Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no kurde zaraz mi tu powiedzą że ja jakaś wredna jestem :)

Jak Ty jesteś wyrodna,toj a chyba nie chcę usłyszeć co myślą o mnie :razz:

Moje dziecię odkąd pamiętam sprząta,dostaje ściereczkę, pronto i zasuwa z kurzami,odkurza podłogi,zmywa naczynia, ładuje pralkę i uwaga....obiera ziemniaki (pierwszy raz jak miał jakieś 5 lat).

Co z tego,że wszystko co zrobi jest do poprawki, ważne,że wie,że takie rzeczy same sie nie zrobią, trzeba poświęcić czas i energię. Nie ma zmiłuj.

Mnie mama we wszystkim wyręczała i jakież było moje zdziwienie jak pewnego dnia zaczęła wymagać bym robiła pewne rzeczy w domu :o no jak to, przecież nigdy tego nie robiłam, a teraz mam sprzątać. Bolesne doświadczenie ;)

Markotka dzisiaj słonko świeci :)

Myjesz okna i sprzątasz , czy w ogródku grzebiesz?

Dzień dobry :)

U mnie same chłopaki i żaden nie chce wziąć ścierki do ręki... U starszaka koty to muszę omijać, żebym się nie przewróciła....

Ale nic to..., jak laska wpadnie to się przerazi i wtedy dopiero zacznie sprzątać.... Młody też już nie chce sprzątać i mnie pomagać.... A zabawkami nigdy się nie bawił....