markoto 02.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 wsadzilam szmate miedzy drzwi piekarnika a piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie no, oszalaļy na punkcie chleba muszę ten zakwas ukręcić ... tymczasem idę zrobić razowe placuszki do syropu klonowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 jak to z otwartym piekarnikiem? oszalały. za tydzień sie widzimy laski więc Martusiu ja poprosze o ten zakwas, juz nie moge sie doczekać. a tak a propos tego roustique top jak dodam te 25 min , pózniej 70 i pózniej 20 i to wychodzi mi że ok. 21 godziny byłby gotowy więc juz nikt świeżego nie zje. Jak Ty to robisz Marta? ja chodze do pracy. (a moje dziecię do szkoły- na razie zachwycona tylko dzisiaj zginął strój na WF - dam sobie ręke uciąc że razem go wkładałyśmy do plecaka więc nie wiem co sie z nim stało?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Kluczmonia, ja wrocilam o 15 to robilam wtedy, na ogol w tygodniu wybieram takie z krotszym wyrastaniem ten upiecz teraz w sobote Edytowane 2 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 wsadzilam szmate miedzy drzwi piekarnika a piekarnik ja sie boje że mi się po prostu piekarnik wyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dziewczynki a co sie nic nie chwalicie swoimi weekendowymi wypiekami? Markoto dopiero wczoraj dotarły książki dla pierwszoklasistki. ja sie nie znam na razie ale trudne wydają sie być. i angielski tez (Fairyland). zobaczymy co pani powie na zebraniu ale na razie to nie umiem korzystać z podręcznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza?? sprawdzilam - dokladnie tak - jest napisane zamknij drzwiczki - i kłóć się z elektroniką. ale chleb i tak pyszny - choć nigdy więcej nie zrobię go na góra dół - next time na termooobiegu - tak jak ta przepisowa laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) a czemu gora dol to zle? Nie chwalilam sie bo po pierwsze ten chleb z ziemniakami slabiutko wyrosl bo zakwas zytni mam kiepski jeszcze wiec nie bylo sie czym chwalic, potem robilam staropolski i ten byl dobry ale dowalilam ziarenek, jest fajny i kwasny, a wczoraj robilam 100%razowy i ten super na drozdzach a do tego mi sie baterie wyladowaly w aparacie i nie ma komu naladowac jesli chodzi o angielski to pani u nas miala chyba dodatkowe materialy dla nauczycieli wiec w ksiazce byly tylko niektore cwiczenia, ze moznabylo zrobic samemu Edytowane 6 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ten chleb z ziemniakami .... potem robilam staropolski .... a wczoraj robilam 100%razowy ... przez całe życie nie zdążę tyle upiec co Ty w ostatnim czasie szkoda że nie ma zdjęć, ale w sumie dla monitora lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry ooo patrz, to witaj w klubie! Ja mam takie fazy na ciasta, i pączuszki wiedeńskie z parzonego ciasta. Robię pod rząd kilkanaście razy i potem dłuuuuuga przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no ja faze na chleb to mialam jakies 2 lata temu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 poprosze o przepis na razowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 http://piekarniatatter.blogspot.com/2008/04/100-razowiec-pszenny.htmlja troche wymieszalam z biala maka ale odrobine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a czemu gora dol to zle? ja mam kompaktowy piekarnik - jak wstawie naczynie to chleb jest na środkowej półce ale to oznacza że niemal dotyka góry. za to od dołu ciepło przez ten pojemnik z wodą nie za dobrze się przedostaje i spód wychodzi niedopieczony. poza tym babka podaje wszystkie czasy na termoobieg i nigdy nie jestem pewna czy nie powinnam jednak piec w tym momencie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 aa bo ty masz maly piekarnik, ja jak pieke z para to albo pod koniec wyciagam ta foremke z woda , albo dopiekam bez foremki albo nie daje pojemnika a psikam co jakis czas chleb jest upieczony jesli jak popukasz go z kazdej strony to daje gluchy odglos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W obi jest promocja na wertykulator/aerator alko za 468zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W obi jest promocja na wertykulator/aerator alko za 468zl dobrze wiedzieć a właśnie czy przed zimą też trawę nim potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 wertykulacje sie robi na wiosne III/IV lub jesien VIII/IX, aeracje w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.