Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markociu na poczatek doradzalabym kupic do kapieli szampon lagodny dla szczeniat - dobre marki to john paul pet (JPP), pet society, megamazon i vetriderm bayera do tego odzywka np. owsiankowa bez splukivania lub spray nawilzajacy vetriderm i jakis spray ulatwiajacy rozczesywanie z w/w marek. moj jak byl szczeniaczkiem nie lubil czesania wiec z takim sprayem szlo nam duzo latwiej. no i porzadne czesadelko ja mam szczotke z wlosia naturalnego, zgrzebelko bez kulek i grzebien z okraglymi zabkami karlie sredniej gestosci - latwiej rozczesac koltunki zwlaszcza przy uszkach

Bede wiedziec jak dostane info od dyr a nie wiem keidy to bedzie, czekamy w kazdym razie.

Dzis a razie zakupilam smyczke, kropelki na kleszcze, miski, szampon dla szczeniakow , przy kolejnej wizycie w karusku oglade cos z listy odzywek :D

Bede wiedziec jak dostane info od dyr a nie wiem keidy to bedzie, czekamy w kazdym razie.

Dzis a razie zakupilam smyczke, kropelki na kleszcze, miski, szampon dla szczeniakow , przy kolejnej wizycie w karusku oglade cos z listy odzywek :D

poczatki zawsze sa trudne, ja bylam nadgorliwa ale juz sie z tego wyleczylam.

moj Okruszek podczas wczorajszej zabawy ulamal sobie zabka. czeka mnie kolejna wizyta u weta, o matko zawsze cos:rolleyes:

W karusku jest dużo super zabawek dla pieska - kup jak najwiecej i obserwuj co mu lepiej pasuje - mój np. jest maskociak - jak z futerka to w to mu graj. Wtedy piesek się nauszy że gryzie swoje a nie meble :) Mojemu nigdy obgryzanie czegokolwiek innego nawet nie wpadlo do glowy. Ma swoje pudełeczko z zabawkami i jak chce sie pobawić to leci do niego, grzebie tam i coś sobie wybiera :)

Wolisz sobote czy niedziele? :lol2: