Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Marta!:bye:

No to widzę, że prawie deptałaś mi po pietach, bo jak ja wróciłam, to Ty wybyłaś, hihi:D

My byliśmy w drugiej połowie czerwca i pogoda była boska, chociaż w drugim tygodniu robiło się coraz bardziej gorąco -)

No i żadnych tłumów w tym okresie.:no: Polecam

Zaraz Ci podeślę fotki skoro nie dotarły...

Mielismy jechac ostatni tydzien czerwca ale juz nie moglismy znalezc noclegow :( juz lece do fotek

i juz widze ze zwlaszcza na fotce z Dubrownika z wnetrza starego miasta widac ze wcale nie bylo tlumow ;) :D

po Dubrowniku sa Plitvice?

a nastepne to co?? z takim duzym jasnym kosciolem Split??

nasteny widze Zadar ale tez nie bylismy, w jakiej miejscowosci byliscie bo chyba blizej pn bo my na makarskiej

moje tez maja tatuaz :D

a takie ksiezniczki to gdzie panuja?? :)

no i hotel 1 klasa :)

Edytowane przez markoto

Z jasnym kościółkiem i ruinami zamku na szczycie to Sibenik - małe, śliczne miasteczko -) W sam raz do zwiedzania w jedno popołudnie.

nasteny widze Zadar ale tez nie bylismy, w jakiej miejscowosci byliscie bo chyba blizej pn bo my na makarskiej

Tak, to właśnie Zadar.:yes:

My byliśmy właśnie kilka km obok - miejscowość nazywała się Punta Skala.

moje tez maja tatuaz

No boje to jak zobaczyły, to prosiły na zmianę, że chcą lody i dziarę, hihi

Największa radocha na wyjeździe-):D

a takie ksiezniczki to gdzie panuja??

A księżniczki były w muzeum na zamku Schonbrunn w Wiedniu.

Jest tam specjalna część dla dzieci: można się przebierać, zwiedzać komnaty, bawialnię i zobaczyć jak to wyglądało kiedyś-) Super sprawa!:yes:

Potem można zrobić sobie przejażdżkę ciuchcią i podjechać do ZOO, które jest tam obok, albo do palmiarni...

My właśnie w drodze powrotnej zrobiliśmy sobie nocleg w Wiedniu i następnego dnia jeszcze troszkę pozwiedzaliśmy.

no i hotel 1 klasa

Dzięki -)

Hotel faktycznie był BOSKI -) Familly w każdym calu.

Muszę dorzucić jeszcze zdjęcia od moich przyjaciół, bo tam zrobiłam na pamiatkę fajne fotki samego hotelu i udogodnień dla dzieciaczków-)

Z jasnym kościółkiem i ruinami zamku na szczycie to Sibenik - małe, śliczne miasteczko -)

Tak, to właśnie Zadar.:yes:

My byliśmy właśnie kilka km obok - miejscowość nazywała się Punta Skala.

moje tez maja tatuaz

No moje to jak zobaczyły, to prosiły na zmianę, że chcą lody i dziarę, hihi

Największa radocha na wyjeździe-):D

a takie ksiezniczki to gdzie panuja??

A księżniczki były w muzeum na zamku Schonbrunn w Wiedniu.

Jest tam specjalna część dla dzieci: można się przebierać, zwiedzać komnaty, bawialnię i zobaczyć jak to wyglądało kiedyś-) Super sprawa!:yes:

Potem można zrobić sobie przejażdżkę ciuchcią i podjechać do ZOO, które jest tam obok, albo do palmiarni...

My właśnie w drodze powrotnej zrobiliśmy sobie nocleg w Wiedniu i następnego dnia jeszcze troszkę pozwiedzaliśmy.

no i hotel 1 klasa

Dzięki -)

Hotel faktycznie był BOSKI -) Familly w każdym calu.

Muszę dorzucić jeszcze zdjęcia od moich przyjaciół, bo tam zrobiłam na pamiatkę fajne fotki samego hotelu i udogodnień dla dzieciaczków-)

Marys ja niestety na taki hotel to nawet w grudniu sie nie zalapie :D ale wierze ze musialo byc super, od nas do sibenika bylo 170km wiec wszystko w tamtych okolicach to bylo za daleko na wycieczke :( nastepnym razem musimy pojechac bardziej na polnoc zeby ogladnac te gorne rejony

a chodziliscie w ogole nad morze ??? bo fotek nie ma :D