Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

taaa tylko nie krokusy ;) za to tawuly wczesne sa az obsypane paczkami i niedlugo beda kwiaty bez lisci, jasminowiec wonny tez wyglada jak tradzikiem obsypany (niestety ten to lubi przemarzac wiosna) no i z zielonych to tawlina ladnie sie rozwija listkami. pojawiaja sie malutkie paczusie na hakuro, hortach, sliwach, brzozach, grabach, buku, kruszynie a reszta nadal w uspieniu.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaa tylko nie krokusy ;) za to tawuly wczesne sa az obsypane paczkami i niedlugo beda kwiaty bez lisci, jasminowiec wonny tez wyglada jak tradzikiem obsypany (niestety ten to lubi przemarzac wiosna) no i z zielonych to tawlina ladnie sie rozwija listkami. pojawiaja sie malutkie paczusie na hakuro, hortach, sliwach, brzozach, grabach, buku, kruszynie a reszta nadal w uspieniu.

hakuro tez u mnie ma paczki i liliowce i tawuly szare , roza parkowa tez ma pelno paczkow

Ja umyłam dzisiaj dwa tarasowe i 3 normalne..

Jutro będą umyte w całym domku...

Firany już poprane..

Zaraz pozmywam podłogę, przetrę karnisze i powieszę.... Będą święta w oknach.. przynajmniej od frontu i w salonie i kuchni....:)

Małgoś.. okna nie są dramatem.. okna się fajnie myje...

...będę musiała po niedzieli umyć u babci i posprzątać u niej i chyba do teściów też pojadę..... bo widzę, że ostatnio teściowa nie bardzo....

Markotka... ja wczoraj zaczęłam, dziś skończyłam, ale wieeele przerw miałam.. a to to, a to tamto...

Też mam już poprane, zawieszone, poprasowane firany i zasłonki...

Może i cały dzień by się zebrało całej pracy...

A dlaczego połaciowe się źle myje?

Masz może opcję w pion je postawić...?