TAR 22.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 taaa tylko nie krokusy za to tawuly wczesne sa az obsypane paczkami i niedlugo beda kwiaty bez lisci, jasminowiec wonny tez wyglada jak tradzikiem obsypany (niestety ten to lubi przemarzac wiosna) no i z zielonych to tawlina ladnie sie rozwija listkami. pojawiaja sie malutkie paczusie na hakuro, hortach, sliwach, brzozach, grabach, buku, kruszynie a reszta nadal w uspieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Martuś, ale ci fajnie, że w ogródku zaczynają wschodzić kwiatuszki Jak dietowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Az sie glodna od tego robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Lidziu jakby to powiedziec, jeszcze nie zaczelam mowie sobie ze zaczne od poniedzialku i jakos nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 taaa tylko nie krokusy za to tawuly wczesne sa az obsypane paczkami i niedlugo beda kwiaty bez lisci, jasminowiec wonny tez wyglada jak tradzikiem obsypany (niestety ten to lubi przemarzac wiosna) no i z zielonych to tawlina ladnie sie rozwija listkami. pojawiaja sie malutkie paczusie na hakuro, hortach, sliwach, brzozach, grabach, buku, kruszynie a reszta nadal w uspieniu. hakuro tez u mnie ma paczki i liliowce i tawuly szare , roza parkowa tez ma pelno paczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 swietny blog http://mietla-pod-dywan.blog.pl/fajnie pisze o macierzynstwie, z poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 moje roze wygladaja na przemarzniete mimo okrycia, mala strata i tak mialam je przesadzac, jak nie odbija to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 moje roze wygladaja na przemarzniete mimo okrycia, mala strata i tak mialam je przesadzac, jak nie odbija to trudno. moje tak samo - na szczęście miałam tylko 3 sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a mi piwonie tez wylaza wczoraj zagladnelam do nich Kurdelebele swieta sie zblizaja przydaloby sie umyc okna choc raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 widzieliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 moje tak samo - na szczęście miałam tylko 3 sztuki... ja tez 3, szczepione na pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No okna to jest dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja umyłam dzisiaj dwa tarasowe i 3 normalne.. Jutro będą umyte w całym domku... Firany już poprane.. Zaraz pozmywam podłogę, przetrę karnisze i powieszę.... Będą święta w oknach.. przynajmniej od frontu i w salonie i kuchni.... Małgoś.. okna nie są dramatem.. okna się fajnie myje... ...będę musiała po niedzieli umyć u babci i posprzątać u niej i chyba do teściów też pojadę..... bo widzę, że ostatnio teściowa nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No okna to jest dramat. szczególnie z twoją ilością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 szczególnie z twoją ilością Taaa, licytowac sie beda. U mnie okna to jest pestka, ale moskitiery to jest prawdziwy dramat. Nie ma ich gdzie umyc po prostu i trzeba sie niezle nagimnastykowac zeby to zrobic w wannie z przeszkadzajacym parawanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 No ja umylam dzis wszytskie okna i popralam zaslony i firanki ale mylam od 10 do 19 , mam dosc, najgorsze sa polaciowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Markotka... ja wczoraj zaczęłam, dziś skończyłam, ale wieeele przerw miałam.. a to to, a to tamto...Też mam już poprane, zawieszone, poprasowane firany i zasłonki... Może i cały dzień by się zebrało całej pracy...A dlaczego połaciowe się źle myje?Masz może opcję w pion je postawić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Mam ale tam jest tyle szczelin ze masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Mam ale tam jest tyle szczelin ze masakra jak to dobrze, że nie mam połaciowych okien za to tych normalnych mam w nadmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 no ja tez nie mam malo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts