markoto 12.05.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ktora z was byla ostatnimi czasy w wesolym miasteczku?? warto tam pojechac z dziecmi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Marta byliśmy teraz w Majówkę -) Generalnie czas zatrzymał się w miejscu - dawny PRL jak nic! Ale nie zmienia to faktu, że dzieciaki i tak miały super radochę -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 U mnie Mniszek nie usunął mlecza że o innych nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 chcemy tez o park linowy zahaczyc , juz daaawano tam nei bylam, ostatnio chyba w podstawowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 13.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Marta wybierasz się do Chorzowa? w sobote? w niedziel ma lać. ja ciągle rozważam czy dam rade podjechac bo sobota to domowa robota: never ending story..... i może właśnie powinam się wyrwać. co prawda u mnie odpada wesołe miasteczko bo od samego patrzenia na karuzelę mi niedobrze a mój małż pracuje w ten weekend ale zoo to chętnie. a do parku linowego to Ty się wybierasz czy dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 wiesz co teraz na wystawe to raczej sama, ja myslalam bardziej o wesolym miasteczku na dzien dziecka, a do parku linowego to i ja i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Marta a jak teraz Amelka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 dzisiaj juz ok , rano ja bolal brzuszek jeszcze ale obylo sie bez sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 No i zlecialam na 3 strone W ogrodku przybyla piaskownica w kolorze ni z gruszki ni z pietruszki Reszta bez zmian, ja sie zabieram za rabaty wiec szybko to efektow nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Poryczalam sie dzis w pracyhttp://www.youtube.com/watch?v=ZOZPs4HSl0Ihttp://www.hanter.pl/articles/1096-team-hoyt-milosc-ktora-czyni-cuda Edytowane 17 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.05.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Też się popłakałam. Wzór miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 jeju jak mi sie podoba ta Twoja rabata wzdluz domu, taka swojska i taka zwarta. a kalina jaka wysoka. te czerwone obok zawilca to żurawki? moj zarnowiec na etykiecie mial byc taki sam, a wyszlo jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 te kwitnace na rozowo to zurawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 o to moze moje tez takie ladne beda , kupilam jeszcze bialego pieciornika i runianki - te chyba potrzebuja mokre i cien/polcien? tez bede miec takie misz-masz swojskie jak u Ciebie wokol domku. nieodmiennie kojarzy mi sie to z dziecinstwem i beztroska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Marta a masz wszędzie włókninę pod korą albo kamykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Pasiu tak mam wszedzie oprocz skarpy tam nie mam niczym sypniete. U mnie misz masz totalny , za wasko zeby robic jakies rabaty a szpaleru jednakowych roslinek nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Marta, co macie na podmurówce, chodzi mi o ten cokolik wokół domu? I jeszcze, czy te krawęzniki masz z krawężników? Masło maślane, ale wybacz, totalnie w tym temacie NIE WIEM NIC I napisz mi jeszcze, jak robiłaś te cudne obrzeża, krok po kroku, ok? Ja mam do zagospodarowania jakieś CAŁE 3 metry bieżące. Wstyd na wsi jak nic, coś muszę z tym zrobić Tylko, że cały czas mnie trzyma ten cokolik, bo jeszcze nic tam nie mamy. Chcemy kamień, taki jak na kominie. Ale przecież nie będę czekać wieczność, aż go zrobimy.... więc/i muszę najpierw zrobić te rabaciątka, nawet jeśli na tle gołych fundamentów (sorki, z dyndającą folią kubełkową) nie będzie to dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 na podmurowce mam tynk mozaikowy krawezniki mam z kraweznikow _ obrzeza te kostkowe??? najpierw usuwalam chwasty z miejsca pod rosliny, polozylam agro, w miejscu obrzeza robilam rowek o szerokosci kostki a wysokosci troche wiekszej niz wysokosc kostki, czesc ktora kostka ogranicza powinna byc troche nizej tak, zeby wysypane zwirkiem a zwlaszcza kora byla odrobine nizej lub maksymalnie na rowno bo jak nie to bedzie ore zwiewalo, a od strony trawnika na rowno z kostka. Potem w ten rowek wsypywalam mieszanine 1:6 cementu do piasku i na to kosztka, troche poubijac i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.05.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 o dzięki za instrukcje, u mnie cały czas obrzeża nie połozone, chyba to w końcu sama zrobie. pisałaś kiedyś o włókninie, ze trzeba ja podwinąć. ale jak? umieszczałaś włókninę pod podsypką cementowo- piaskową? zamówiłam tawuły w mojej szkółce - pan przywiezie od kolegi. teraz zbieram funkie na rabatę funkiową. a Ty te wszystkie swoje tawuły na jednej rabacie posadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Nie sadzilam na jednej choc sporo mam na jednej rabacie wiesz co ja zawijalam ja na dol tak zeby nie wylazily chwasty miedzy kostka a wloknina , albo mi sie konczyla w tym zejsciu na dol a jak byla troche za dluga to pod podsypke cem-pias dawalam tu widac te tawuly http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0636.jpg z przodu w narozu sa te 3 drobinki zielonolistkowe goldmund a wokol jasminowca sa te goldflame Na rabatach korowych pojawily sie smardze Edytowane 19 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts