malgos2 13.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Gdyby byly 200 na 200 to bym to przelknela. Poza tym ceramika to ceramika a beton to beton. Ceramika zawsze bedzie chlodna, beton jak sie nagrzeje to trzyma cieplo. Juz mam to wszystko przemyslane i zyc mi sie odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Hmm ceramika jak sie nagrzeje to tez jest ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Jak sie nagrzeje podlogowka, ale nie jak sie nagrzeje sloncem czy kaloryferami obok... No nie namowisz mnie na plytki w calym domu, o nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kafle w calym domu sa be a beton cacy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzwonilas do basfa w sprawie tych podlog betonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nio. Markotko, ja wiem, ze to dziwnie zabrzmi, ale chodzi mi o to, zeby mi sie podloga nie zniszczyla jak spadnie na nia telewizor. Nie pytaj, po co mam rzucac telewizorem o podloge. Moj malz jest artysta, wiesz, rozne rzeczy w domu wyrabia. Gdyby stracil pracownie, to bedzie tez malowal w domu i inne rzeczy robil niekoniecznie czyste. Watpie, zeby jakas plytka wytrzymala takie proby. Jedyne, co jeszcze wchodzi w gre to drewno, ale to ostatecznosc - malz musialby dostac szlaban na rzucanie telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzwonilas do basfa w sprawie tych podlog betonowych? Basf z tego co wiem uzywa jakichs chemikaliow swoich, nie robi z normalnego betonu. Czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ale Ty chcesz beton tylko z utwardzona powierzchnia?? taki jak na halach przemyslowych?? Wiesz co wydaje mi sie ze jesli chodzi o kafle, to akurat chyba nie problem w razie jakiegos obicia wykluc jedna kafle i wkleic dobra a co jesli ci sie beton uszkodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Jak mi sie beton uszkodzi, to nie bedzie sie tak rzucalo w oczy i jak juz sie znajdzie firma co mi to zrobi, to oni tez sie zajmuja renowacja. W kazdym razie beton mi sie podoba i juz... Taki chce jak na halach przemyslowych z tym, ze nie musi byc taki mocny chyba, sa teraz takie betony ktore sie cienko wylewa i sa zatarte wypolerowane i utwardzone i jest gites. W Krakowie jednego takiego patalacha znalezlismy, to mu sie oddzwonic nie chce, bo to jest zaledwie 55 m2 (bagatela 10 tys. zlotych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wiesz co basf ma chemie budowlana do utwardzania powierzchni, moze maja jakichs wykonawcow z ktorymi wspolpacuja http://www.basf-cc.pl/pl/produkte/posadzki_produkty/utwardzacze/Pages/default.aspx A jesli masz kafle gresowe jednakowe na calym przekroju to odprysk tez nie bedzie jakis super widoczny zwlaszcza jesli beda mialy niejednorosna kolorystyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzieki. Wysle malza, niech dzwoni. Na razie jakies firmy z Bielska jeszcze znajduje, moze by sie przejechali do Krakowa. Problem jest w tym, ze niektore z tych firm robia tylko ten normalny beton 7-8 cm i do tego maszyna zacierajaca wazy pol tony i nie ma jej jak na II pietro wniesc. Normalnie krew mnie zaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 malgos nie wkurzaj się kiedyś do nich dzwoniłam, chyba w sprawie polerowania może uda ci się rozwinąć temat http://www.ekoideal.pl/index2.php?area=1 Te cemento to ma byc na caly dol czyli hall i jadalnia, do kuchni chyba sa za jasne. eee dlaczego za jasne starałabym się unikać podziału podłogi na kolor czy rodzaj materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 malgos nie wkurzaj się kiedyś do nich dzwoniłam, chyba w sprawie polerowania może uda ci się rozwinąć temat http://www.ekoideal.pl/index2.php?area=1 Dzieki. Wlasnie dalam namiar na nich malzowi, niech dzwoni, bo ze mna to wiesz jak beda gadac. Mam nadzieje, ze zechce im sie przejechac do Krakowa. Zawsze jeszcze moge tym ardexem zaszalec tylko to nie jest az takie twarde jak beton. Kluczami sie zarysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 malgos widzę że masz parcie na podłogę heavy duty musi wytrzymać rzucanie telewizorem i drapanie kluczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Noo... Tez chodzi o to, zeby gosci o zdejmowanie butow nie trza bylo prosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a kto prosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No wlasnie, kto? Nie no, juz myslalam, ze mam problem z glowy jak tamtego goscia znalazlam a ten patalach olal, nastepny - z Katowic, mowi, ze przyjedzie zobaczyc jesli bedzie sie do Krakowa wybieral, bo nie ma czasu. Rece opadaja. Wynika z tego, ze najmniej tych firm jest w okolicach Krakowa. We Wroclawiu nie ma problemu, w Warszawie, Lodzi... A tu taka posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Te cemento to ma byc na caly dol czyli hall i jadalnia, do kuchni chyba sa za jasne. Markotko -moje w kuchni będą "prawie" białe -i właśnie w kuchni holu i częściowo w salonie będę miała ten bardzo jasny gres -bo właśnie nie chcę dzielić powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 przyszlam sie przywitac ale spadam bo zaraz ktos we mnie telewizorem rzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ale przeciez mozna zrobic wszedzie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts