markoto 13.04.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 malmuc chyba powinnas przyjechac do mnie i mnei przeszkolic tez zaczne chyba dochodzic swojego systemem zdartej plyty choc moje dzieci sa w tej metodzie mistrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja nie mam na kogo zwalac winy za balagan niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 no kurde zaraz mi tu powiedzą że ja jakaś wredna jestem Jak Ty jesteś wyrodna,toj a chyba nie chcę usłyszeć co myślą o mnie Moje dziecię odkąd pamiętam sprząta,dostaje ściereczkę, pronto i zasuwa z kurzami,odkurza podłogi,zmywa naczynia, ładuje pralkę i uwaga....obiera ziemniaki (pierwszy raz jak miał jakieś 5 lat). Co z tego,że wszystko co zrobi jest do poprawki, ważne,że wie,że takie rzeczy same sie nie zrobią, trzeba poświęcić czas i energię. Nie ma zmiłuj. Mnie mama we wszystkim wyręczała i jakież było moje zdziwienie jak pewnego dnia zaczęła wymagać bym robiła pewne rzeczy w domu no jak to, przecież nigdy tego nie robiłam, a teraz mam sprzątać. Bolesne doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Martusia do mnie też możesz wpaść podleczyć psyche skołowane burdelikiem w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 a moja 3 latka za najlepsza zabawę uważa mycie okien i ścieranie kurzu - mam nadzieję, ze szybko jej nie przejdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 pasie - niestety mogę się zaożyć, ze jednak przejdzie...moja też ta miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 pasie - niestety mogę się zaożyć, ze jednak przejdzie... moja też ta miała no wiem buuuuu ale się łudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.04.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A może wcale nie okna niech sobie daruje - bo trochę niebezpiecznie na drabinie, ale ścieranie kurzu - fajną zabawa może zostać na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A na jak dlugo, bo mnie chyba przeszlo juz na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a propos dzieci jest fajna stronka superkid.pl rozne materialy, czesc do zrobienia online, czesc mozna wydrukowac, szlaczki, kolorowanki, zadania matematyczne juz dla dzieci przedszkolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ooo dziekibo moje dziecie siedzi na grach na minimini a to samemu mozna obslugiwac? tzn trzylatka sobie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a propos dzieci jest fajna stronka superkid.pl rozne materialy, czesc do zrobienia online, czesc mozna wydrukowac, szlaczki, kolorowanki, zadania matematyczne juz dla dzieci przedszkolnych Przejrzałam tak na szybko i wygląda bardzo ciekawie ta strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 wiesz co raczej watpie tam sie sciaga materialy glownie choc teraz zobaczylam ze niektore sa za oplata, abonament Efi fajne gry sa tez na lego.com i sprawdze w domu jeszcze jedna fajna stronke moje dzieci lubialy ja bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 http://www.poissonrouge.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Markotka dzisiaj słonko świeci Myjesz okna i sprzątasz , czy w ogródku grzebiesz? Dzień dobry U mnie same chłopaki i żaden nie chce wziąć ścierki do ręki... U starszaka koty to muszę omijać, żebym się nie przewróciła.... Ale nic to..., jak laska wpadnie to się przerazi i wtedy dopiero zacznie sprzątać.... Młody też już nie chce sprzątać i mnie pomagać.... A zabawkami nigdy się nie bawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.04.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 u nas wreszcie słonkoooo:) a moja Zu dziś pierwszą rzeczą jaką zrobiła jak zeszła do kuchni to sobie stołeczek z łazienki przyniosła (bo nie sięga) i zaczęła płytę indukcyjną czyścic - płynem do mycia okien i chusteczkami do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 dziewczyny górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Wczoraj wsiaklam w mycie okien A dzis przestawialismy pokoje dzieciom coby zrbic im miejsca do pracy i pozbyc sie burdelu z parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Fajowa lampa w gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts