Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My mieliśmy w tym roku jechać do Cro, ale nie mogliśmy znaleźć fajnego lokum. Za to w drugiej połowie sierpnia lecimy na Majorkę.

Maryś, możesz mi podać nazwę hotelu, w którym byliście ? Sami rezerwowaliście miejsce, czy jechaliście z jakiegoś biura ? I czy mogę się nieśmiało uśmiechnąć o link do fotek z wakcji ? :oops:

Kala cos tam kiedys wynajmowala jakis domek czy cus. Moja mama byla gdzies kolo Zadaru i bardzo jej sie podobalo. Pensjonacik tez mieli fajny. Dla mnie tak jak dla Myszy problemem jest dojazd. Nie mam nigdy tyle wolnego, zeby 15 h jechac autem w jedna strone, ze nie wspomne o tym, ze nie mam auta. :D

Widzę Martuś, że zaliczyliście te miejsca, które my na ten rok sobie zaplanowaliśmy:D zastanawiamy się też nad rejsem ale trochę o Zu się boję, że będzie marudziła:rolleyes:

a Split, Zadar, Sibenik i okolice to nasze śmieci;) co do samolotu to w zeszłym roku latał Norwegian i można było bilety po 99zł trafić, w tym roku nie latają i niestety już tak tanio się nie da:(

No to zgadłam i napisałam u kogoś na wątku, że w Chorwacji byłaś....

Fajnie, że wakacje się udały :)

Ja raczej jak mogę też jeżdżę samochodem... kilka lat temu byliśmy 2X w Bułgarii i nawet wybraliśmy się do Stambułu... niesamowite wrażenia....

Fakt, byliśmy tam przez 3 tyg i urlop wypoczynkowy po powrocie wskazany... Powiem, że te 15 i 17 godzin jazdy to pikuś w stosunku do 32-40 godzin które my musieliśmy przeżyci z dwójką chłopaków z tyłu...

Ale i tak nam się podobało.... Więc warto jechać autem , choćby z przystankami, a Mysza macie Śląsk po drodze ;)