Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

absolutnie nie pryskaj. wątpię żeby randap na to działał. jeśli chcesz sprawdzić to zupełnie inaczej - bierzesz specyfik do kubeczka, zwijasz pędzelek córce i dajesz (w znaczeniu jedziesz z tym koksem ;) )

fernando to taka chemia na chwasty

Markotko... podszkól się i idź do gminy... ja bym najpierw poszła do 11 .. spróbowała...

Ja mam skrzypu od zajechania tego sie nie da wykonczyc

Wiola byl juz tam Adam nic nie zdzialal. W abcd pomogli mi skonstruowac pismo do gminy z lista do wiadomosci wszytskich swietych wiec jak dotrze to do gminy to bedzie chyba walka, ale jakby co zabiore ciebie na spotkanie :)

Nie bo sa 4 miejsca juz zajete i jedno zostawili dla dziecka z rejonu.

Wiola a jakby co to spotkanie w gminie mojej :). Ostrzegali mnie, zeby nie isc na spotkanie w gminie samemu, tylko z kims wspierajacym i z kims kto robi notatki.

Edytowane przez markoto

Ok, a masz to na piśmie ?

Jesli nie skrobnij dwa zdania, że wnioskujesz o przyjecie dziecka bla, bla, bla w załączeniu kopia orzeczenia - zanieś do sekretariatu za potwierdzeniem odbioru - w ciągu 14 dni muszą Ci odpowiedzieć - także na piśmie - i tu dopiero masz argument do gminy - szkoła odmówiła przyjęcia.

A tak, co ? pójdziesz do gminy i powiesz,że mężowi w szkole powiedzieli - nie ?

Malka ma racje...

Mają 4 dzieciaków... 1 miejsce wolne... a jakby co .. to byłaś pierwsza.. no i zawsze mogą drugi oddział otworzyć...

Napisz podanie o przyjęcie, dołącz ksero.. zanieś do sekretariatu... no i poproś o potwierdzenie..

Zobaczymy co odpiszą...

Dziewczyny to jest szkola spoza mojej gminy. Oni nie maja obowiazku go przyjac. Pani powiedziala, ze nie przyjmnie w ogole papierow. Wgryzam sie w przepisy od jakiegos czasu i to gmina ma obowiazek zapewnic miejsce w szkole zgodnie z opcja rodzicow. Wiec powinnam pojsc do gminy zeby wskazali ktora szkola moze zapewnic odpowiednie warunki do nauki dla dziecka.

11 nie jest w Twojej gminie ?

:o

a to trochę zmienia postać rzeczy.

Czyli w Twojej gminie w ogóle nie ma odpowiedniej placówki ?

Postaram się dowiedzieć co w takim przypadku....

11 to moja gmina, ale nie Markotki.. a ja też dowożę w sumie do innej gminy.. nasza nie bardzo chciała, żeby Emil tam jeździł... no ale ja się uparłam... no i chodził tam od 1 klasy...

Markotka.. musisz zajechać do Twojej... popytać... najpierw polubownie porozmawiać, a potem artykuły , przepisy i pisma.. ja bym tak zrobiła...