Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u Majki mozna poszalec z ogrodem, takie roslinne tarasy porobic, ze bajka. moze nie jest latwo ale przynajmniej nie nudno i plasko jak u mnie :D A moja wyobraznia juz szaleje.

Ania....jak skonczysz u siebie plaski ogorod, to zapraszam do mnie na robienie wertykalnego...ja na razie zalamuje rece co z ta gora piachu zrobic:D:D

Dzieki Maya :) a paprotki sa super, ja mam tylko 1 :)

Marto, nestety u nas te paprotki to samosiejki....troche jak chwast...trzeba z nimi walczyc by calego ogrodu nie zajely...panosza sie szybko i wszedzie:p

my tez zasililismy trawnik florowitem, koloru nabral, tylko przy obrzezach inny odcien "jaskrawozielony" , bo chyba zle sypnelam, a chwasty usuwamy ręcznie, polowa zrobiona. teraz w miejscach łysych dosypiemy "podłoże do trawnika" i troche nasion na uzupelnienia. a na jesien gdyby byly jeszcze jakies chwasty to zbofixujemy :D

maya

dopóki to nie skrzyp to nie ma co załamywać rąk. mnie taki podarunek przyszedł razem z kanzankami. zastanawiam się czy roundup sobie z nim poradzi

Niestety skrzyp juz tez zagoscil na tej gorze piachu powyzej paproci. Bede musiala z nim tez powalczyc. U nas jednak te paprocie to tez przeklenstwo...tu byl kiedys bor sosnowy....one rosna stadami co roku - doslownie trzeba karczowac:D

ze skrzypem? Roundap sobie poradzi. Bofix też sobie radzi.Wszystko wyschło, ale czy na zawsze to nie wiem. chrzan to jest dopiero makabra

Mayu na paprocie trzeba zapory podziemne robić, bo to wylizie wszędzie

Myszo, mam nadzieje, ze te betonowe tarasy beda stanowily jakas zapore na te paprocie i wyzej juz nie wejda:D

Podpowiedz na skrzyp juz zapisalam...bede szukac w sklepie jak przyjedziemy na miejsce.

Juz tylko 2 tygodnie:lol2: Rany jak sie ciesze!! Tesknie juz za jeziorem i kajakami....