Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g


markoto

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • markoto

    5369

  • efilo

    1549

  • mario31

    1250

  • wu

    1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak to z otwartym piekarnikiem?

 

oszalały. za tydzień sie widzimy laski więc Martusiu ja poprosze o ten zakwas, juz nie moge sie doczekać.

a tak a propos tego roustique top jak dodam te 25 min , pózniej 70 i pózniej 20 i to wychodzi mi że ok. 21 godziny byłby gotowy więc juz nikt świeżego nie zje. Jak Ty to robisz Marta? ja chodze do pracy. (a moje dziecię do szkoły- na razie zachwycona tylko dzisiaj zginął strój na WF - dam sobie ręke uciąc że razem go wkładałyśmy do plecaka więc nie wiem co sie z nim stało?)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dziewczynki a co sie nic nie chwalicie swoimi weekendowymi wypiekami?

 

Markoto dopiero wczoraj dotarły książki dla pierwszoklasistki. ja sie nie znam na razie ale trudne wydają sie być. i angielski tez (Fairyland). zobaczymy co pani powie na zebraniu ale na razie to nie umiem korzystać z podręcznika. :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza??

 

 

sprawdzilam - dokladnie tak - jest napisane zamknij drzwiczki - i kłóć się z elektroniką.

 

ale chleb i tak pyszny - choć nigdy więcej nie zrobię go na góra dół - next time na termooobiegu - tak jak ta przepisowa laska

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a czemu gora dol to zle?

 

Nie chwalilam sie bo po pierwsze ten chleb z ziemniakami slabiutko wyrosl bo zakwas zytni mam kiepski jeszcze wiec nie bylo sie czym chwalic, potem robilam staropolski i ten byl dobry ale dowalilam ziarenek, jest fajny i kwasny, a wczoraj robilam 100%razowy i ten super :) na drozdzach a do tego mi sie baterie wyladowaly w aparacie i nie ma komu naladowac :D

 

jesli chodzi o angielski to pani u nas miala chyba dodatkowe materialy dla nauczycieli wiec w ksiazce byly tylko niektore cwiczenia, ze moznabylo zrobic samemu

Edytowane przez markoto
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry :D

 

 

ooo patrz, to witaj w klubie!

Ja mam takie fazy na ciasta, i pączuszki wiedeńskie z parzonego ciasta. Robię pod rząd kilkanaście razy i potem dłuuuuuga przerwa

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a czemu gora dol to zle?

 

 

ja mam kompaktowy piekarnik - jak wstawie naczynie to chleb jest na środkowej półce ale to oznacza że niemal dotyka góry. za to od dołu ciepło przez ten pojemnik z wodą nie za dobrze się przedostaje i spód wychodzi niedopieczony. poza tym babka podaje wszystkie czasy na termoobieg i nigdy nie jestem pewna czy nie powinnam jednak piec w tym momencie dłużej

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

aa bo ty masz maly piekarnik, ja jak pieke z para to albo pod koniec wyciagam ta foremke z woda , albo dopiekam bez foremki albo nie daje pojemnika a psikam co jakis czas

 

chleb jest upieczony jesli jak popukasz go z kazdej strony to daje gluchy odglos

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...