Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nio. :D

Markotko, ja wiem, ze to dziwnie zabrzmi, ale chodzi mi o to, zeby mi sie podloga nie zniszczyla jak spadnie na nia telewizor. :lol: :lol: :lol: Nie pytaj, po co mam rzucac telewizorem o podloge. Moj malz jest artysta, wiesz, rozne rzeczy w domu wyrabia. Gdyby stracil pracownie, to bedzie tez malowal w domu i inne rzeczy robil niekoniecznie czyste. Watpie, zeby jakas plytka wytrzymala takie proby. Jedyne, co jeszcze wchodzi w gre to drewno, ale to ostatecznosc - malz musialby dostac szlaban na rzucanie telewizorem. :lol: :lol: :lol:

Ale Ty chcesz beton tylko z utwardzona powierzchnia?? taki jak na halach przemyslowych??

Wiesz co wydaje mi sie ze jesli chodzi o kafle, to akurat chyba nie problem w razie jakiegos obicia wykluc jedna kafle i wkleic dobra a co jesli ci sie beton uszkodzi??

Jak mi sie beton uszkodzi, to nie bedzie sie tak rzucalo w oczy i jak juz sie znajdzie firma co mi to zrobi, to oni tez sie zajmuja renowacja. W kazdym razie beton mi sie podoba i juz... :roll: Taki chce jak na halach przemyslowych z tym, ze nie musi byc taki mocny chyba, sa teraz takie betony ktore sie cienko wylewa i sa zatarte wypolerowane i utwardzone i jest gites. W Krakowie jednego takiego patalacha znalezlismy, to mu sie oddzwonic nie chce, bo to jest zaledwie 55 m2 (bagatela 10 tys. zlotych).

Wiesz co basf ma chemie budowlana do utwardzania powierzchni, moze maja jakichs wykonawcow z ktorymi wspolpacuja

http://www.basf-cc.pl/pl/produkte/posadzki_produkty/utwardzacze/Pages/default.aspx

A jesli masz kafle gresowe jednakowe na calym przekroju to odprysk tez nie bedzie jakis super widoczny zwlaszcza jesli beda mialy niejednorosna kolorystyke.

Dzieki. Wysle malza, niech dzwoni. Na razie jakies firmy z Bielska jeszcze znajduje, moze by sie przejechali do Krakowa. Problem jest w tym, ze niektore z tych firm robia tylko ten normalny beton 7-8 cm i do tego maszyna zacierajaca wazy pol tony i nie ma jej jak na II pietro wniesc. Normalnie krew mnie zaleje. :evil: :evil: :evil:

malgos nie wkurzaj się :D :D

kiedyś do nich dzwoniłam, chyba w sprawie polerowania :roll: może uda ci się rozwinąć temat http://www.ekoideal.pl/index2.php?area=1

Te cemento to ma byc na caly dol czyli hall i jadalnia, do kuchni chyba sa za jasne.

eee dlaczego za jasne :roll: starałabym się unikać podziału podłogi na kolor czy rodzaj materiału

malgos nie wkurzaj się :D :D

kiedyś do nich dzwoniłam, chyba w sprawie polerowania :roll: może uda ci się rozwinąć temat http://www.ekoideal.pl/index2.php?area=1

Dzieki. Wlasnie dalam namiar na nich malzowi, niech dzwoni, bo ze mna to wiesz jak beda gadac. Mam nadzieje, ze zechce im sie przejechac do Krakowa. :-?

Zawsze jeszcze moge tym ardexem zaszalec tylko to nie jest az takie twarde jak beton. Kluczami sie zarysuje. :-?

No wlasnie, kto? :o :lol:

Nie no, juz myslalam, ze mam problem z glowy jak tamtego goscia znalazlam a ten patalach olal, nastepny - z Katowic, mowi, ze przyjedzie zobaczyc jesli bedzie sie do Krakowa wybieral, bo nie ma czasu. Rece opadaja. Wynika z tego, ze najmniej tych firm jest w okolicach Krakowa. We Wroclawiu nie ma problemu, w Warszawie, Lodzi... A tu taka posucha. :-?