78mysz 19.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 to nic i tak zawsze się wynajmuje. Jak sobie wyobrażę tyle godzin w aucie to chyba musiałabym jeszcze tydzień wakacji więcej mieć, co by robić kilkudniowe przestoje po ciekawych miejscach po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mozna tak jechac i wracajac zahaczyc o wodospady krka czy plitvice albo z noclegiem w Wiedniu np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.07.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 i jeszcze po drodze o śląsk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 o widzisz jaki swietny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Hej Marta! No to widzę, że prawie deptałaś mi po pietach, bo jak ja wróciłam, to Ty wybyłaś, hihi:D My byliśmy w drugiej połowie czerwca i pogoda była boska, chociaż w drugim tygodniu robiło się coraz bardziej gorąco -) No i żadnych tłumów w tym okresie. Polecam Zaraz Ci podeślę fotki skoro nie dotarły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Mielismy jechac ostatni tydzien czerwca ale juz nie moglismy znalezc noclegow juz lece do fotek i juz widze ze zwlaszcza na fotce z Dubrownika z wnetrza starego miasta widac ze wcale nie bylo tlumow po Dubrowniku sa Plitvice? a nastepne to co?? z takim duzym jasnym kosciolem Split?? nasteny widze Zadar ale tez nie bylismy, w jakiej miejscowosci byliscie bo chyba blizej pn bo my na makarskiej moje tez maja tatuaz a takie ksiezniczki to gdzie panuja?? no i hotel 1 klasa Edytowane 19 Lipca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Tak, potem są Plitvice -) Takie 'tłumy' to luzik! Wiadomo, że w takim miejscu zawsze będzie więcej ludzi, ale zero kolejek po bilety, zero kolejek na autostradach, pełno wolnych miejsc w knajpkach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dopisalam troszke pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 a nastepne to co?? z takim duzym jasnym kosciolem Split?? Z jasnym kościółkiem i ruinami zamku na szczycie to Sibenik - małe, śliczne miasteczko -) W sam raz do zwiedzania w jedno popołudnie. nasteny widze Zadar ale tez nie bylismy, w jakiej miejscowosci byliscie bo chyba blizej pn bo my na makarskiej Tak, to właśnie Zadar. My byliśmy właśnie kilka km obok - miejscowość nazywała się Punta Skala. moje tez maja tatuaz No boje to jak zobaczyły, to prosiły na zmianę, że chcą lody i dziarę, hihi Największa radocha na wyjeździe-) a takie ksiezniczki to gdzie panuja?? A księżniczki były w muzeum na zamku Schonbrunn w Wiedniu. Jest tam specjalna część dla dzieci: można się przebierać, zwiedzać komnaty, bawialnię i zobaczyć jak to wyglądało kiedyś-) Super sprawa! Potem można zrobić sobie przejażdżkę ciuchcią i podjechać do ZOO, które jest tam obok, albo do palmiarni... My właśnie w drodze powrotnej zrobiliśmy sobie nocleg w Wiedniu i następnego dnia jeszcze troszkę pozwiedzaliśmy. no i hotel 1 klasa Dzięki -) Hotel faktycznie był BOSKI -) Familly w każdym calu. Muszę dorzucić jeszcze zdjęcia od moich przyjaciół, bo tam zrobiłam na pamiatkę fajne fotki samego hotelu i udogodnień dla dzieciaczków-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 a nastepne to co?? z takim duzym jasnym kosciolem Split?? Z jasnym kościółkiem i ruinami zamku na szczycie to Sibenik - małe, śliczne miasteczko -) nasteny widze Zadar ale tez nie bylismy, w jakiej miejscowosci byliscie bo chyba blizej pn bo my na makarskiej Tak, to właśnie Zadar. My byliśmy właśnie kilka km obok - miejscowość nazywała się Punta Skala. moje tez maja tatuaz No moje to jak zobaczyły, to prosiły na zmianę, że chcą lody i dziarę, hihi Największa radocha na wyjeździe-) a takie ksiezniczki to gdzie panuja?? A księżniczki były w muzeum na zamku Schonbrunn w Wiedniu. Jest tam specjalna część dla dzieci: można się przebierać, zwiedzać komnaty, bawialnię i zobaczyć jak to wyglądało kiedyś-) Super sprawa! Potem można zrobić sobie przejażdżkę ciuchcią i podjechać do ZOO, które jest tam obok, albo do palmiarni... My właśnie w drodze powrotnej zrobiliśmy sobie nocleg w Wiedniu i następnego dnia jeszcze troszkę pozwiedzaliśmy. no i hotel 1 klasa Dzięki -) Hotel faktycznie był BOSKI -) Familly w każdym calu. Muszę dorzucić jeszcze zdjęcia od moich przyjaciół, bo tam zrobiłam na pamiatkę fajne fotki samego hotelu i udogodnień dla dzieciaczków-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Marys ja niestety na taki hotel to nawet w grudniu sie nie zalapie ale wierze ze musialo byc super, od nas do sibenika bylo 170km wiec wszystko w tamtych okolicach to bylo za daleko na wycieczke nastepnym razem musimy pojechac bardziej na polnoc zeby ogladnac te gorne rejony a chodziliscie w ogole nad morze ??? bo fotek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No to my z kolei mieliśmy ponad 200km do Splitu i doszliśmy do wniosku, że nie będziemy dzieci tam ciągać, tym bardziej, że już tam byliśmy -) Nad morze też chodziliśmy - mam kilka fotek od przyjaciół, bo ja nie zawsze brałam ze sobą aparat -) Może dorzucę dzisiaj wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mysmy w Splicie nie byli niestety , w ogole z dziecmi to nie bardzo chcielismy sie tarabanic wiec ilosc wycieczek ograniczylismy do minimum zwlaszcza ze upal byl straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A byliście na tydzień czy dwa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 na 2, na tydzien to troche za krotko zeby jechac tyle km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No to dwa tygodnie siedziałaś i jeszcze Ci mało...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no ba po meczacej drodze powrotnej przydaloby sie jeszcze tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 trzeba bylo skorzystac ze świstoklika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Efi bylas juz na HP 7/2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 matko o czym wy piszecie??? co za swistoklik i HP edit: juz sobie wyguglowalam tego swistoklika wiec HP tez juz wydedukowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts