)

Malmuc a ja znow slyszalam ze lepiej najpierw zrobic wertykulatorem a potem skosic wtedy nie trzeba grabic trawy bo ona sie sama zbiera ale czy to prawda to nie wiem bo nie robilam tak jeszcze :)

u nas wczoraj najpierw kropilo a potem sie rozlalo tak ze znow nic nie zrobilam

U mnie to najpierw trzeba wygrabić korę, która przy tych wichurach jest porozrzucana po całym trawniku... :bash:

A czy chwaliłam się Wam, że moja trampolina nauczyła się latać...!?

Wstaliśmy rano w sobotę po piątkowej wichurze, a tu miejsce po trampolinie puste...! :o

W pierwszej chwili pomyśleliśmy, że ktoś ją ukradł...

Zaczęliśmy szukać i co się okazało..!? Trampolina leżała połamana pomiędzy płotem, a naszym garażem...:(

Z relacji sąsiadów dowiedzieliśmy się, że poderwało ją w górę jak latawiec i rzuciło na dach - mamy uszkodzone dachówki, zerwaną rynnę i obróbki blacharskie do poprawy...:(

Dodam tylko, że to była jedna z większych; o średnicy prawie 4m... Ledwo ją z Małżem przestawialiśmy przy koszeniu trawy...

Nie muszę mówić jak zareagowały dzieci jak to zobaczyły.. ?! :cry:

o kurcze

współczuje. musiało jakoś niefortunnie ją podwiać a potem to już jak żagiel

swoją drogą sąsiedzi musieli mieć okrągłe oczy, pewnie się poczuli jak na Twisterze. :rolleyes:

No właśnie byli w lekkim szoku, bo siedzieli sobie wieczorem przy herbatce w takim a'la ogrodzie zimowym na piętrze i dodam tylko, że trampolina leciała właśnie w ich stronę.... -)

Tak na prawdę zatrzymała się na płocie, 3 metry od ich przeszkleń!:eek:

Oni to dopiero mieliby zniszczeń...