markoto 17.11.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Czyli musze popracowac nad przekonywaniem Tzn jednym z argumentow jest ze jak padnie biuro to oboje zostaniemy bez pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kontrargumentem jest to, ze jak macie mniejsze koszty ( benzyna, - 1pensja dla pracownika, zus wszystko w rodzinie) to biuro tak szybko nie padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 markoto trzymam kciuki za nową pracę. Jej sie obawiasz? Dasz radę!!! Inne rzeczy też sie ułożą. Ja też wiele w swoim życiu zmieniłam a to jeszcze nie koniec..... Poprostu trzeba trzymać się obranego kierunku i pomalutku lub szybciej do celu. Naprawdę, wierzę że Ci sie uda! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No ma mój stan wiedzy to on nie ma PA ale to wiadomo, że żona zawsze dowiaduje się ostatnia, nie? a co do zagrożenia - to ja na drugie imię mam zagrożenie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A swoją drogą to ja nie rozumię tego zamieszania z klasami integracyjnymi.... Przecież tam uczą się dzieci zdrowe i z problemami. Mojej siostry syn chodzi do takiej klasy. Ale ona poszła do szkły i poprostu go zapisała do takiej klasy. Bez zaswiadczeń itp. Nie było żadnego problemu. Teraz jest zadowolona bo mały za pojętny nie jest a tam faktycznie, trochę inaczej nauczycielki z programem idą, inaczej oceniają itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ja też przytulam bo cóż innego mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) mayland zeby zapisac dziecko do takiej klasy ale jako dziecko integracyjne to musi miec on orzeczenie o ksztalceniu specjalnym w klasie integracyjnej, mozna zapisac dziecko do szkoly jako dziecko zdrowe i moze wlasnie na tej zasadzie jest syn twojej siostry ale teoretycznie ta druga pani jest wspomagajaca dla tych 5 dzieci integracyjnych i jest dodatkowa opieka logopedy i psychologa Dzieki dziewczyny Edytowane 18 Listopada 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Cześć Markotka Widzę, że ślubnemu lepiej chyba, bo przynajmniej jak wzrok mnie nie myli to do pracy zajeżdża..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.11.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Markotko jak dobrze ze wróciłaś. Przytulam mocno i życze duzo siły bo trudny czas przed Tobą - zdobędziesz w końcu orzeczenia podejmiesz decyzje i zmienisz prace. wiem to. naciskaj męża. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Arnika no zajezdza czasami Dzieki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No to dobrze, że już lepiej Jak zmieni samochód to będę zdezorientowana Pozdrów go od nas I zajedźcie kiedyś na kawkę Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hej Markociu:). Nie jestem na bieżąco, ale wyczytałam hasłowo: mąż zdrowieje (dzielny chłopak, uściskaj Go ode mnie mocno:hug:), zmieniasz robotę (to akurat zawsze i wszystkim wychodzi na dobre:yes:), Młody zmienia szkołę? Szukasz mu szkoły? Czy czegoś nie rozumiem? Tusia, na przykładzie mojego Młodego ze zdiagnozowanym ADHD i elementami Aspergera: Normalna, z dobrym poziomem szkoła + wyjątkowo mądra wychowawczyni + ogromna ilość matczynej pracy = sukces dziecka. Buziaki gorące zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mlody idzie do szkoly od wrzesnia wiec juz musze sie zabrac za zalatwianie No najtrudniej trafic na wyjatkowo madra wychowawczynie Meza podzdrowie i usciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Marta przepraszam że wyskakuje trochę od pałki ale potrzebuję porady. Powiedz mi jakbym chciała Kitchen Aid albo coś podobnego, to na co mam zwrócić uwagę. Kuźwa myślałam że jest tylko jeden rodzaj a tam jakies professionale, artisany i takie tam. Czy to coś utrze mi żółtka z cukrem? a jeśli tak to czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Wystarczy artisan , classic jest slabszy , ten profesjonalny to juz do cukierni wiec pewnie nie bedziesz trzebowac i jest duzo wiekszy. Nie wiem czy masz maszynke do mielenia miesa ale jesli nie to warto dokupic bo jest fajna To ci oczywiscie utrze zoltka z cukrem ale conajmniej 3 dla 2 to wystarczy zwykly robot kuchenny Ja jestem bardzo zadowolona , super sprzet , wyrabia wszystko w sekund piec on sobie tam kreci a ty przygotowujesz nastepne skladniki nic nie trzeba trzymac Ponoc melakser z tej firmy tez jest super choc ja nigdy nie mialam wiec nie wiem co trace Ja mam jeszcze przystawki salatkowe, wyciskarke soku z cytrusow i maszynke do lodow. Z wyciskarki korzystam, lody robilam raz bo nigdy nie mam dosc miejsca w zamrazalce, zeby schlodzic mise a te salatkowe przystawki to nie korzystam, wole mandoline Pzrystawki poszukaj na allegro bo bywaja duzo tansze niz w sklepie firmowym Edytowane 20 Grudnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 dzięki wielkie potwierdzasz wszystko co sobie starałam sie usystematyzować. maszynki nie mam i to jest m.in. powod ewentualnego nabycia (poza oczywiscie ucieraniem i wyrabianiem ciast bo jak robie to recznie to mi sie piec odechciewa). widzialam w sklepie firmowym taka metalową z jakiejś niemieckiej firmy i chyba taka preferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 nie ma za co z KA pieczenie to przyjemnosc, swietnie wyrabia drozdzowe i kruche wiec i chleby fajnie wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 a jaki masz kolor? sorki, powinnam pamiętać ale nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 i jeszcze mi napisz co myślisz o tych ze szklana misa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ja mam oczywiscie jakis szary juz nie pamietam dokadnie ktory chyba jakas szara perla misa jak to misa, dziala podobnie choc ja wolalabym metalowa, mniejsza szansa na rozwalenie ale jak ci pasuje design zeszklana to dokup sobie szklana,przydaja sie 2 miski ja nie mam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts