markoto 21.05.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Orzecznie jak sie spodziewalam. Niestety mam dzieci na glowie bo chore, ale mama ma podjechac i wtedy bede jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.05.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 to trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Marta czym pryskałaś skrzyp na działce..? A może nie masz tego świństwa..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja dostałam w prezencie z kanzankami. nie mam pomysłu jak się tego pozbyć. z tego co widziałam to łatwo się tego pozbyć nie da. spróbuje fernando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja wyrywam, nie bede pryskac na rabatach ale czy dobrze mniemam, ze ziemia w tym miejscu jest kwasna? byloby super. Na trawniku T. walczy z koniczyna, choc mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 TAR ja też wyrywałam, ale to walka z wiatrakami... Zastanawiam się czy nie spryskać tego roundapem - tylko pytanie czy nie uszkodzę innych roślin...!? Efi a co to "fenrando"..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 absolutnie nie pryskaj. wątpię żeby randap na to działał. jeśli chcesz sprawdzić to zupełnie inaczej - bierzesz specyfik do kubeczka, zwijasz pędzelek córce i dajesz (w znaczeniu jedziesz z tym koksem ) fernando to taka chemia na chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 wkleiłam ci linka ale u mnie bo mi się okienka pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja też z pędzelkiem biegam po działce i albo mlecze, albo skrzyp tępię.. Fernando daje radę.. ale inne wyrastają w innych miejscach... Markotko... podszkól się i idź do gminy... ja bym najpierw poszła do 11 .. spróbowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 wkleiłam ci linka ale u mnie bo mi się okienka pomyliły Już lecę -))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Markotko... podszkól się i idź do gminy... ja bym najpierw poszła do 11 .. spróbowała... Ja mam skrzypu od zajechania tego sie nie da wykonczyc Wiola byl juz tam Adam nic nie zdzialal. W abcd pomogli mi skonstruowac pismo do gminy z lista do wiadomosci wszytskich swietych wiec jak dotrze to do gminy to bedzie chyba walka, ale jakby co zabiore ciebie na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A gmina to gdzie? Bo u mnie nie mogłabym się za bardzo pokazać... dużo załatwiałam dla Emila i jeszcze będę załatwiać... U Ciebie to siostrę czy chrzestną udam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Marta,no ładnie napisali, nie? Ale co Adamowi powiedzieli - nie bo nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No właśnie... dlaczego NIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Nie bo sa 4 miejsca juz zajete i jedno zostawili dla dziecka z rejonu. Wiola a jakby co to spotkanie w gminie mojej . Ostrzegali mnie, zeby nie isc na spotkanie w gminie samemu, tylko z kims wspierajacym i z kims kto robi notatki. Edytowane 24 Maja 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ok, a masz to na piśmie ?Jesli nie skrobnij dwa zdania, że wnioskujesz o przyjecie dziecka bla, bla, bla w załączeniu kopia orzeczenia - zanieś do sekretariatu za potwierdzeniem odbioru - w ciągu 14 dni muszą Ci odpowiedzieć - także na piśmie - i tu dopiero masz argument do gminy - szkoła odmówiła przyjęcia.A tak, co ? pójdziesz do gminy i powiesz,że mężowi w szkole powiedzieli - nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Malka ma racje... Mają 4 dzieciaków... 1 miejsce wolne... a jakby co .. to byłaś pierwsza.. no i zawsze mogą drugi oddział otworzyć... Napisz podanie o przyjęcie, dołącz ksero.. zanieś do sekretariatu... no i poproś o potwierdzenie.. Zobaczymy co odpiszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dziewczyny to jest szkola spoza mojej gminy. Oni nie maja obowiazku go przyjac. Pani powiedziala, ze nie przyjmnie w ogole papierow. Wgryzam sie w przepisy od jakiegos czasu i to gmina ma obowiazek zapewnic miejsce w szkole zgodnie z opcja rodzicow. Wiec powinnam pojsc do gminy zeby wskazali ktora szkola moze zapewnic odpowiednie warunki do nauki dla dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 11 nie jest w Twojej gminie ? a to trochę zmienia postać rzeczy. Czyli w Twojej gminie w ogóle nie ma odpowiedniej placówki ? Postaram się dowiedzieć co w takim przypadku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 11 to moja gmina, ale nie Markotki.. a ja też dowożę w sumie do innej gminy.. nasza nie bardzo chciała, żeby Emil tam jeździł... no ale ja się uparłam... no i chodził tam od 1 klasy... Markotka.. musisz zajechać do Twojej... popytać... najpierw polubownie porozmawiać, a potem artykuły , przepisy i pisma.. ja bym tak zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts