markoto 10.05.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nasze sa wiklinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 sory, ale to jakis wybitny kretyn powiedział... a wiesz, że ja to nei pierwszy raz słyszałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.05.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 no wiem...ja niestety teżże zacytuję "Pan Bóg taki nam krzyż daje jaki jesteśmy w stanie unieść..." noo k...aż sie we mnie zagotowałonie chcę sie za bardzo rozwodzić nad tym, ale mam nadzieję, ze Markoto nie przyjdzie do głowy tak pocieszać przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 to by było bardzo optymistyczne - 'jesteś silny jeszcze nie jedna tragedia cię doświadczy' nie ma jak dobre rokowania na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.05.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Marta byłam w szkółce i są bardzo ładne anabelki (ok.50-70 cm) po 35zł i śliczne pink diamond po 25zł za sztukę -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) a do ktorej maja tam w sobote czynne?kupilas dla siebie?? masz foty? z krawatkami poszlo nam duzo szybciej , wlasciwie zostalo ostatnie 3m do podczepienia przede mna zakonczenie rabat czyli wyrywanie trawy polozenie wlokniny i obsypanie zwirem, tego akurat nie przepadam robic Edytowane 11 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 a do ktorej maja tam w sobote czynne? kupilas dla siebie?? masz foty? z krawatkami poszlo nam duzo szybciej , wlasciwie zostalo ostatnie 3m do podczepienia przede mna zakonczenie rabat czyli wyrywanie trawy polozenie wlokniny i obsypanie zwirem, tego akurat nie przepadam robic Marta z tego co pamiętam to w sobotę jest czynne od 7-ej do 14-ej. Nie kupiłam dla siebie, bo nie miałabym ich gdzie zmieścić.... Zresztą potrzebuje większą ilość, więc zostawiam sobie ten wydatek na kolejny miesiąc... W ogóle powinnam omijać ogrodnicze sklepy szerokim łukiem, bo nie długo pójdziemy z torbami... A gdzie fotki ogrodzenia..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Marta z tego co pamiętam to w sobotę jest czynne od 7-ej do 14-ej. Nie kupiłam dla siebie, bo nie miałabym ich gdzie zmieścić.... Zresztą potrzebuje większą ilość, więc zostawiam sobie ten wydatek na kolejny miesiąc... W ogóle powinnam omijać ogrodnicze sklepy szerokim łukiem, bo nie długo pójdziemy z torbami... A gdzie fotki ogrodzenia..?! mi właśnie wczoraj małż to samo powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 moj tylko dodaje znow kupilas jakies zielsko ogrodzenie dzisiaj bo juz bylo za pozno na foty Marys to cos tam jeszcze kupila ze ci sie nie zmiescilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 moj tylko dodaje znow kupilas jakies zielsko To u mnie pada pytanie: Ile znowu dzisiaj wydałaś..?! A mi jakoś zawsze wpadnie coś w oko i nie umiem się powstrzymać przed zakupem.... ogrodzenie dzisiaj bo juz bylo za pozno na foty Oki - trzymam za słowo -) Marys to cos tam jeszcze kupila ze ci sie nie zmiescilo? A jakieś takie różne chaszcze - głównie tawuły i tawułki, derenia, pęcherznice, bylinki na słońce, trawki miniaturowe do łezki i pięknego rododendrona -) Wkurzyłam się wczoraj trochę, bo zaczynają kwitnąć te, które kupiłam z Wami na giełdzie i zamiast białego jest kolejny różowy! Dzisiaj akcja pryskania trawy - koniczyna rozrasta się w takim tempie, że doprowadza mnie to do rozpaczy:(, a jutro obsadzamy łezkę -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no to kicha z tym rododendronem, musisz kupowac jak juz sa rozwiniete a pecherznice w jakiej cenie ?? oni maja tez jakies owocowe krzaczki czy tylko ozdobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 a mój znajomy to specjalnie mikro koniczynę z trawą siał - tylko zapomniałam po co to:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 niestety to nie to samo co ta zwykła ciężko z nią zawalczyć. z tego co czytałam trzeba się ją polubić albo zakładać trawnik od nowa. ale chętnie poczekam na efekty bo sama bym się pozbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) no dziadostwo fest, rozlazi sie po calym trawniku, ja wyrywam jak tylko znajde a szukam codziennie ale faktycznie mozna ja potraktowac chemia ale pamietaj Marys ze do 3 dni po opryskach zeby dzieci nie lazily po trawie Edytowane 11 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no to kicha z tym rododendronem, musisz kupowac jak juz sa rozwiniete No kicha okropna... Jakbym była w weekend w domu, to bym go faciowi na giełdę odwiozła! a pecherznice w jakiej cenie ?? Pęcherznicę policzyła mi po 10zł z tego co pamiętam - jak jutro wsadzę to zrobię zdjęcia. sadzonki niezbyt duże, ale ładnie rozkrzewione;) oni maja tez jakies owocowe krzaczki czy tylko ozdobne? Powiem szczerze, że nie wiem, ale zaraz podeślę Ci telefon i możesz się dowiedzieć -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 podjade to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no dziadostwo fest, rozlazi sie po calym trawniku, ja wyrywam jak tylko znajde a szukam codziennie ale faktycznie mozna ja potraktowac chemia ale pamietaj Marys ze do 3 dni po opryskach zeby dzieci nie lazily po trawie Marta ja wyrywałam w zeszłym roku, ale była szybsza ode mnie... Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 faktycznie mozna ja potraktowac chemia można, tylko że na niewiele to się zdaje. z tym że maryś ma jakiś super specyfik. oby podzialal - bedzie nadzieja i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 starane albo inny na dwuliscienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts