malka 03.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Marta, miałam zdać relację więc, generalnie było miło, znaczy bez fajerwerków, ale ok. Choć ja w tej materii jestem dość upierdliwa i zwracam uwagę na rzeczy,które pewnie po innych by spłynęły, np dezynfekowanie środkami na bazie chloru i to gdy klient właśnie wciąga spodnie -dla mnie niedopuszczalne. Ale zabiegi ok-profesjonalnie, choć do manicuru mogły sie bardziej przyłożyć Ślubny tez zadowolony, ale przyznam,że za tę kasą spodziewałam się czegoś wiecej. aaaa i my udawaliśmy,ze nie wiemy kim pani jest,pani udawała, że nie ma pojęcia kim my jesteśmy (lub faktycznie nie wiedziała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jesooo! Malka, o czym Ty piszesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Chyba o udawaniu Dzień dobry Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 o baby, baby Otwarli u mnie nowe spa -testowaliśmy ze ślubnym...i relację zdaje Marcie a co do udawania, to trochę zagmatwana historia i raczej nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Malcia... a w okna Ty już weszłaś.. w niebudowie umyłaś, ze się SPAmujesz ??????Nooo dobra... też tak bym chciała... Ja mam okien po dziurki w nosie... u siebie wszystkie, u babci i wielkie u znajomego... dobrze, że nie wszystkie, bo bym wysiadła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wiolcia, ja na niebudowie okien nie myje- nie warto a w mieszkaniu umyłam jakieś 2 tygodnie temu - po zimie i styknie. Ja nie z tych co to porządki robią na swięta, sprzątam jak jest brudno i raczej się nie przemeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 malka to ja tez tak mam dostalam wszytskie zaswiadczenia, okazalo sie ze wizyta byla z kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 :wave: I co napisała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 autyzm atypowy wysokofunkcjonujacy rokowania niepewne to w zaswiadczeniu, rokowania dobre to na uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To super, że wysoko funkcjonuje Postanowiłaś co do szkoły? Bo jak autyzm to czy integracyjna będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Bedzie ok wyboru nie mialam specjalnie tylko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To dobrze Jak co to jest jeszcze ta co Emil chodzi.. od półrocza przeprowadzają się do nowiuteńkiego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Marta, świetnie ważne ,że pchnięte w odpowiednim kierunku i to co na uszko - najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dokladnie, kolejny krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To już złożyłaś papiery? czy jeszcze jakiegoś świstka Ci brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Marta, ja tak z innej beczki. Czy rynny wchodzą Ci do kanalizacji, czy jak to jest, bo kurde debil jestem (ale to już wiesz ) i nie wiem, gdzie te rynny wam wchodzą Macie to tak ładnie zrobione, w ogóle większość tak ma. U mnie nie ma kanalizy, a do POŚ nie mogę tego wpuścić. Jasna cholera mnie już bierze, bo póki co leje mi się po tynku :bash:bo nawet zakończeń debile z I. nie dali. Muszę to w końcu kupić. Ale gdzie ta woda ma z tych rynien płynąć? Ps. Dziś przyszła Stella. Jaaaaaaaaaaka ona fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 .... Ale gdzie ta woda ma z tych rynien płynąć? na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To już złożyłaś papiery? czy jeszcze jakiegoś świstka Ci brakuje? Wiola dopiero odebralam zaswiadczenie lekarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Marta, ja tak z innej beczki. Czy rynny wchodzą Ci do kanalizacji, czy jak to jest, bo kurde debil jestem (ale to już wiesz ) i nie wiem, gdzie te rynny wam wchodzą Macie to tak ładnie zrobione, w ogóle większość tak ma. U mnie nie ma kanalizy, a do POŚ nie mogę tego wpuścić. Jasna cholera mnie już bierze, bo póki co leje mi się po tynku :bash:bo nawet zakończeń debile z I. nie dali. Muszę to w końcu kupić. Ale gdzie ta woda ma z tych rynien płynąć? Ps. Dziś przyszła Stella. Jaaaaaaaaaaka ona fajna Ciesze sie ze ci stella spasowala my mamy wykopane 2 studnie z kregow i woda z rynien idzie do studni potem przelewowo do drugiej potem rurami drenarskimi rozsacza sie po dzialce i idzie do najnizszego punktu dzialki gdzie mamy studnie chlonna z rury karbowanej fi 50 chyba takiej na kilka metry glebokiej jak zrobia nam kanalize to jeszcze szambo chcemu przeznaczyc na wode opadowa i przelewowo do burzowki o ile bedzie. jesli macie burzowke to najlepiej sie podpiac do niej o ile sie dostanie zgode u nas nie ma opcji wyjscia na droge bo nie ma drogi wiec spowrotem by wplywala u nas na dzialke a poza tym to chyba srednio legalne nie wiem czy nie ma obowazku zbierania wody opadowej Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie mamy burzówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts