markoto 30.08.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Bylam w empiku ale nie bylo, ale kupilam w innym sklepie z kartkami Oto dzisiejszy wypiek, robi sie szybko, jeden bochenek juz prawie zjedzony http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_1646.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ślina mi wisi do kostek;) z którego przepisu robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie no, całe szczęście że nie mieszkam blisko, albo niedajboże z Tobą. Wygląda idealnie Chyba się zarażę tym pieczeniem. Lubię takie domowe robótki a za chleb się nigdy nie wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Wusia wczesniej kilka postow wklejalam, delikatny chleb mleczny Jak gotowac nie lubie to piec owszem, zawsze jest niepewnosc co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja bardziej gotuję, ale cuda różne z przepisu dorotuś robić lubię. A najlepszy jest potrójnie kokosowy sernik. Wilgotny, maślany, mniaaam Chleb to trochę inna historia. Muszę się zmobilizować. A teraz jeszcze tak łatwo te wszystkie orkisze, mąki razowe i inne amarantusy dostać, że aż wstyd nie korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No ja sie zdziwilam, bo zawsze te razowe kupowalam w sklepie z ekologiczna zywnoscia a teraz w realu kupilam zytnia i pszenna razowa za niecale 4zl byla tez orkiszowa. Hmm musze sprobowac to kokosowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 To prawda, ja ostatnio w Realu na pizzę kupowałam razową pszenną i oczopląsu dostałam. Fajnie, tylko mam nadzieję, że nie oszukują Co do Ph żeby Anuli wątku nie zaśmiecać. Jak mały podrośnie i puści swoje korzonki to siup w podłoże i masz nowego. Matka raczej nie przeżyje, chociaż różnie bywa. Ja mam teraz takiego który miał pęd kwiatowy ze stożka wzrostu, puścił dwa maluchy i jeszcze dał radę obficie zakwitnąć. Pewnie ostatni raz Kokosowe zrób koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A mozna kupic podloze do ph?? bo na razie nie odcinalam bo nie wiedzialam gdzie to wsadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 marta a który najłatwiejszy z tych co dotychczas piekłaś (i najlepszy oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Kazdy smakuje inaczej, zaden nie byl trudny choc ten z wczoraj robi sie najszybciej. Pierwszy ma smak cos bardziej jak ciabatta, drugi jak graham a trzeci bardziej do weka zblizony. Dzis robie http://mojewypieki.blox.pl/2009/07/Pain-Rustique.html Efi a jaki chcesz? taki ze mieszasz i za godzine do pieczenia? czy ktory rosnie 5 godzin czy taki ktory zaczyn robisz dzien wczesniej ?Jesli nie pieklas nic wczesniej to sprobuj jakiegos drozdzowego najlepiej. Ten wyglada na prostyhttp://mojewypieki.blox.pl/2008/10/Prosty-chleb-pszenny.html tez jest na cincin.cc podstawowy chlebek Nutinki czy jakos tak tez prosty, najlepiej wejdz na cincin tam do kazdego chleba jest dosc duzo uwag czasmai bardzo pomocnych np jak formowac chleb itd nastepny sprobuje jakis z ziemniakamihttp://mojewypieki.blox.pl/2008/04/Chleb-z-pieczonymi-ziemniakami.html Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jezu, tyje od samego czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 spróbuje dzisiaj ten prosty. mam wszystkie składniki. oczywiście z gramami będzie jazda ale dam rade, najwyzej bede dzwonic a ty wyrabiasz w KA prawda? bo ja to będę musiała ręcznie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 tak w KA wszystko ponoc dosc prosty jest ten emigrantow ale trzeba sie do niego przygotowac wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Marta a piekarnik na jaki program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ja grzeje gora dol a to dzisiejszy wyrob, pycha http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_1649.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_1648.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 chętnie bym go z masełkiem schrupała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Polecam chlebek na drugi dzien tez pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kurczę, ale Ci te chleby wychodzą. Jak malowane. To i uformować przecież trzeba umieć żeby kulfon jakiś nie wyszedł Zaraz zjem ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Marta, te chleby to wygladaja jak z jakiegos katalogu. Wkrecasz nas:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 to nie jest takie trudne jak by sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.