markoto 27.04.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ale ci pieknie kwitna , ty masz jakies brzozki placzace??a co to kwitnace na bialo przed rzedami tuji?? zdjecie z zeszlego roku 178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ale masz pięknie Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 dzieki Wusienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a to wszystko na rozdzieniu do ogladniecia?? Tak, to ta szkółka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ale ci pieknie kwitna , ty masz jakies brzozki placzace?? a co to kwitnace na bialo przed rzedami tuji?? zdjecie z zeszlego roku 178 Brzózki płaczące mam tam na dole koło dęba. Rosną między nimi rododendrony i azalie. A na zdjęciu 178 jest śliwa pissardi - pięknie kwitnie na wiosnę, a potem ma śliczne bordowe liście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Marto, droga Marto idę juz pedzę oglądać, o czym Wy tu tak prawicie i jakie to szwy pękają Marysiu widzę, ze masz nową apetyczną stopkę, mniam. Czy ja mogę prosić o linka do Twojego ogrodu, bo mi wszystko pożarło z kompa:)uśmiecham sie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Marysiu widzę, ze masz nową apetyczną stopkę, mniam. Czy ja mogę prosić o linka do Twojego ogrodu, bo mi wszystko pożarło z kompa:)uśmiecham sie ładnie Już posyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 musze w koncu kupic ta pissardi Dopiero teraz zobaczylam twoja wielkanoc- no opad szczeki jak zwykle Mysiu z tym pekaniem to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No to teraz Wam powiem-Marta nie wierzę Twoim zdjęciom, to musi być zmontowane, normalnie rabaty jak wylizane wyglądają. Nie ma takich ogródków;) Tulipany wychylające się majestatycznie nad rabatą urzekły mnie:) Mario, ty juz więcej nie udawaj, ze pracujesz, bo tylko jeździsz i jeździsz i tylko nowe ozdoby zwozisz;). Jak zwykle dekoracje dopracowane.Pierwsze zdjęcie z roletami mnie powaliło, a potem zobaczyłam biale zasłony i powiem Ci, ze bardzo dodały uroku salonowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzieki Myszko choc ja jestem ciagle w lesie z ogrodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mario, a ja też się mogę uśmiechnąć o dostęp do ogrodowej galerii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mario, a ja też się mogę uśmiechnąć o dostęp do ogrodowej galerii ? i ja się też ładnie uśmiecham o wszelkie dostępy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 musze w koncu kupic ta pissardi No to szykuj kaskę na sobotę! Dopiero teraz zobaczylam twoja wielkanoc- no opad szczeki jak zwykle Bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Tulipany wychylające się majestatycznie nad rabatą urzekły mnie:) Ja się zakochałam w tych ciemnych.... Mario, ty juz więcej nie udawaj, ze pracujesz, bo tylko jeździsz i jeździsz i tylko nowe ozdoby zwozisz;). Jak zwykle dekoracje dopracowane.Pierwsze zdjęcie z roletami mnie powaliło, a potem zobaczyłam biale zasłony i powiem Ci, ze bardzo dodały uroku salonowi. No cóż - rozgryzłaś mnie.... Co do zasłon, to powiem nieskromnie, że też mi się podoba... Dzięki -) Ale za Twoją rada mam już upatrzony śliczny grafit - teraz tylko kupić, uszyć i powiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 i ja się też ładnie uśmiecham o wszelkie dostępy:):) W takim razie idę hurtem wysłać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 tak, ja z tulipanów najbardziej lubię zielone i własnie czarne. Zielone mam, ale czarnych nie kupiłam na jesieni.Muszę sobie przypilnować juz teraz i kupic je w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 no fajowe sa czerwone mi sie najmniej podobaja, te co sa to wypadek przy pracy Marys a ten grafit to u pan wuskowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O, podłapała temat "grafit". Kocham Cię normalnie Martuśka:) a i pisze się wózkowych nie wuskowych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) wiem wiem to juz choroba u sasiadki widzialam taki krzaczek, wyglada super http://www.futuregardens.pl/tawlina-jarzebolistna-sem.html Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Mycha ja ci dam wózkowych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts