wu 18.08.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 oj jak sobie przypomnę co wyprawiała moja rodzicielka z drucikiem jak miała gips na nodze do samej dooopy to do tej pory mam powód do radości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie mnie to glosowanie wymeczylo, no juz bardziej skomplikowac tego nie mozna bylo... Ale poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) dzieki Malgos, fakt ze kombinuja bardzo, wczesniej bylo mniej zabezpieczen ale probuja wyeliminowac oszustwa Jeszcze mi przyszlo bic zastrzyki mezowi w brzuch, masakra, sobie moge ale innym nie bardzo. Ja wczoraj latalam w polarku a maz rozebrany i owiewany przez wentylator Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 martuswklej mi prosze te twoje pojemniki na olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale one nie sa calkiem szczelne, ja je mam na blacie bo oliwe akurat uzywam czesto ale cos ich nie widze na stronce poszukam jeszcze takie to bylohttp://img.bazarek.pl/147453/11326/2164320/250_12017002824d80e1baeefc3.jpg Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to ja musze miec szczelne. za to te na przyprawy z metalową zakrętką są fajne. nie wiesz czy te droppar są zakręcane czy zamykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 a musisz klasc te pojemniki na oliwe?? nie wiem jak te sloiczki wygladaja na zakrecane ale kto ich tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie będę ich kłaść. ale już miałam takie z dziurą i nie chce drugi raz. poza tym będą w szufladzie więc jest szansa że zaliczą upadek. nawet nie chodzi mi tak bardzo o oliwe jak o olej do smażenia. na razie te które kupiłam w HY mi starczą. ale byłam ciekawa tych twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ja do smazenia to mam w normalnej butelce zamawialas juz te filtry do reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no pewnie. wymienialismy je juz. chyba nam chlopcy wtedy przywieźli te z prowentu. albo na stronie prowentu zamowilam. nie pamiętam bo to było dawno. ale jak nie pamiętam to znaczy że mamy od chlopców bo to na pewno luby zamawial. ja też mam w normalnej butelce ale butelka jest po drugiej stronie kuchni i mam daleko. nie jakoś upierdliwie ale wkurza mnie że mam na to specjalnie szuflade któa w sumie stoi pusta i nie musialabym tyle zacyndalać. do tej samej szuflady szukam opakowań na przyprawy. i te z ikei z droppara mi się podobają ale pod warunkiem że nie są zakręcane. no i fajnie by było jakby pasowały do wkładu z bluma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to sa plusy malej kuchni ze wszystko jest w zasiegu reki ja mam specjalnie zaprojektowana przez siebie szuflade na wysokie butelki wlasnie z olejem octem itd pod przyprawami i w okolicy kuchenki i blatu roboczego wydaje mi sie ze te szklane sa zakrecane a te porcelanowe wciskane a te filtry byly w kasecie czy szmatki same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ech... ty to zadania mi dajesz jak luby sie zmaterializuje przy kompie to ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ale fajny przepis znalazlam na chleb chyba wyprobuje http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2008/06/biay-chleb-na-zakwasie-atwy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 taaa 100% gwarancji że chleb wyjdzie. a ile procent na to że wyjdzie zakwas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 taaa... jestem dobrze przygotowana na ten wypiek. nie mam keksówki o pojemności 1kg, nie mam wagi, nie mam spryskiwacza do oliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 zrob z polowy porcji zamiast spryskac mozesz pomalowac, a jak to nie masz spryskiwacza toz to podstawowy sprzet w kuchni o wadze nie wspomne, moge powazyc i ci napisac objetosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ja tez nie mam NIC z wymienionych prze Efi sprzętów taka ze mnie kucharka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 najlepsze jest to że w przeipsie nawet woda jest na gramy. załamka normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 bede robic jutro, to przerobie przepis na mililitry o ile masz takowa miarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie wiesz czy te droppar są zakręcane czy zamykane. Z tego co kojarzę to one mają uszczelkę, nie są zakręcane Ale ja sama jestem zakręcona i ostatnio macałam różne (w tym te białe z drewnianą*pokrywką) i mogłam pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.