Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martusiu miałam dość gęste to ciasto, jak byl świeży to super, pózniej zrobił się gnieciuch ale zjadłam przed chwila na sniadanie i smakuje okej.

Arniko ja chętnie bym wpadła ale dam Ci jeszcze znać bo w sobote ide na wesele i wiesz musze podciąc włosy i takie tam. a na którą?

Monia nie wiem... Bo Neferka o 12.00 jest we Wrocku na spotkaniu, później przyjedzie do mnie ( mam nadzieję że się nie wywinie... ) i chyba póóóóóźnym popołudniem się spotkamy.... Więc zdążysz podciąć włosy i takie tam... a podciąć to ja bym się wybrała we wtorek... suknie i koszule wyprasowała w czwartek a w piątek po pracy czy też wieczorkiem do mnie ;)

Tylko co byście mnie nie wyrobiły..., bo mąż stwierdził już, że kiedyś miało nas być taaaak dużo a była garsteczka...;)

Moooonia... jakbym była zorganizowana i deszczy nie wiedzieć dlaczego w lipcu były i mróz ogromny zimą to bym o te marnych kilka miesięcy wcześniej skończyła.....

No i tak naprawdę nie wiem czy wpadniecie na te duszonki czy nie? Czy tylko obiecanki cacanki....

Jestem po wywiadowce w szkole i jak zwykle podniesli mi cisnienie.

Rodzice sie zbieraja srednio po 50 zl od dziecka na rade rodzicow i z tych pieniedzy sa robione remonty w szkole. Poniewaz u nas w szkole sa w kazej klasie tablice interaktywne to dyrektor sobie wymyslil, ze dobrzeby bylo, zeby byly one w sieci, bo to bedzie duze ulatwienie dla nauczycieli, bo nie beda musieli chodzic z pendrivami - koszt 20tys!!!!!!

Kolejna sprawa ciagle ta sama czyli 6 dodatkowych dni wolnych a w nich dyzur na swietlicy 4h dziennie - dla kogo ten dyzur?????

U młodego to nawet zostałam v-c przewodniczącą rady rodziców i już zgłosiłam kilka zastrzeżeń....

Kłócę się o wszystko co jest ważne, nie zgadzam się z rożnymi debilnymi ustawami i zarządzeniami... Np. na pierwszym zebraniu w klasie siedzieliśmy 3 godziny!!! do podpisywania stosy papierów... a to o odbiór, a to tamto, a absurdem to jest że w jednym papierze prosimy!!!o religię, a w drugim, że się ZGADZAMY !!! na religię !!! Nooo dla mnie kompletny absurd....

Inna kwestia to po co są podręczniki di informatyki, albo techniki !!! w/g mnie dzieci na kompie mają się uczyć a pan ma im pokazać co i jak... , a na technice to mają umieć sklecić karmnik, pudełko, jakieś sałatki, kanapki, czy szalik.... A oni z książkami wyjeżdżają, gdzie dzieci ledwie czytają....