Arnika 01.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Nooo nie wielkie w sumie... ale ile jest tych placy zabaw do wygrania?Bo może ( jak jest jeszcze czas) napisać karteczki do wszystkich i roznieść po wsi.... z mailem i linkiem i instrukcją jak dla dziecka , krok po kroku, co mają z tym zrobić.....Napisać ogłoszenia w przychodni, w szkołach w przedszkolach.... Wiem, wiem... wszystkiego i za wszystkich tego nie zrobisz...Ale może o brak informacji tu chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) Marta, daj linka I jak tak patrzę sobie, to na czele raczej wiochy są, więc chyba nie tak to działa,że czym większa społeczność tym więcej głosów:no: Już znalazłam Prześlesz mi swojego mejla, mam te ćwiczenia, ale zrobiłam je w edytorze i jak chcę wrzucić w pv tomi się rozjeżdża Edytowane 2 Października 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Oglaszne bylo w szkole na wywiadowce, ale wiesz wszyscy mysla, ze inni zaglosuja. Juz nawet na forum nawolywalam ale byly problemu z logowaniem i jedynie wiem, ze Rasia glosuje. Irma i od Lidzi mam haslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Znowu nie wiem o jakie hasło chodzi? O ten plac zabaw? Jak tak to daj namiar i czy to się raz z jednego kompa głosuje , czy codziennie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Glosuje sie codziennie i mozesz zalogowac tyle osob ile masz roznych numerow komorkowych dostepnych, final glosowania 30.11 na priv wysylam dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Już pisałam, że nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A nie mogłabyś podać tego linka, aby wszyscy widzieli i mogli zagłosować? Parę osób by się znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 nie bo tam dokladnie jest napisane gdzie ten plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Noo chyba że tak... u mnie ten drugi link też nie wchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 to nie wiem czemu, on normalnie chodzi musisz miec cos poblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 głosuję ja i wszystkie numery mojego ślubnego dogonimy Częstochowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Pewnie tak, ale nie mam pojęcia co i gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dzieki Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 nie ma sprawy jak znajdę fon młodego to tez zarejestruję..... tylko jak znaleźć rozładowany telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 no to juz trudniejsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 no ..... zakładając ,że może być absolutnie wszędzie...... Szkoda,że tak późno się dowiedziałam,że bierzecie udział w akcji u mnie rodzina mocno zmobilizowana do takich zabaw, szczególnie mama, właśnie do niej zadzwoniłam, że na mejlu ma linki do głosowania na plac zabaw dla dzieci Markotki,na co ona, a co to markotka i dlaczego ma dzieci..... no odpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 :lol: tez sie czasami zastanawiam no akcja jest juz od czerwca, myslelismy ze sami damy rade ale jak widac bez pomocy nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 a zastanawiasz się skąd nick czy dzieci ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Malka to podaj i moje komórki.... jak się da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ale słonko, jeszcze jakiegoś wolnego e maila bym musiała mieć, bo tych co pozakładałam już nie ogarniam..... a i to na Twój fon przyjdzie taki magiczny kod, który trzeba podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts