Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ci pieknie kwitna , ty masz jakies brzozki placzace??

a co to kwitnace na bialo przed rzedami tuji?? zdjecie z zeszlego roku 178

Brzózki płaczące mam tam na dole koło dęba. Rosną między nimi rododendrony i azalie.

A na zdjęciu 178 jest śliwa pissardi - pięknie kwitnie na wiosnę, a potem ma śliczne bordowe liście;)

No to teraz Wam powiem-Marta nie wierzę Twoim zdjęciom, to musi być zmontowane, normalnie rabaty jak wylizane wyglądają:p. Nie ma takich ogródków;)

Tulipany wychylające się majestatycznie nad rabatą urzekły mnie:)

Mario, ty juz więcej nie udawaj, ze pracujesz, bo tylko jeździsz i jeździsz i tylko nowe ozdoby zwozisz;). Jak zwykle dekoracje dopracowane.Pierwsze zdjęcie z roletami mnie powaliło, a potem zobaczyłam biale zasłony i powiem Ci, ze bardzo dodały uroku salonowi.

Tulipany wychylające się majestatycznie nad rabatą urzekły mnie:)

Ja się zakochałam w tych ciemnych.... :rolleyes:

Mario, ty juz więcej nie udawaj, ze pracujesz, bo tylko jeździsz i jeździsz i tylko nowe ozdoby zwozisz;). Jak zwykle dekoracje dopracowane.Pierwsze zdjęcie z roletami mnie powaliło, a potem zobaczyłam biale zasłony i powiem Ci, ze bardzo dodały uroku salonowi.

:rotfl:

No cóż - rozgryzłaś mnie....;)

Co do zasłon, to powiem nieskromnie, że też mi się podoba...:rolleyes: Dzięki -)

Ale za Twoją rada mam już upatrzony śliczny grafit - teraz tylko kupić, uszyć i powiesić! :D