OK 03.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzień dobry Kasia, ja mam blat z parapetem na 92cm - i mi specjalnie okno podnieśli, żeby jak najwyżej był A i tak większość rzeczy na stojąco robię przy stole 102 cm. A co do bidetów... wspaniałe urządzenie Ja niestety mam tylko namiastkę, ale i tak sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 OK ale ty jestes wysoka, nie wiem jak Kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Do najniższych nie należy Da se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No chyba, ze ona tez z dryblasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Bez przesady, może nie z dryblasów zaraz. Ale to dobra wysokość o ile ktoś nie jest bardzo niski Dla mnie to akurat wysokość do prac typu jakieś wałkowanie (wygodnie, jak jest niżej), ew. jak używam miksera czy cóś takiego Do krojenia np. to już za nisko - muszę się schylać i plecki bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Bo teroretycznie powinna byc rozna wysokosc do roznych prac tylko kto tak robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja I mój brat Uznałam, że wysokość blatu zawsze będzie dla mnie za niska do pracy, więc dałam wyższy stół i stołki barowe Bratu się spodobało i zrobił tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ale chyba nie na jednej lini zabudowy tylko jako osobny element?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 I u mnie i u niego jest to wolnostojący stół. Ja sobie baardzo chwalę to rozwiązanie, ale faktem jest, że jestem wysoka. Natomiast możliwość pokrojenia większej ilości czegokolwiek, zrobienia kanapek itd. bez pochylania, jest dla mnie wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 anjamen nie wiem czyj to kibelek, sciagnelam fotke ze sklepu, ale jeśli markoto tam sie wybierze w najblizszym czasie to sie dowiemy jesli chodzi o wys. blatu to: mam 161 cm wzrostu, a moze juz 160? bo to chyba już ten czas, ze czlowiek sie kurczy no wiec jak wyszlo ze blat nie bedzie 85, a na 91 zrobilam mojemu awanture jakiej swiat nie widzial , a juz napewno wszyscy w okolicy dowiedzieli sie jak potrafie sie wydzierac po czym oswieciło mnie, że dwa tygodnie wczesniej bylam w odwiedzianch u siostry i przez dwa tygodnie urzedowalam w jej kuchni i napewno blat był wyzej nooooo i było mi bardzo wygodnie no wiec zadzwonilam do niej i spytalam jak wysoko jest blat i wiecie co? okazało sie, że to jest 91 cm rety! ale było przepraszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja liczę sobie 164cm. Blat mam na wysokość 88cm. Tak wyszło, bo mam blat własnie zamiast parapetu, pod samo okno. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 malmuc a to w Rybniku gdzies te kibelki i kafle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Do najniższych nie należy Da se radę Ja mam 170cm mi też się wydaje, ze bedzie ok... napewno lepiej niż z parapetem i blatem 2cm niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 jezsoooo ale Wy wysokie jestescie normalnie modelki ja mam 160 w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 jezsoooo ale Wy wysokie jestescie normalnie modelki ja mam 160 w kapeluszu To ja Ci zazdroszczę ! bo mój mężulek ma 176cm wzrostu -i nie mogę sobie nawet porządnych szpilek kupić, żeby nie wyglądać przy nim jak żyrafa ... A butów do slubu to pół roku szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja mam 169 cm i przez dwa lata miałam blat na wysokości 93 cm. Dla mnie rewelacja. Nie trzeba się schylać do trzaskania kotletów czy krojenia sałatki. Jak jadę do koleżanki i staję przy standardowym blacie to cierpię Teraz będę robić blat na 94,5 cm i będzie jednocześnie parapetem. Inaczej sobie nie wyobrażam. A propo's bidetu...................poryczałam się ze śmiechu. Ja nie będę miała bidetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 jezsoooo ale Wy wysokie jestescie normalnie modelki ja mam 160 w kapeluszu To ja Ci zazdroszczę ! bo mój mężulek ma 176cm wzrostu -i nie mogę sobie nawet porządnych szpilek kupić, żeby nie wyglądać przy nim jak żyrafa ... A butów do slubu to pół roku szukałam a ja mam swira na punkcie butow wiecie ile sobie par na slub kupilam? 5 i nie wiedzialam ktore wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 jezsoooo ale Wy wysokie jestescie normalnie modelki ja mam 160 w kapeluszu To ja Ci zazdroszczę ! bo mój mężulek ma 176cm wzrostu -i nie mogę sobie nawet porządnych szpilek kupić, żeby nie wyglądać przy nim jak żyrafa ... A butów do slubu to pół roku szukałam a ja mam swira na punkcie butow wiecie ile sobie par na slub kupilam? 5 i nie wiedzialam ktore wybrac Oj jak ja Ciebie rozumiem anjamen Ja już przestałam liczyć ile mam butów i wiecznie mi mało i zawsze jakieś brakują to taka moja przypadłość Uwielbiam buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a ja mam swira na punkcie butow wiecie ile sobie par na slub kupilam? 5 i nie wiedzialam ktore wybrac Wariatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ale torebki to juz mniej lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts