Arnika 01.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Marta.. ale wcześniej ich nie było.. dopiero do galerii zajrzałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kuchenny Ci robił czy inny?Bo przed nami też robienie mebli. ale mnie łazienkę robił/zbierał się dwa lata.. jak miałam kasę to nie podał ceny, potem ja wydałam kasę i się nie odzywałam, potem już dwa lata minęły.. i go przycisnęłam.. Mojej sąsiadce robi słownie 2 szafki dolne i 1 górną od lipca... Ja tracę cierpliwość.. bo chciałam żeby przyszedł do mnie i wymłodził coś w tej /z ta dziurą w łazience... Jak inny to dokładniejszy/tańszy słowniejszy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Robil mi stolarz od drzwi i schodow, tylko, ze on z okolic Oswiecimia wiec wiekszosc mebli widzisz jak dojada. Raczej nie jest tanszy, bo tez materialy sa drogie , ja robilam wszytsko lite albo fornirowane wiec to robi cene, choc i tak byl najtanszy w porownianiu z 2 innymi stolarzami.Taniej na pwno wyjdzie kupic meble gotowe ale nam akurat zadne nie pasowaly,bo ja chcialam 2 szuflady na alkohole a zwykle sa szafki otwierane stad opcja robienia a kupienia gotowego do tego stolik ktory by pasowal, a ktory by mi sie podobal Edytowane 2 Lutego 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 chcialam slicznie podziekowac, jest przepiekna a ktoś poczul się mocno zazdrosny dopóki mu nie pokazałam od kogo wtedy tez zdecydowal się pochwalić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Markotka.. chciałaś oscypki i kabanosy.. Ile czego bo ślubny jutro będzie i musi wiedzieć... Odbiór jutro wieczorkiem albo sobota... A Ty żyjesz w ogóle?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Zyje, wlasnie wrocilam do swiata wirtualnego bo u tesciow to posucha internetowa Tarciu nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Oglaszam konkurs na uchwyty do szafki http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3591.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3590.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3589.jpg i wieszaczki na ubrania http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3595.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3592.jpg Edytowane 5 Marca 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 toscie pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Marta, a gdzie to nie dasz rady wyfrezować pod takie uchwyty jak ma komoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Malkuś te deski są w wiatrołapie tam potrzebuje wieszaczki takie co mozna przykrecic do deski i zaslonia te wkrety a ta szafa to na gorze w pokoju teraz już zabawowym, zabudowaliśmy wnękę, niestety nie da się dać takich uchwytów, muszą być jakieś przykręcane i takie żeby sobie łba nie rozwalić w razie bliskiego kontaktu bo tam w pobliżu piłkarzyki i cymbergaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aaaaa to ja tam nie byłam... a młody nie podpowie...To daj takie jak ja mam w kuchni.. są wygodne i zaokrąglone, nie nadziejesz i nie zahaczysz się o nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Nie wchodziłaś na gore w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W sumie tylko raz jak dziewczyny były.. to było szybko, zamieszanie i nic nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 i jeszcze dodam (Arni o tym wie) ze jak mi cos nie pasi to sie nie wypowiadam wcale Uwielbiam to Dla mnie bez uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 aaa, bo ja myslałam,że to jedno pomieszczenie "oops" Haczyki bym dała raczej proste, bez kombinowania, coś w ten deseń A w zabudowie chyba bym nie dała uchwytów - pięknie wygląda taka prosta Może tip ony, choćby te z Ikea, tanie, a sprawdzają się w szafkach i szufladach, które nie są otwierane co kwadrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) tez dumalam o tych tip onach ale musimy dac te z wiekszym skokiem tylko jest problem z mocowaniem ich bo nie mam pionowej deski w tej czesci po prawej i musialyby byc montowane od spodu a to znowu bedzie przeszkadzac Edytowane 6 Marca 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tip on'y były by najlepsze, nie stanowiły by zagrożenia i nie były by też konkurencją dla tej fajnej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ja nie wiem co to sa tip ony to sie i nie wypowiem, o kotlach, pompach solarach moge pogadac choc nie, mam jedna rade. Marta ladne daj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 dzieki Tarciu co za wspaniała rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts