Nefer 18.09.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Markotko, widzimy się u Lidki więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2011 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 super a moze sie w piatek do Arniki wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 A Ty wpadniesz?????? Napiszę u Ciebie, bo do mnie nie zaglądają... Kluczmonia i Marysia wpadniecie na duszonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jest szansa, ze podskocze do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Martusiu miałam dość gęste to ciasto, jak byl świeży to super, pózniej zrobił się gnieciuch ale zjadłam przed chwila na sniadanie i smakuje okej. Arniko ja chętnie bym wpadła ale dam Ci jeszcze znać bo w sobote ide na wesele i wiesz musze podciąc włosy i takie tam. a na którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 podetnij w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia hmm ja mam wrazenie, ze on ciagle smakuje tak samo czy swiezy czy 3 dni pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia nie wiem... Bo Neferka o 12.00 jest we Wrocku na spotkaniu, później przyjedzie do mnie ( mam nadzieję że się nie wywinie... ) i chyba póóóóóźnym popołudniem się spotkamy.... Więc zdążysz podciąć włosy i takie tam... a podciąć to ja bym się wybrała we wtorek... suknie i koszule wyprasowała w czwartek a w piątek po pracy czy też wieczorkiem do mnie Tylko co byście mnie nie wyrobiły..., bo mąż stwierdził już, że kiedyś miało nas być taaaak dużo a była garsteczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no to moze powiem tak: moja mam powiedziała, że najlepszy jaki do tej pory upiekałam. Arniczko Ty to zorganizowana jesteś (dlatego tak szybko dom wybudowałas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wszystkie chleby sa najlepsze na swiezo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Martusia a DPS-iowy chlebuś wspaniały jest i zaraz po upieczeniu i na drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Moooonia... jakbym była zorganizowana i deszczy nie wiedzieć dlaczego w lipcu były i mróz ogromny zimą to bym o te marnych kilka miesięcy wcześniej skończyła..... No i tak naprawdę nie wiem czy wpadniecie na te duszonki czy nie? Czy tylko obiecanki cacanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) wusia upieklam chlebek, jest pycha polecam http://dompodsosnami.wordpress.com/2010/01/17/chleb-na-zakwasie-po-czasie/ Edytowane 20 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 tak z ciekawości zapytam: piekłas z 3 kg mąki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 z pol porcji i wyszly 2 keksowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Martusia no nie może być inny:lol: ja się nim 4 dni obżerałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jestem po wywiadowce w szkole i jak zwykle podniesli mi cisnienie.Rodzice sie zbieraja srednio po 50 zl od dziecka na rade rodzicow i z tych pieniedzy sa robione remonty w szkole. Poniewaz u nas w szkole sa w kazej klasie tablice interaktywne to dyrektor sobie wymyslil, ze dobrzeby bylo, zeby byly one w sieci, bo to bedzie duze ulatwienie dla nauczycieli, bo nie beda musieli chodzic z pendrivami - koszt 20tys!!!!!! Kolejna sprawa ciagle ta sama czyli 6 dodatkowych dni wolnych a w nich dyzur na swietlicy 4h dziennie - dla kogo ten dyzur????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 22.09.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 a powiedz mi czy ktoś sie odzywa z rodziców jak mu sie cos nie widzi? pytam z ciekwaości, bo u nas nikt. często tylko ja i uchodzę za największa awanturnice w gminie. a dyżur dla pani ze świetlicy, wyrobi pensum albo będzie miała nadgodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 U młodego to nawet zostałam v-c przewodniczącą rady rodziców i już zgłosiłam kilka zastrzeżeń.... Kłócę się o wszystko co jest ważne, nie zgadzam się z rożnymi debilnymi ustawami i zarządzeniami... Np. na pierwszym zebraniu w klasie siedzieliśmy 3 godziny!!! do podpisywania stosy papierów... a to o odbiór, a to tamto, a absurdem to jest że w jednym papierze prosimy!!!o religię, a w drugim, że się ZGADZAMY !!! na religię !!! Nooo dla mnie kompletny absurd....Inna kwestia to po co są podręczniki di informatyki, albo techniki !!! w/g mnie dzieci na kompie mają się uczyć a pan ma im pokazać co i jak... , a na technice to mają umieć sklecić karmnik, pudełko, jakieś sałatki, kanapki, czy szalik.... A oni z książkami wyjeżdżają, gdzie dzieci ledwie czytają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No wlasnie nikt sie nie wyrywa z pretensjami no i my nie mamy swietlicy, maja nauczyciele dyzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts