Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak to z otwartym piekarnikiem?

oszalały. za tydzień sie widzimy laski więc Martusiu ja poprosze o ten zakwas, juz nie moge sie doczekać.

a tak a propos tego roustique top jak dodam te 25 min , pózniej 70 i pózniej 20 i to wychodzi mi że ok. 21 godziny byłby gotowy więc juz nikt świeżego nie zje. Jak Ty to robisz Marta? ja chodze do pracy. (a moje dziecię do szkoły- na razie zachwycona tylko dzisiaj zginął strój na WF - dam sobie ręke uciąc że razem go wkładałyśmy do plecaka więc nie wiem co sie z nim stało?)

Dziewczynki a co sie nic nie chwalicie swoimi weekendowymi wypiekami?

Markoto dopiero wczoraj dotarły książki dla pierwszoklasistki. ja sie nie znam na razie ale trudne wydają sie być. i angielski tez (Fairyland). zobaczymy co pani powie na zebraniu ale na razie to nie umiem korzystać z podręcznika. :D

masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza??

sprawdzilam - dokladnie tak - jest napisane zamknij drzwiczki - i kłóć się z elektroniką.

ale chleb i tak pyszny - choć nigdy więcej nie zrobię go na góra dół - next time na termooobiegu - tak jak ta przepisowa laska

a czemu gora dol to zle?

Nie chwalilam sie bo po pierwsze ten chleb z ziemniakami slabiutko wyrosl bo zakwas zytni mam kiepski jeszcze wiec nie bylo sie czym chwalic, potem robilam staropolski i ten byl dobry ale dowalilam ziarenek, jest fajny i kwasny, a wczoraj robilam 100%razowy i ten super :) na drozdzach a do tego mi sie baterie wyladowaly w aparacie i nie ma komu naladowac :D

jesli chodzi o angielski to pani u nas miala chyba dodatkowe materialy dla nauczycieli wiec w ksiazce byly tylko niektore cwiczenia, ze moznabylo zrobic samemu

Edytowane przez markoto

No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry :D

ooo patrz, to witaj w klubie!

Ja mam takie fazy na ciasta, i pączuszki wiedeńskie z parzonego ciasta. Robię pod rząd kilkanaście razy i potem dłuuuuuga przerwa

a czemu gora dol to zle?

ja mam kompaktowy piekarnik - jak wstawie naczynie to chleb jest na środkowej półce ale to oznacza że niemal dotyka góry. za to od dołu ciepło przez ten pojemnik z wodą nie za dobrze się przedostaje i spód wychodzi niedopieczony. poza tym babka podaje wszystkie czasy na termoobieg i nigdy nie jestem pewna czy nie powinnam jednak piec w tym momencie dłużej

aa bo ty masz maly piekarnik, ja jak pieke z para to albo pod koniec wyciagam ta foremke z woda , albo dopiekam bez foremki albo nie daje pojemnika a psikam co jakis czas

chleb jest upieczony jesli jak popukasz go z kazdej strony to daje gluchy odglos