efilo 13.04.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 moje na piętrze.... były myte podczas przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A moje już wszystkie pomyte... -) I firanki poprane; nawet rolety w jadalni i kuchni zmęczyłam, bo całą zimę wisiały... Normalnie już szare z brudu były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 u mnie na szczęście firanki prane na bieżąco i okna mam pomyte... od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wiecie jak mnie dobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Markoto, bo nie wiesz z kim rozmawiać o sprzątaniu ja zawsze będę w tyle z myciem okien, sprzątaniem i innymi tego typu rzeczami, więc jak chcesz się podbudować to wal do mnie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 no wiedzialam ze moge chociaz na ciebie liczyc choc ty zdaje sie tez juz masz pania do pomocy wiec niedlugo zostane samiutka na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 juz nie mam pani do pomocy, bo jednak kredyt na nas wymusił zaciskanie pasa, więc musiałam zrezygnować... ale moja mama na szczescie jest kochana i fundnela mi sprzątanie chałupy przed swiętami, bo inaczej bym brudem zarosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 no wiedzialam ze moge chociaz na ciebie liczyc choc ty zdaje sie tez juz masz pania do pomocy wiec niedlugo zostane samiutka na placu boju Nie zostaniesz!!! Ja też nie mam pani do sprzątania i......sama też nie sprzątam prawie Zarazstamy, słowo daję Ale do swiat nieco sie odgruzujemy. Coć okna będą pomyte i łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ze tez moja mama mi nie fundnie sprzatania sama bede musiala powalczyc. Ja nie wiem jak to inni robia, jak przychodze do kuzyna albo do Efi jade to taki porzadek ze hej a u mnie wieczny burdel bez zapowiedzi strach kogos wpuscic. Ja laze i zbieram zabawki ale kolejny dzien i znow stos zabawek i innych pierdol, jak to robicie, ze macie taki porzadek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Chyba mamy mniej zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 czyli co mam zrobic porzadek i wywalic polowe zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 martau mnie stąd właśnie był pomysł na bawialnie. miałam traumatyczne przejścia u rodzinki u któej w salonie była bawialnia. siedziało się między lalkami z nogami w domu dla lalek i jakiejś plastikowej kuchni a co chwile atakowały cie spadajace na głowe z oparcia sofy pluszaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ze tez moja mama mi nie fundnie sprzatania sama bede musiala powalczyc. Ja nie wiem jak to inni robia, jak przychodze do kuzyna albo do Efi jade to taki porzadek ze hej a u mnie wieczny burdel bez zapowiedzi strach kogos wpuscic. Ja laze i zbieram zabawki ale kolejny dzien i znow stos zabawek i innych pierdol, jak to robicie, ze macie taki porzadek?? metoda jest prosta - sprzątać cały czas. A najlepsze, ze wiele osób uważa, ze to wcale nie jest sprzatanie, po prostu tak jest kubek nie stoi na stole po wypiciu kawy, zabawki są sprzątane po zabawie, wszystkie rzeczy od razu na miejsce...dla mnie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 noooo u mnie teraz syf ze hej nabawilam sie nawet jakiegos zapalenia spojowek, podejrzewam, ze od kurzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 u mnie kruszka nie może zacząć nowej zabawy jeśli nie sprzątnie po poprzedniej. co prawda teraz jak sie zamyka w pokoju sama to czasem metoda kuleje ale potem przychodzi 'wielkie sprzatanie' a to 'takie trudne i dlugo trwa' i staram sie jej wcisnac filozofie że jak od razu sprzatnie to bedzie latwiej i ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja tez mialam taki ambitny plan zeby sprzatali po kazdej zabawie ale u na to mission impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 metoda jest prosta - sprzątać cały czas. A najlepsze, ze wiele osób uważa, ze to wcale nie jest sprzatanie, po prostu tak jest kubek nie stoi na stole po wypiciu kawy, zabawki są sprzątane po zabawie, wszystkie rzeczy od razu na miejsce...dla mnie kosmos dla mnie tez, widac jak sie ma w genach balaganiarstwo to nigdy nie bedzie mial porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No dobra, ja bałaganu nie lubie, to fakt i jak coś się wala to to podnosze i sprzątam. Ale to chyba choroda, jak napisała Irma. Za to nie moge zapanować nad kurzem, pajeczynami i podłogami..... Normalnie aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ja tez nie lubie, ale on sie sam robi nawet nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A nie....jak sam sie robi to niech tez sam się sprzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts