Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wiedzialam ze moge chociaz na ciebie liczyc :D choc ty zdaje sie tez juz masz pania do pomocy wiec niedlugo zostane samiutka na placu boju :D

Nie zostaniesz!!! Ja też nie mam pani do sprzątania i......sama też nie sprzątam prawie :D Zarazstamy, słowo daję :D Ale do swiat nieco sie odgruzujemy. Coć okna będą pomyte i łazienki. ;)

Ze tez moja mama mi nie fundnie sprzatania :D sama bede musiala powalczyc.

Ja nie wiem jak to inni robia, jak przychodze do kuzyna albo do Efi jade to taki porzadek ze hej a u mnie wieczny burdel bez zapowiedzi strach kogos wpuscic. Ja laze i zbieram zabawki ale kolejny dzien i znow stos zabawek i innych pierdol, jak to robicie, ze macie taki porzadek??

marta

u mnie stąd właśnie był pomysł na bawialnie. miałam traumatyczne przejścia u rodzinki u któej w salonie była bawialnia. siedziało się między lalkami z nogami w domu dla lalek i jakiejś plastikowej kuchni a co chwile atakowały cie spadajace na głowe z oparcia sofy pluszaki.

Ze tez moja mama mi nie fundnie sprzatania :D sama bede musiala powalczyc.

Ja nie wiem jak to inni robia, jak przychodze do kuzyna albo do Efi jade to taki porzadek ze hej a u mnie wieczny burdel bez zapowiedzi strach kogos wpuscic. Ja laze i zbieram zabawki ale kolejny dzien i znow stos zabawek i innych pierdol, jak to robicie, ze macie taki porzadek??

metoda jest prosta - sprzątać cały czas. A najlepsze, ze wiele osób uważa, ze to wcale nie jest sprzatanie, po prostu tak jest :)

kubek nie stoi na stole po wypiciu kawy, zabawki są sprzątane po zabawie, wszystkie rzeczy od razu na miejsce...dla mnie kosmos

u mnie kruszka nie może zacząć nowej zabawy jeśli nie sprzątnie po poprzedniej. co prawda teraz jak sie zamyka w pokoju sama to czasem metoda kuleje ale potem przychodzi 'wielkie sprzatanie' a to 'takie trudne i dlugo trwa' i staram sie jej wcisnac filozofie że jak od razu sprzatnie to bedzie latwiej i ladniej

metoda jest prosta - sprzątać cały czas. A najlepsze, ze wiele osób uważa, ze to wcale nie jest sprzatanie, po prostu tak jest :)

kubek nie stoi na stole po wypiciu kawy, zabawki są sprzątane po zabawie, wszystkie rzeczy od razu na miejsce...dla mnie kosmos

dla mnie tez, widac jak sie ma w genach balaganiarstwo to nigdy nie bedzie mial porzadku :(