efilo 12.04.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 maryśdobrze że nie doleciało do sąsiadów bo by sie nieprzyjemna sytuacja z tego dodatkowo zrobiła. może na przyszłość wartałoby go jakos zakotwić będziesz kupować drugą? bo ja sie przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dokładnie - byłaby afera na 100 fajerek! Jeśli chodzi o trampolinę, to oczywiście, że będę kupować - nie po to zrywałam darń i zrobiłam jej miejsce, żeby teraz mieć pusty placek... -) Może zamówimy razem..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 zrywałaś darń? podejrzewam że tego luby by nie przeżył chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mario, masakra z tą trampoliną Dobrze, że nic nikomu się nie stało i sąsiadom okien nie wybiło. A dziewczynki dostaną nówkę sztukę, nie śmiganą, więc będą na pewno zadowolone Ja swoim też muszę kupić, żeby miały zajęcie jak się przperowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 u mnie nie byla zrywana darn, nie czulam takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.04.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 masakra Maryś. moja jeszcze nie rozłożona ale na tym polu u mnie pewnie tez byłoby ryzyko wystapienia latającej trampoliny. współczuje napraw Was czekających. Martusiu gdzie kupiłaś borówki i jakie odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.04.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 w LM darrow brigitte toro bluecrop i jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) u mnie nie byla zrywana darn, nie czulam takiej potrzeby No widzisz, a ja już miałam dość biegania przy każdym koszeniu i przestawiania... Poza tym trawa zawsze się odgniatała i była nieładna w tym miejscu, więc dodatkowo mnie to drażniło... No ale ja dziwna jestem -) Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 masakra Maryś. moja jeszcze nie rozłożona ale na tym polu u mnie pewnie tez byłoby ryzyko wystapienia latającej trampoliny. współczuje napraw Was czekających. Dzięki Monia -) Jak już rozłożysz, to pomyśl, o tym żeby ją jakoś dociążyć... Polak mądry po szkodzie... -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No ale ja dziwna jestem -) raczej chciałaś powiedzieć że masz duży trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Niezła jazda z trampoliną Maryś ..U mnie nie jest zakotwiczona i jak była wichura to ją przesunęło. Na szczęscie była bez tej plandeki więc nie pofrunęla do gory.Niezły poomysł z wycięciem tej darni. U mnie pod trampoliną trawa sie strasznie zniszczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 raczej chciałaś powiedzieć że masz duży trawnik No to fakt; trochę tego jest... Może dlatego nie było mi żal i zdecydowałam się na to, żeby sobie ułatwić życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Niezła jazda z trampoliną Maryś .. U mnie nie jest zakotwiczona i jak była wichura to ją przesunęło. Na szczęscie była bez tej plandeki więc nie pofrunęla do gory. Niezły poomysł z wycięciem tej darni. U mnie pod trampoliną trawa sie strasznie zniszczyła Kaśka ja wymyśliłam, że ściągnę darń, wyłożę wszystko agrowłókniną i wysypię ładnymi otoczakami. Ten sam myk zrobiłam trawą wokół piaskownicy - do szału doprowadzało mnie podkaszanie za każdym razem ręczną podkaszarką... Dlatego w zawiązaniu do trampoliny, wycięłam mniejsze kółko i teraz szukam ładnych kamyczków do obsypania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 oj Maryś to katastrofa ale ja huśtawki wiązałam żeby nie odleciały bo też szaleństwo było:( na pocieszenie Wam powiem że od niedzieli palmowej ładnie i ciepło ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a kiedy to? maryś jak chcesz ładnych kamyczków to ja ci z moich ton moge odsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 sprawdziłam. o kurczak, a ja sie na wtedy na sile umowilam z moja ogrodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no właśnie od tej niedzieli jakby co;) moje okna wołają o mycie i własnie je tak porządnie deszcz wyszorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 moje tez wolaja o mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 a moje już się drą, zeby je umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 to jest jedna z rzeczy ktorej nienawidze najbardziej w domowych robotach, choc po krotkim zastanowieniu wlasciwie nie ma takiej ktora bym lubila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts