wu 01.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 trudno Martuś musisz kazać mężowi albo dzieciowi zrobić sobie fotkę z chlebkiem na rękach;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 trudno Martuś musisz kazać mężowi albo dzieciowi zrobić sobie fotkę z chlebkiem na rękach;) Bo ta ostatnia to w ogóle taka za idealna, nie? Sama w sobie, fotka Ja to bym te zdjęcia skolażowała, w ładne ramki i na ścianę do kuchni. Wnukom potem w spadku cuda takie jakie babcia robiła. Za kilkadziesiąt lat jak już się będzie pigułkami człowiek posilał, to wielki skarb będzie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak widze Twoj chleb Martusiu to mnie skreca z glodu (dzis 12 dzien diety kopenhaskiej) wiec spadam bo dluzej nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Oj babeczki ladnie to sie tak nasmiewac Dzis pieke kielecki na ziemniakach http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25594 http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/chleb-kielecki-wiejski-z-ziemniakami/ Anja wspolczuje ci tej diety, nawet sie nie probowalam na nia porywac Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 marta byłam dzielna i upiekłam ten prosty rodzina była w siódmym niebie ale koniecznie muszę podjechać po zakwas bo troche sie czułam jakbym jadła słony placek drożdżowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Martula ja to bym zjadla tego Twojego chlebka, bo samej mi sie jednak nie chcialo piec. Tak wiec na razie nie kupuje machiny chlebowej edit: wczoraj znowu "byłam" na rybach, zlowilam fladerki , lina i szczupaka. no i troche uwedzonych pstragow. tak wiec taki chlebek by mi przypasił Edytowane 2 Września 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) TAR ja nie uzywam machiny chlebowej wiec mozna i bez tego Efi rozmnazam wam ten zakwas a i mysza wspominala cos o przesylce Sprobuj zrobic jakis chleb na bidze albo poolish wlasnie taki ktory zaczyn drozdzowy sie robi dzien wczesniej , on ma zupelnie inny smak wtedy. http://piekarniatatter.blogspot.com/search/label/drozdzowe%20na%20poolish http://piekarniatatter.blogspot.com/search/label/drozdzowe%20na%20pate%20fermentee http://piekarniatatter.blogspot.com/search/label/drozdzowe%20na%20pre-ferment Sprobuj tez http://piekarniatatter.blogspot.com/2009/10/blog-post.html http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1197 http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=635 Sprobuj sie zabrac za chleb z dodatkami makai razowej, bo taki na mace pszennej i na drozdzach to wlasnie placek drozdzowy na slono A fotka gdzie?? Edytowane 2 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ani fotka ani chleb nie mogą konkurować z Twoimi wypiekami Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850538 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Przestan sie wyglupiac Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 http://img29.imageshack.us/img29/5684/chleb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850554 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie wiem czy razowy chleb mi rodzina zje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No i piekny , nie wiem co od niego chcesz jecie tylko biale pieczywo? sprobuj emigranta tam sa tylko 4 lyzki razowej maki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 czytałas komentarze do niego? wszystkim wychodzą plaskate zakalce. jakiś inny typ poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Martabędę robić ten pain rustique. powiedz mi co to znaczy: pozostawić do wyrośnięcia na 70 minut, składając je w 25 i 50 minucie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 oszzz kurde! Nie to żebym w Ciebie efilo nie wierzyła ale jak napisałaś "słone drożdżowe" innego widoku się spodziewałam. Ja to znów jem same ciemne. Najlepiej zupełnie czarny, taki obsypany sezamem i w środku z mnóstwem słonecznika i amarantusa. Słonecznika na zewnątrz nie lubię. Taki się zrobić da? Mysz chce zakwas? Ta Mysz? Ta co się schowała pod miotłę i nie wychodzi od tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 mysza wspominala o przesylce. to nie znaczy ze chce zakwas, choć jej nie żałuje oczywiscie. zakladam ze przesylka ma leciec w odwrotnym kierunku monsanbia ja też taki najbardziej lubie. ale dla siebie samej piec to żadna frajda Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Przesylka leci do mnie a potem musisz sobie ja odebrac wiec przy okazji wezmiesz zakwas Tu masz o skladaniu ciasta http://aleksandraw.blogspot.com/2007/02/skadanie-ciasta-instrukta.html ciasto jest dosc luzne i klejace, ja musialam dosypac troche maki ale bez przesady, jesli masz make o zawartosci bialka poniezej 10g/kg to dodaj mniej wody wtedy nie bedziesz musiala dosypywac maki, a to ciasto do skladania wywal na omaczony blat i rece tez posmaruj maka wtedy nie bedzie sie tak kleic Monia oczywiscie ze sie da zrobic razowe chleby Edytowane 2 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dobra to teraz mi jeszcze napisz czy piekłaś z parą. i uprzedzam że to nie jest ostatnie pytanie (bo np. nie wiem jak odmierzyć 1/8 łyżeczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) 1/8 to szczypta no moze 2 pieklam z para, wsadzilam blaszke z woda na dol piekarnika a dodatkowo spryskuje w trakcie pieczenia takim rozpylaczem jak do kwiatkow Monia tu jakis prosty razowy moze warto sprobowac http://mojewypieki.blox.pl/2008/11/Prosty-chleb-razowy.html i tu http://mojewypieki.blox.pl/2009/10/100-chleb-zytni.html ja zawsze wale ziarenka do srodka i slonecznik i dynie - to najpierw przyrumienic na suchej patelni, siemie, orzechy Edytowane 2 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 martaa piekłaś z otwartym piekarnikiem? ja nie wiem czy w ogóle tak u mnie można Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/757/#findComment-4850753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.