Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wiem...ja niestety też

że zacytuję "Pan Bóg taki nam krzyż daje jaki jesteśmy w stanie unieść..." noo k...aż sie we mnie zagotowało

nie chcę sie za bardzo rozwodzić nad tym, ale mam nadzieję, ze Markoto nie przyjdzie do głowy tak pocieszać przyjaciół

a do ktorej maja tam w sobote czynne?

kupilas dla siebie?? masz foty?

z krawatkami poszlo nam duzo szybciej , wlasciwie zostalo ostatnie 3m do podczepienia

przede mna zakonczenie rabat czyli wyrywanie trawy polozenie wlokniny i obsypanie zwirem, tego akurat nie przepadam robic

Edytowane przez markoto

a do ktorej maja tam w sobote czynne?

kupilas dla siebie?? masz foty?

z krawatkami poszlo nam duzo szybciej , wlasciwie zostalo ostatnie 3m do podczepienia

przede mna zakonczenie rabat czyli wyrywanie trawy polozenie wlokniny i obsypanie zwirem, tego akurat nie przepadam robic

Marta z tego co pamiętam to w sobotę jest czynne od 7-ej do 14-ej.

Nie kupiłam dla siebie, bo nie miałabym ich gdzie zmieścić....:oops: Zresztą potrzebuje większą ilość, więc zostawiam sobie ten wydatek na kolejny miesiąc...

W ogóle powinnam omijać ogrodnicze sklepy szerokim łukiem, bo nie długo pójdziemy z torbami...

A gdzie fotki ogrodzenia..?!;)

Marta z tego co pamiętam to w sobotę jest czynne od 7-ej do 14-ej.

Nie kupiłam dla siebie, bo nie miałabym ich gdzie zmieścić....:oops: Zresztą potrzebuje większą ilość, więc zostawiam sobie ten wydatek na kolejny miesiąc...

W ogóle powinnam omijać ogrodnicze sklepy szerokim łukiem, bo nie długo pójdziemy z torbami...

A gdzie fotki ogrodzenia..?!;)

mi właśnie wczoraj małż to samo powiedział:rolleyes:

moj tylko dodaje znow kupilas jakies zielsko :)

To u mnie pada pytanie: Ile znowu dzisiaj wydałaś..?!:D

A mi jakoś zawsze wpadnie coś w oko i nie umiem się powstrzymać przed zakupem....:oops:

ogrodzenie dzisiaj bo juz bylo za pozno na foty :)

Oki - trzymam za słowo -):cool:

Marys to cos tam jeszcze kupila ze ci sie nie zmiescilo?

A jakieś takie różne chaszcze - głównie tawuły i tawułki, derenia, pęcherznice, bylinki na słońce, trawki miniaturowe do łezki i pięknego rododendrona -)

Wkurzyłam się wczoraj trochę, bo zaczynają kwitnąć te, które kupiłam z Wami na giełdzie i zamiast białego jest kolejny różowy! :mad:

Dzisiaj akcja pryskania trawy - koniczyna rozrasta się w takim tempie, że doprowadza mnie to do rozpaczy:(, a jutro obsadzamy łezkę -)

no dziadostwo fest, rozlazi sie po calym trawniku, ja wyrywam jak tylko znajde a szukam codziennie :) ale faktycznie mozna ja potraktowac chemia

ale pamietaj Marys ze do 3 dni po opryskach zeby dzieci nie lazily po trawie

Edytowane przez markoto

no to kicha z tym rododendronem, musisz kupowac jak juz sa rozwiniete

No kicha okropna... Jakbym była w weekend w domu, to bym go faciowi na giełdę odwiozła!

a pecherznice w jakiej cenie ??

Pęcherznicę policzyła mi po 10zł z tego co pamiętam - jak jutro wsadzę to zrobię zdjęcia.

sadzonki niezbyt duże, ale ładnie rozkrzewione;)

oni maja tez jakies owocowe krzaczki czy tylko ozdobne?

Powiem szczerze, że nie wiem, ale zaraz podeślę Ci telefon i możesz się dowiedzieć -) ;)

no dziadostwo fest, rozlazi sie po calym trawniku, ja wyrywam jak tylko znajde a szukam codziennie :) ale faktycznie mozna ja potraktowac chemia

ale pamietaj Marys ze do 3 dni po opryskach zeby dzieci nie lazily po trawie

Marta ja wyrywałam w zeszłym roku, ale była szybsza ode mnie...:(

Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak chemia.