malgos2 26.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W wiekszosci przepisow jest wiecej oleju, wiec robisz jak najbardziej zgodnie z wszystkimi znakami na niebie i ziemi, ale z moich proporcji tez wychodzi i tez jest wystarczajco mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Marta, możesz mnie zabić - wprowadziłam Cię w błąd, to zespół szkół nr 4 ale nie wmieście na B. tylko na S. wiedziałam,że gdzieś dzwoni,ale nie do końca wiedziałam gdzie - przechowywanie starych e maili ma jednak zalety, szkoda,że na sprawdzenie wpadłam po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale co dziwne szkola nr 4 tez ma klasy integracyjne tylko nei wiadomo jak to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Martusia napiszę Ci może jak to u nas działa z tymi klasami integracyjnymi bo siostrzenica chodziła wprawdzie jej nic nie jest ale to że tak powiem ze sprytu ją tam siora wcisnęła i z porady ciotki nauczycielki;) - do takiej klasy chodzą generalnie dzieci zdrowe i ciut dzieci z rożnymi schorzeniami, u siostrzenicy to chyba było raptem dwoje dziec ale klasa jest mała w sensie że chyba maks 20 osób i dla tej grupki są dwie nauczycielki na stałe więc jest lepszy nadzór nad dziećmi i nauczycielki poświęcają każdemu dziecku więcej uwagi, a u siostrzenicy w klasie jak dobrze pamiętam było jedno dziecko z leciutkim zespołem Downa a drugiemu nie wiem co było ale na oko to coś z dysfunkcją ruchu ale nie wiem czym wywołaną więc nie wymagały jakiegoś strasznego nadzoru to przy 20 czy nawet mniej dzieci w klasie nauczycielki mogły dużo uwagi poświęcić każdemu dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Wunia... ale o tym My ... - tzn Markotka , Malka i ja wiemy...Tylko czasami te integracyjne są z nazwy, a nauczycielki za boga nie mają przygotowania pedagogicznego, nie radzą sobie ze zdrowymi dziećmi, a co dopiero z dziećmi, które mają kłopoty.... Są szkoły, co po kilku miesiącach, po kilku latach matki zabierają dzieci z jednej placówki, do drugiej.Ja tak miałam z Emilem... chodził do przedszkola integracyjnego... baby (mówię celowo) brały dodatki, nawet jakieś godzinki miała dyrektorka, której dzieci na zajęciach nie widziały, była psycholożka... I dziecko chciały na siłę zatrzymać jeszcze w przedszkolu....Zastanawiałam się co zrobić... miałam też trudny orzech do zgryzienia... bo po moim kompletnie nic nie widać.... I co dałam do szkoły specjalnej, od razu do pierwszej klasy, w przedszkolu to nawet zerówki z nim nikt nie spróbował zrobić, dziecko nawet ołówka nie potrafiło poprawnie trzymać, nie kolorowało obrazków... Dla mnie trauma....I co w szkole nauczył się wszystkiego.... Powolutku, powolutku, małymi kroczkami... ale zaczyna ... Zaczyna czytać, pisać... Nooo wiele jeszcze jest do zrobienia...O fakcie tym jak mu dokuczały zdrowe dzieci na osiedlu przemilczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale co dziwne szkola nr 4 tez ma klasy integracyjne tylko nei wiadomo jak to dziala to wiesz co, ja może zadzwonię i się dowiem,która to szkoła,bo mnie cały czas chodził po głowie B, ale w e mailu znalazłam linka do szkoły w S, choć trochę mi to nie pasuje bo mieszkali na Syberce,a zawsze mówiła, że ma blisko do szkoły, więc już dokumentnie zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 zabawa kto jest kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) nie rozpoznaje numerka 1,7, 14, 18, 20, 21 Edytowane 27 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 14 to nie ta od małp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 zgadza sie Jane Goodall dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jane Goodall dzieki otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ty wiesz... żadna z tych osób nie była u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ta 7-mka to jakiś piłkarz może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 albo muzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 albo muzyk ano ... jak jakiś raper, to chyba nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no ja wlasnie tez nic a nic nei kojarze a 1 jakis aktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 21 księżna Catherine:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 1 Charlie Sheen jeśli się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no tez wlasnie mi podpada bo charliego sheena ale nie do konca, wusia zgaduj tych co nuemrki wypisalam bo reszta to zgadnieta przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts