Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Marta, miałam zdać relację więc, generalnie było miło, znaczy bez fajerwerków, ale ok.

Choć ja w tej materii jestem dość upierdliwa i zwracam uwagę na rzeczy,które pewnie po innych by spłynęły, np dezynfekowanie środkami na bazie chloru i to gdy klient właśnie wciąga spodnie -dla mnie niedopuszczalne.

Ale zabiegi ok-profesjonalnie, choć do manicuru mogły sie bardziej przyłożyć :) Ślubny tez zadowolony, ale przyznam,że za tę kasą spodziewałam się czegoś wiecej.

aaaa i my udawaliśmy,ze nie wiemy kim pani jest,pani udawała, że nie ma pojęcia kim my jesteśmy (lub faktycznie nie wiedziała) :lol2:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolcia, ja na niebudowie okien nie myje- nie warto ;) a w mieszkaniu umyłam jakieś 2 tygodnie temu - po zimie i styknie. Ja nie z tych co to porządki robią na swięta, sprzątam jak jest brudno i raczej się nie przemeczam :oops:

Marta, ja tak z innej beczki. Czy rynny wchodzą Ci do kanalizacji, czy jak to jest, bo kurde debil jestem (ale to już wiesz ;)) i nie wiem, gdzie te rynny wam wchodzą :)

Macie to tak ładnie zrobione, w ogóle większość tak ma. U mnie nie ma kanalizy, a do POŚ nie mogę tego wpuścić. Jasna cholera mnie już bierze, bo póki co leje mi się po tynku :bash:bo nawet zakończeń debile z I. nie dali. Muszę to w końcu kupić. Ale gdzie ta woda ma z tych rynien płynąć?

Ps. Dziś przyszła Stella. Jaaaaaaaaaaka ona fajna :D

Marta, ja tak z innej beczki. Czy rynny wchodzą Ci do kanalizacji, czy jak to jest, bo kurde debil jestem (ale to już wiesz ;)) i nie wiem, gdzie te rynny wam wchodzą :)

Macie to tak ładnie zrobione, w ogóle większość tak ma. U mnie nie ma kanalizy, a do POŚ nie mogę tego wpuścić. Jasna cholera mnie już bierze, bo póki co leje mi się po tynku :bash:bo nawet zakończeń debile z I. nie dali. Muszę to w końcu kupić. Ale gdzie ta woda ma z tych rynien płynąć?

Ps. Dziś przyszła Stella. Jaaaaaaaaaaka ona fajna :D

Ciesze sie ze ci stella spasowala :)

my mamy wykopane 2 studnie z kregow i woda z rynien idzie do studni potem przelewowo do drugiej potem rurami drenarskimi rozsacza sie po dzialce i idzie do najnizszego punktu dzialki gdzie mamy studnie chlonna z rury karbowanej fi 50 chyba takiej na kilka metry glebokiej

jak zrobia nam kanalize to jeszcze szambo chcemu przeznaczyc na wode opadowa i przelewowo do burzowki o ile bedzie.

jesli macie burzowke to najlepiej sie podpiac do niej o ile sie dostanie zgode

u nas nie ma opcji wyjscia na droge bo nie ma drogi :D wiec spowrotem by wplywala u nas na dzialke a poza tym to chyba srednio legalne :D nie wiem czy nie ma obowazku zbierania wody opadowej

Edytowane przez markoto