Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

markoto trzymam kciuki za nową pracę. Jej sie obawiasz? Dasz radę!!!

Inne rzeczy też sie ułożą. Ja też wiele w swoim życiu zmieniłam a to jeszcze nie koniec..... Poprostu trzeba trzymać się obranego kierunku i pomalutku lub szybciej do celu.

Naprawdę, wierzę że Ci sie uda!

Pozdrawiam

A swoją drogą to ja nie rozumię tego zamieszania z klasami integracyjnymi.... Przecież tam uczą się dzieci zdrowe i z problemami. Mojej siostry syn chodzi do takiej klasy. Ale ona poszła do szkły i poprostu go zapisała do takiej klasy. Bez zaswiadczeń itp. Nie było żadnego problemu. Teraz jest zadowolona bo mały za pojętny nie jest a tam faktycznie, trochę inaczej nauczycielki z programem idą, inaczej oceniają itp.

mayland zeby zapisac dziecko do takiej klasy ale jako dziecko integracyjne to musi miec on orzeczenie o ksztalceniu specjalnym w klasie integracyjnej, mozna zapisac dziecko do szkoly jako dziecko zdrowe i moze wlasnie na tej zasadzie jest syn twojej siostry ale teoretycznie ta druga pani jest wspomagajaca dla tych 5 dzieci integracyjnych i jest dodatkowa opieka logopedy i psychologa

Dzieki dziewczyny :)

Edytowane przez markoto

Hej Markociu:). Nie jestem na bieżąco, ale wyczytałam hasłowo: mąż zdrowieje (dzielny chłopak, uściskaj Go ode mnie mocno:hug:), zmieniasz robotę (to akurat zawsze i wszystkim wychodzi na dobre:yes:), Młody zmienia szkołę? Szukasz mu szkoły? Czy czegoś nie rozumiem?:rolleyes: Tusia, na przykładzie mojego Młodego ze zdiagnozowanym ADHD i elementami Aspergera: Normalna, z dobrym poziomem szkoła + wyjątkowo mądra wychowawczyni + ogromna ilość matczynej pracy = sukces dziecka.:cool:

Buziaki gorące zostawiam.:)

• 1 month później...

Marta przepraszam że wyskakuje trochę od pałki ale potrzebuję porady. Powiedz mi jakbym chciała Kitchen Aid albo coś podobnego, to na co mam zwrócić uwagę. Kuźwa myślałam że jest tylko jeden rodzaj a tam jakies professionale, artisany i takie tam.

Czy to coś utrze mi żółtka z cukrem? a jeśli tak to czym?

Wystarczy artisan , classic jest slabszy , ten profesjonalny to juz do cukierni wiec pewnie nie bedziesz trzebowac i jest duzo wiekszy.

Nie wiem czy masz maszynke do mielenia miesa ale jesli nie to warto dokupic bo jest fajna :)

To ci oczywiscie utrze zoltka z cukrem ale conajmniej 3 dla 2 to wystarczy zwykly robot kuchenny :)

Ja jestem bardzo zadowolona , super sprzet , wyrabia wszystko w sekund piec on sobie tam kreci a ty przygotowujesz nastepne skladniki nic nie trzeba trzymac :)

Ponoc melakser z tej firmy tez jest super :D choc ja nigdy nie mialam wiec nie wiem co trace :D

Ja mam jeszcze przystawki salatkowe, wyciskarke soku z cytrusow i maszynke do lodow. Z wyciskarki korzystam, lody robilam raz bo nigdy nie mam dosc miejsca w zamrazalce, zeby schlodzic mise a te salatkowe przystawki to nie korzystam, wole mandoline

Pzrystawki poszukaj na allegro bo bywaja duzo tansze niz w sklepie firmowym

Edytowane przez markoto

dzięki wielkie

potwierdzasz wszystko co sobie starałam sie usystematyzować. maszynki nie mam i to jest m.in. powod ewentualnego nabycia (poza oczywiscie ucieraniem i wyrabianiem ciast bo jak robie to recznie to mi sie piec odechciewa). widzialam w sklepie firmowym taka metalową z jakiejś niemieckiej firmy i chyba taka preferuje

ja mam oczywiscie jakis szary juz nie pamietam dokadnie ktory chyba jakas szara perla

misa jak to misa, dziala podobnie choc ja wolalabym metalowa, mniejsza szansa na rozwalenie :D ale jak ci pasuje design zeszklana to dokup sobie szklana,przydaja sie 2 miski ja nie mam niestety