Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Łazy to prawie mam za płotem;) więc jakby co to krzycz...

Pasie dobra na wszystko ;)

Markoto, całe szczęście, że nic się nie stało. To tylko samochód, wiadomo że problem, ale co to za problem w obliczu tragedii które się na drodze zdarzają

Przyszłam, przeczytałam o Lidzi Majorce i idę*się*podołować

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie jest zle, okazalo sie, ze w hondzie maja od razu rzeczoznawce z pzu , wiec juz zabrali auto do zrobienia ma byc w przyszla srode, czwartek tylko teraz problem z dokumentami bo zabrany oryginalny dowod rejestracyjny i odeslany do urzedu komunikacji tu na miejscu a pani z pzu chce spawdzic czy auto ma wazny przeglad i tlumaczenie, ze auto nie ma 3 lat wiec musi miec wazny nic nie daje wiec jestesmy na etapie poszukiwania dowodu, zeby zrobic ksero albo zeskanowac.

Dzieki za info ale niestety w ta sobote nie moge skorzystac z informacji :( zobacz czy maja ladne winobluszcze :)

Dziewczynki i chłopaku jesli macie odrobine czasu i nie przeszkadza wam zalogowanie sie na strone i podanie tam numeru telefonu i to, ze trzeba glosowac codziennie to moze wspomozecie walke o plac zabaw na naszej wsi?? Jesli ktos bylby chetny to prosze o info na priv :)

Edytowane przez markoto