78mysz 02.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja wrzosy przesadziłam na piachuy, podsypałam torfem, jak juz tam nie będę miały jak w niebie, to nigdzie wiecej u mnie i powiem im dość i out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja nie mialam co przesadzac niestety, ja wychodze z zalozenia jak roslinka nie chce u mnie rosnac to nie , szukam innego godnego nastepce w koncu ogrodnicy tez musza z czegos zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Moje wrzosy też poleciały. Nie wiem co posadzic w ich miejsce. Zależy mi na takich okrągłych kępkach czegoś.W sobotę kupiłam śliwę japońską (chyba) olbrzymią z myślą, że posadzę w miejscu budleii która przemarzła. grzebałam i grzebałam i pąków nie widziałam a jak kupiłam śliwę i juz miałam kopac i sadzić to się pąk objawił.... Ale i tak budleja została przesadzona. Nie mam do neij serca jak tak przemarza do korzenia. Winogron juz ładne paki rozwinął i surmia. To już wszystkie rośliny obudziły sie ze snu zimowego. Późniejszych juz nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.05.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja jak na razie tylko wsadzam to co podobno pasuje do naszej gleby i strony świata a co z tego wyjdzie to zobaczymy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.05.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja nie mialam co przesadzac niestety, ja wychodze z zalozenia jak roslinka nie chce u mnie rosnac to nie , szukam innego godnego nastepce w koncu ogrodnicy tez musza z czegos zyc miałam identycznie wsadziłam barwinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ja dalam tawuly wlasnie dzieci zrobily sobie piknik, a ze zimno to siedza w kurtkach na poduchach pod kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ja musze coś mniejszego. Barwinki tez mam na dzziałce. nAWET KUPIŁAM W SOBOTĘ JESZCZE JEDEN- bordowy ponoś choć obecnie jest różowy. Za to barwinek z żółto-zielonymi liśćmi mi wymarzł. Wygrzebałam jedną zieloną odnogę, moze coś sie uratuje i odrośnie. A taki był juz duży..... Jednak rekordy bije barwinek niebieski, ten najbardziej znany. Rosnie u mnie w pełnym słońcu jak szalony. Pięknie zadarnia i długo kwitnie. Własnie wróciłam z dworu. U nas też zimno ale Karol lubi spac na dworze więc go przewietrzyłam pod 2 kocykami Efekt tego wyjścia to.... rozłożona linia kroplująca wokół altany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 wrzucilam nowe fotki ale musze zrobic porzadek w galerii bo sa tam ciagle te same roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ktore mnie wprowadzaja w zaklopotanie, bo nic o nich nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dostałam od swojej "klinetki" dorodną kapustę, nie wiem czy to sie tak nazywa, ale tak wygląda, kwietnie na różowo. W sobotę byłam u niej na budowie i dała mi do wsadzenia 3 rozsady. Miałam wsadzić od razu, ale ulewa była. Wczoraj mnie tak siekło, że leżę do dziś, mąż mnie szprycuje jakimiś zastrzykami i lekami, ale zbytniej poprawy nie widzę, nie mogę sama wstać z łóżka, a i z pomoca Syna lub Mażła ból jest niemiłosierny. Tak więc nici z towrzyskich i ogrodniczych planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 niech maz wsadzi ta kapuste do donicy jakiejs zbey nic sie nie zmarnowala , najbardziej mi zal tych nici towarzyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 kapustę to chyba do ....... beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Martusia dzięki za gościnę i pokazanie pieknego domu ogród Martusia ma boski fotki nawet połowy uroku nie oddają a jakie fantastyczne dzieciaki ma Marta no miodzio jakie przylepy zwłaszcza Synio i towarzyskie no chylę głowę Martusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 a no i zapomniałam dodać że mam pół wiatrołapku roślinek do posadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 a co to za spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Myszka podesłała roślinków które na zasadzie podaj dalej zalęgły się u Martusi i pojechałam odebrać i wreszcie obejrzałam domek Martusi bo już trzy razy byłam pod domem ale zawsze brak czasu nie pozwolił wejść do środka i do tych Myszkowych Martusia po ograbieniu połowy skalniaka dołożyła mnóstwo wspaniałych roślinek i jutro choćby żaby z nieba leciały będę sadzić bo bym nie przeżyła jakby się zniszczyły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Wusienko to ja dziekuje za przemila wizyte i dziekuje za wszytskie mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja wiem czy miłe - szczere są super wychowałaś dzieci:) grzeczne, przyjazne i takie radosne sama słodycz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 do zjedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 oj tak Córcia troszkę niby poważniejsza ale żywa jak iskierka a Synek matko diament by rozpuścił tą swoją radością i uśmiechem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts