Elena76 26.06.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 O, jaki prześliczny powód niewyspania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Markociu jaki piekny wegielek, co to za rasa, przesliczny slodziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tar to maltipoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Już zarejestrowana czy jeszcze? Wcześniej nie widziałam na wystawach... I z rodowodem? Będziesz wystawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to w polowie maltanczyk? czyli masz w polowie psiaczka takiego jak moj, tylko inna kolorystyka naprawde przeuroczy maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Już zarejestrowana czy jeszcze? Wcześniej nie widziałam na wystawach... I z rodowodem? Będziesz wystawiać? w Polsce nie jest uznawana za rase z tego co wiem ale i tak nie mam w planach zadnych wystaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to w polowie maltanczyk? czyli masz w polowie psiaczka takiego jak moj, tylko inna kolorystyka naprawde przeuroczy maluch. no prawie jak maltanczyk tylko bedzie szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no prawie jak maltanczyk tylko bedzie szary no to się ładnie w dom wkomponuje Fajnie, ze się (prawie) udało w 11 - musisz mi zdradzić jak to się stało, ze jednak sie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No już się dzieje , nawet nie doceniałam jak mi było dobrze, jaki miałam spokój skąd ja to znam ale nie przejmuj się - to krótkotrwałe zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 na ciebie też będzie że sobie kupiłaś psa pod kolor domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 na ciebie też będzie że sobie kupiłaś psa pod kolor domu dokladnie legowisko tezma szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Markociu na poczatek doradzalabym kupic do kapieli szampon lagodny dla szczeniat - dobre marki to john paul pet (JPP), pet society, megamazon i vetriderm bayera do tego odzywka np. owsiankowa bez splukivania lub spray nawilzajacy vetriderm i jakis spray ulatwiajacy rozczesywanie z w/w marek. moj jak byl szczeniaczkiem nie lubil czesania wiec z takim sprayem szlo nam duzo latwiej. no i porzadne czesadelko ja mam szczotke z wlosia naturalnego, zgrzebelko bez kulek i grzebien z okraglymi zabkami karlie sredniej gestosci - latwiej rozczesac koltunki zwlaszcza przy uszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a jak chcesz zaszalec to mozna pokusic sie o takie spa dla pupila, oczywiscie zarcik:lol2:http://www.petsociety.pl/images/produkty/spa/1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Psia łądna A za szkołę to ja jeszcze potrzymam kciuki.... Myślę, że jak już przyjęli to będzie dobrze No i koniecznie napisz szczegóły... Możesz wpaść i poopowiadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Czyli jutro będziesz wiedzieć. No śliczna psina. Myślałam że biały jest- tak mi google pokazał. Marzenie moich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Monia to najpierw się wybierzesz z dziecmi do mnie potem do Markoci a potem to już się nie wybronisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bede wiedziec jak dostane info od dyr a nie wiem keidy to bedzie, czekamy w kazdym razie. Dzis a razie zakupilam smyczke, kropelki na kleszcze, miski, szampon dla szczeniakow , przy kolejnej wizycie w karusku oglade cos z listy odzywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Czyli jutro będziesz wiedzieć. No śliczna psina. Myślałam że biały jest- tak mi google pokazał. Marzenie moich dzieci. bialy nie bedzie, bedzie srebrny po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bede wiedziec jak dostane info od dyr a nie wiem keidy to bedzie, czekamy w kazdym razie. Dzis a razie zakupilam smyczke, kropelki na kleszcze, miski, szampon dla szczeniakow , przy kolejnej wizycie w karusku oglade cos z listy odzywek poczatki zawsze sa trudne, ja bylam nadgorliwa ale juz sie z tego wyleczylam. moj Okruszek podczas wczorajszej zabawy ulamal sobie zabka. czeka mnie kolejna wizyta u weta, o matko zawsze cos:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 W karusku jest dużo super zabawek dla pieska - kup jak najwiecej i obserwuj co mu lepiej pasuje - mój np. jest maskociak - jak z futerka to w to mu graj. Wtedy piesek się nauszy że gryzie swoje a nie meble Mojemu nigdy obgryzanie czegokolwiek innego nawet nie wpadlo do glowy. Ma swoje pudełeczko z zabawkami i jak chce sie pobawić to leci do niego, grzebie tam i coś sobie wybiera Wolisz sobote czy niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts