mario31 27.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A co fajnego dostałaś..?! Zawsze możesz przywieźć do mnie -) Ja też mam jakieś bylinki, głównie dąbrówkę (też od mamy;)) i nie wiem kiedy posadzę, bo jak na razie leje się z nieba ciuuuurkiem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.07.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 zaraz pospisuje co dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.07.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Aż się boję -) :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dzięki Jamesik -) Teoretycznie mogę nawozić co 4-te koszenie, czyli raz na miesiąc, bo teraz trawa rośne jak szalona i koszę co tydzień.. masz nadmiar czasu to sypnij, będziesz kosić dwa razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.07.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 cunninghamia - nie wiem czy to przezyje zime, choisya, berberys taki nakrapiany, budleja, irga na pniu, chyba bez czarny variegataa jeszcze czeka na wsadzenie hortensja i itea o hortensjach od Efi ani nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ale roślinek masz...! Łoooo Fajna ta itea:cool: James nie chcę kosić dwa razy w tygodniu - muszę dosiać w pominięte miejsca nawóz, a wiadomo, że nie trafię idealnie tylko w te miejsca, więc wolę odczekać parę tygodni żeby nie popalić sobie trawy -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2011 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no ale puki nie zrobimy tej rabaty wzdluz plotu to nie mam tego gdzie wsadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 To zadołuj gdzie popadnie i gdzie masz kawałek wolnej ziemi i będzie czekało aż będziesz robiła ta rabatę.... Ja miałam przynajmniej do wczoraj w worach piwonie, kosaćce i jakieś szare bylinki włochate... poprosiłam, żeby teściowa zadołowała ze starszakiem obok warzywnika... jak wrócę i zrobią mi tynki ( oby w tym roku ) to będę się głowić gdzie je wsadzać.... Co do nawozu Aniu to syp zależy czym... ja to mogę co 3-4 tyg ale są nawozy co to raz w sezonie wystarczy, i jak masz miejsca niedosiane to sypnij ręcznie... Zresztą ja nie mam siewnika i sypię zawsze ręcznie... Aaaa i pozdrawiam z samiuśkiego środkowego wybrzeża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Juz chyba zlecialam na leb na szyje Marys posprzataj skrzynke bo nie moge ci wyslac linka do fotek wakacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć Tusia. To ja też posprzątam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 no sprzataj sprzataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Widzę, że dużo zwiedzaliście:) Fajnie, nam nie pozwalał Kiseljak vel wiśzniu Super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No nie zwiedzalismy duzo bo dzieci niezbyt chetne, bylismy tylko na Korczuli, Dubrownik, Mostar i wodospady Kravica, Tucepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No jak nie dużo jak duzo:D My dzieci mamy dużo starsze, a bylismy tylko na Korczuli, bo to 10 min od nas było i w Dubrowniku. Po prostu zbyt rozrywkowe towarzystwo mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Przynjamniej odpoczeliscie a nie meczyliscie sie ze zwiedzaniem w upale choc widzialam, ze i deszcz byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Był, jak pojechaliśmy do Dubrownika. Ale jak szybko i intensywnie przyszedł tak szybko poszedł i zaczęła sie klara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jesoooo! Pięknie! Piękne wakacje i piękne zdjęcia! Wodospadów zazdraszczam strasznie, bo nie dotarłam tam nigdy jeszcze. Młode na nieszczęśliwe tym zwiedzaniem nie wyglądają. A i Angela fajną łódką była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 no to mysmy raptem jedna wycieczke mieli wiecej bo Mostar z Kravica razem zalatwilismy , ale ja bylam pierwszy raz wiec chcialam zobaczyc jak najwiecej sie dalo a ty juz pewnie widzialas wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No Andzela jest niezla a mlode nie wygladaja na nieszczesliwe bo zawsze mialy lody obiecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Na południu byliśmy pierwszy raz. Kiedys wrócimy tam na pewno, next year planujemy już coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts