efilo 11.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a nasz aerator czeka w garażu. najpierw panowie sie rozlozyli z drzewami, potem lubego rozłożyła gorączka a teraz co rusz to kropi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a nasz aerator czeka w garażu. najpierw panowie sie rozlozyli z drzewami, potem lubego rozłożyła gorączka a teraz co rusz to kropi a u nas leje od tak południa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 U nas codziennie po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A ja tak zupełnie z innej beczki yyyyy, no tak po prostu, Marta i goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dobrze, ze jestes Nelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a ja tam olalam wczorajszy deszczyk , slabiutki byl a pogoda kurde lepsza sie nie zapowiada , roslinki już wołają o pomoc więc udało mi sie namowic mojego na skoszenie trawy, a ptem kawalek wertykulowal oj oj oj roboty duuzo ze zbieraniem trawy bo samym wertykulatorem jazda to bajka wiec jesli macie taka trawę ze zbierze juz cos kosiarka to polecam najpierw skoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 mój mąż wygrabił grabkami starą trawę i nawiózł.Są jeszcze gdzieniegdzie placki, ale się zapalił do tego i zrobił.A moze dosiewkę też juz zrobił, nie wiem. Dla mnie ważniejsze są rośliny niż trawnik. zeszłoroczna lawenda zaczyna się zielenić posyłam słońce jeśli komuś brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witaj Nelus Malmuc a ja znow slyszalam ze lepiej najpierw zrobic wertykulatorem a potem skosic wtedy nie trzeba grabic trawy bo ona sie sama zbiera ale czy to prawda to nie wiem bo nie robilam tak jeszcze u nas wczoraj najpierw kropilo a potem sie rozlalo tak ze znow nic nie zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no patrz! a ja wyczytalam zeby zaczac od koszenia nie probowalam wertykulowac z koszem, mysle ze gdybym nie skosila wczesniej trawy to szlag by mnie trafil i po kazdych 20m musialabym wylączyc i oprozniać kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ale kosisz z koszem wertykulejesz bez, potem teoretycznie kosiarka powinna wszystko sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Cześć Markociu. Nie nadrobię, ale widzę, że prawie wszędzie tematy ogrodowe aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 rasiu za duzo to u mnie nie ma do nadrobienia, 3 zdjecia na krzyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie to najpierw trzeba wygrabić korę, która przy tych wichurach jest porozrzucana po całym trawniku... A czy chwaliłam się Wam, że moja trampolina nauczyła się latać...!? Wstaliśmy rano w sobotę po piątkowej wichurze, a tu miejsce po trampolinie puste...! W pierwszej chwili pomyśleliśmy, że ktoś ją ukradł... Zaczęliśmy szukać i co się okazało..!? Trampolina leżała połamana pomiędzy płotem, a naszym garażem... Z relacji sąsiadów dowiedzieliśmy się, że poderwało ją w górę jak latawiec i rzuciło na dach - mamy uszkodzone dachówki, zerwaną rynnę i obróbki blacharskie do poprawy... Dodam tylko, że to była jedna z większych; o średnicy prawie 4m... Ledwo ją z Małżem przestawialiśmy przy koszeniu trawy... Nie muszę mówić jak zareagowały dzieci jak to zobaczyły.. ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 o rany , moja na szczescie nietknieta , ale musiala byc u was wichura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 O kurcze! Pozostaje się cieszyć, że nikomu nic się nie stało i że Wam okna nie wybiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 o kurcze współczuje. musiało jakoś niefortunnie ją podwiać a potem to już jak żagiel swoją drogą sąsiedzi musieli mieć okrągłe oczy, pewnie się poczuli jak na Twisterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mario ale historia, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 O kurcze! Pozostaje się cieszyć, że nikomu nic się nie stało i że Wam okna nie wybiła. Dokładnie Rasiu -) A co do okien, to na szczęście miałam poopuszczane rolety. Z drugiej strony ominęło mnie to widowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 o kurcze współczuje. musiało jakoś niefortunnie ją podwiać a potem to już jak żagiel swoją drogą sąsiedzi musieli mieć okrągłe oczy, pewnie się poczuli jak na Twisterze. No właśnie byli w lekkim szoku, bo siedzieli sobie wieczorem przy herbatce w takim a'la ogrodzie zimowym na piętrze i dodam tylko, że trampolina leciała właśnie w ich stronę.... -) Tak na prawdę zatrzymała się na płocie, 3 metry od ich przeszkleń! Oni to dopiero mieliby zniszczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mario ale historia, masakra. No masakra...Naprawdę... Najbardziej to mi żal dziewczynek, ale pocieszam je, że niedługo dzień dziecka -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts