markoto 30.05.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 jak mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 witam, wychodzi na to, że ja najbardziej dyspozycyjnja jestem, właśnie wróciłam z urlopu i chętnie przyjmę co Ci Martusiu zbywa w ogródku. niesamowicie szybko "u ciebie" rosną te rośliny. a tak zupełnie z innej beczki: czy ktos pamieta ile płaci sie za położenie sterypianu i kleju a ile samego tynku? jamles wcześnie śniadankujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.05.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Marto, zdjecia przed i potem zrobily na mnie duuuuzo wrazenie:yes: Czym podsypujesz je tak pedza?:D Myszowa kota niesamowita dzikuska sie wydaje...przynajmniej tak widac na zalaczonych obrazkach....:D Ja chce juz miec lato.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 maya - jest 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.05.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 maya - jest 30 stopni znowu jestem w zlym miejscu:eek: tutaj tylko 14... ja chce na Kaszuby buuuuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 marys wolna w lipcu dopiero z tego co kojarze, ja w lipcu po 17 jestem wolna Mysza kota boska udalo ci sie ja nauczyc korzystania z kuwety?? jest z tych bardziej pieszczochow czy nietykalskich? przyszła do nas to juz kuwetkowała:) Ja jeszcze nie wiem czy ona taka, czy siaka.Rozróżniam u niej 3 stany: stabilny-czyli mruczando, łaszenie i pieszczochy, wzbudzony- kiedy wszyscy szeroko otwieramy oczy i buzie ze zdumienia(mąż czeka tylko, az kota zacznie skakać z antresoli;)) i podstawowych funkcji życiowych- jedzenie,spanie. stany te następują po sobie regularnie i przewidywalnie. Lubi jak są koło niej ludzie(wczoraj użyła wszystkich sił, zeby otworzyć przymknięte drzwi do naszej sypialni. Dopiero jak ją wygłaskaliśmy dała się odprowadzić do "swojego" pokoju. Maja jest przeszczęsliwa, choć mówi, ze trudne jest życie z kotem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 a skąd takie przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.05.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 myśle, że to stąd, ze kota jednak czasem wyciągnie w zabawie pazurki, a mloda dama musi się jeszcze nauczyć, ze to nie jest do końca zabawka, tylko dzikie zwierzę prosto z dżungli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) prosto z dzungli mowisz kolejne before after tez rok minal miedzy zdjeciami http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/rabataprzed.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/rabatapo.jpg Edytowane 30 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Straszna rożnica, im plus rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 o ja pierdziu! niby nie powinno mnie dziwić, bo w zeszłym roku sama takie zdjęcia wstawiałam, ale jednak szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Martusia, jestem normalnie pod wrażeniem jaka różnica w tych zdjęciach Pięknie u ciebie wszystko rośnie Mysz, ale fajowa kota Widać, że z tych bardziej żywiołowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wow, niesamowita różnica. Pięknie wszystko podrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 u kazdego tak rosnie tylko nie kazdy robi fotki z kazdej fazy rozwoju roslinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Marta super zdjęcia Myszol kociak zarąbisty moje dopiero kombinują jak sie by tu na coś wspiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 O jaka smieszna kota, a jaka chudzinka z niej. Marta, zdrowe na umysle koty prawie rodza sie z kuwetkowaniem tylko nie wszystkim to zostaje. A jak chcesz miec pewnosc to wez doroslego, oplaca sie opuscic etap kota w locie jak sie ma slabe nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 marta zmobilizowałaś mnie do obfotografowania rabat. wybiore sie na sesje jak tylko założymy kore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 marta zmobilizowałaś mnie do obfotografowania rabat. wybiore sie na sesje jak tylko założymy kore Koniecznie zrób! Za rok zobaczysz jak się zmieniła -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ciekawe czy na plus bo równie dobrze może się okazać że cała wymarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ciekawe czy na plus bo równie dobrze może się okazać że cała wymarzła Na pewno na plus Kochana -) Żeby cała rabata wymarzła, to musiałby jakiś kataklizm przejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts