markoto 24.06.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 pozarlo go zanim sie spsikalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 moj skosil pierisa miałem dwa wykopać, jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.06.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Rany, Marto, ale u Ciebie pieknie zielono:D....a ja mam paprocie: same sie zaprosily...na razie sie ciesze, bo chociaz troche jest zielono, ale wiem ze jak w koncu wezme sie za ogrod to bede je przeklinac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzieki Maya a paprotki sa super, ja mam tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 u Majki mozna poszalec z ogrodem, takie roslinne tarasy porobic, ze bajka. moze nie jest latwo ale przynajmniej nie nudno i plasko jak u mnie A moja wyobraznia juz szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 u Majki mozna poszalec z ogrodem, takie roslinne tarasy porobic, ze bajka. moze nie jest latwo ale przynajmniej nie nudno i plasko jak u mnie A moja wyobraznia juz szaleje. Ania....jak skonczysz u siebie plaski ogorod, to zapraszam do mnie na robienie wertykalnego...ja na razie zalamuje rece co z ta gora piachu zrobic:D:D Dzieki Maya a paprotki sa super, ja mam tylko 1 Marto, nestety u nas te paprotki to samosiejki....troche jak chwast...trzeba z nimi walczyc by calego ogrodu nie zajely...panosza sie szybko i wszedzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 mayadopóki to nie skrzyp to nie ma co załamywać rąk. mnie taki podarunek przyszedł razem z kanzankami. zastanawiam się czy roundup sobie z nim poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ze skrzypem? Roundap sobie poradzi. Bofix też sobie radzi.Wszystko wyschło, ale czy na zawsze to nie wiem. chrzan to jest dopiero makabraMayu na paprocie trzeba zapory podziemne robić, bo to wylizie wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 bofix to poszedł na trawnik. niestety troche trawnik przypaliło. wina magika od trawnika bo miał najpierw zasilić. tam gdzie trawnik zasilony jest wszystko super. a koniczyna mimo że przez tydzień wyglądała na zdrowiutką nagle znikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 my tez zasililismy trawnik florowitem, koloru nabral, tylko przy obrzezach inny odcien "jaskrawozielony" , bo chyba zle sypnelam, a chwasty usuwamy ręcznie, polowa zrobiona. teraz w miejscach łysych dosypiemy "podłoże do trawnika" i troche nasion na uzupelnienia. a na jesien gdyby byly jeszcze jakies chwasty to zbofixujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 kurcze cos mam zle z fm, bo powtarzaja mi sie slowa pomiedzy wierszami, i np. zamiast 4 hortensji wyszlo 44 , macie tez ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 nie. a spróbuj w innej przegladarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Martuś jeszcze raz powiem, ze super ten ostrogowiec. Odkąd go zobaczyłam, to szukam po szkółkach, ale nigdzie nie ma.Zbieraj nasiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 na skrzyp nic nie da rady niestety , on odrasta, ale na szczescie scinany wyglada prawei jak trawa, gorzej mam z chrzanem babka jaskrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Myszka nasionka ona ma malusienienkie nie wiem czy dam rady uzbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.06.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Cześć Markotko! Buziaki słoneczne zostawiam i lecę zobaczyć co słychać u innych -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witaj Marys jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 29.06.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mury kwitną widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.07.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 maya dopóki to nie skrzyp to nie ma co załamywać rąk. mnie taki podarunek przyszedł razem z kanzankami. zastanawiam się czy roundup sobie z nim poradzi Niestety skrzyp juz tez zagoscil na tej gorze piachu powyzej paproci. Bede musiala z nim tez powalczyc. U nas jednak te paprocie to tez przeklenstwo...tu byl kiedys bor sosnowy....one rosna stadami co roku - doslownie trzeba karczowac:D ze skrzypem? Roundap sobie poradzi. Bofix też sobie radzi.Wszystko wyschło, ale czy na zawsze to nie wiem. chrzan to jest dopiero makabra Mayu na paprocie trzeba zapory podziemne robić, bo to wylizie wszędzie Myszo, mam nadzieje, ze te betonowe tarasy beda stanowily jakas zapore na te paprocie i wyzej juz nie wejda:D Podpowiedz na skrzyp juz zapisalam...bede szukac w sklepie jak przyjedziemy na miejsce. Juz tylko 2 tygodnie:lol2: Rany jak sie ciesze!! Tesknie juz za jeziorem i kajakami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ze skrzypem roundap nie da rady, prędzej Starane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts