TAR 19.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no jak to Harry Potter sie kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Nie czytalam ani nie ogladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 że nie ogladalas to moge zrozumieć. ale przeczytać warto. bardzo sympatyczna bajeczka, droga pani inżynier, czasem warto sie oderwac od realiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Efi bylas juz na HP 7/2 ? problem w tym że nie widziałam 7/1 co prawda czytalam calosc ale wolalabym najpierw obejrzec I czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 zgadzam sie, u nas to lektura obowiazkowa, ja mam zaliczona juz z 6 razy caly cykl. teraz łykam gre o tron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mam na kompie, wlasnie zrobilismy powtorke zeby nie pogubic sie w 2 czesci. planujemy isc w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 zaczelam czytac i ogladac ale nie wciagnelo mnie ani jedno ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 My mieliśmy w tym roku jechać do Cro, ale nie mogliśmy znaleźć fajnego lokum. Za to w drugiej połowie sierpnia lecimy na Majorkę. Maryś, możesz mi podać nazwę hotelu, w którym byliście ? Sami rezerwowaliście miejsce, czy jechaliście z jakiegoś biura ? I czy mogę się nieśmiało uśmiechnąć o link do fotek z wakcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 lidszu jak chcesz hotel to polecam ten, bylismy w nim z tui (nie wim tylko czy tui ma go jeszcze w ofercie), obsluga i miejsce pierwszorzedne http://www.makarskainfo.com/pl/hotele-makarska-riwiera/hotel-soline-brela.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Maryś, możesz mi podać nazwę hotelu, w którym byliście ? Sami rezerwowaliście miejsce, czy jechaliście z jakiegoś biura ? I czy mogę się nieśmiało uśmiechnąć o link do fotek z wakcji ? Już odpisuję na PW -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 lidszu jak chcesz hotel to polecam ten, bylismy w nim z tui (nie wim tylko czy tui ma go jeszcze w ofercie), obsluga i miejsce pierwszorzedne http://www.makarskainfo.com/pl/hotele-makarska-riwiera/hotel-soline-brela.htm Tar, dzięki bardzo Wszelkie adresy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Tar, dzięki bardzo Wszelkie adresy mile widziane jak bedziesz chciala zdjecia z okolic to daj znac wkleje w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kala cos tam kiedys wynajmowala jakis domek czy cus. Moja mama byla gdzies kolo Zadaru i bardzo jej sie podobalo. Pensjonacik tez mieli fajny. Dla mnie tak jak dla Myszy problemem jest dojazd. Nie mam nigdy tyle wolnego, zeby 15 h jechac autem w jedna strone, ze nie wspomne o tym, ze nie mam auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja bylam wczoraj na harym poterze w 3dnie warto, bo fabula nieciekawa, nudna i wszystko takie oczywiste i szybko sie znajduje, a efekty w 3d takie se najmarniejszy z odcinkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dobry hp film wg mnie skonczyl sie na czarze ognia, od zakonu to juz kicha. moim zdaniem wina rezysera -od zakonu jeden kreci i to z marnym skutkiem. fabula tez taka jakas poszarpana i bezladna ale i tak pojde z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Widzę Martuś, że zaliczyliście te miejsca, które my na ten rok sobie zaplanowaliśmy:D zastanawiamy się też nad rejsem ale trochę o Zu się boję, że będzie marudziła:rolleyes: a Split, Zadar, Sibenik i okolice to nasze śmieci;) co do samolotu to w zeszłym roku latał Norwegian i można było bilety po 99zł trafić, w tym roku nie latają i niestety już tak tanio się nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Mysmy byli z 5 i 7 latkami i byly zachwycone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No to zgadłam i napisałam u kogoś na wątku, że w Chorwacji byłaś.... Fajnie, że wakacje się udały Ja raczej jak mogę też jeżdżę samochodem... kilka lat temu byliśmy 2X w Bułgarii i nawet wybraliśmy się do Stambułu... niesamowite wrażenia.... Fakt, byliśmy tam przez 3 tyg i urlop wypoczynkowy po powrocie wskazany... Powiem, że te 15 i 17 godzin jazdy to pikuś w stosunku do 32-40 godzin które my musieliśmy przeżyci z dwójką chłopaków z tyłu... Ale i tak nam się podobało.... Więc warto jechać autem , choćby z przystankami, a Mysza macie Śląsk po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mój tata ostatnio z Warszawy do Vodic jechał 13 godzin:yes: my z dziećmi to standard jakieś 15-16 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Pasiulka, 15-16 godzin to spoks. My jechaliśmy w tym roku z dziewczynami do Włoch 12-13 i dało się. Podstawa to przenośnie DVD dla dzieci i słuchawki dla nich. Dzięki temu podróż jest o wiele fajniejsza i spokojniejsza dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts