Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchenny Ci robił czy inny?

Bo przed nami też robienie mebli. ale mnie łazienkę robił/zbierał się dwa lata.. jak miałam kasę to nie podał ceny, potem ja wydałam kasę i się nie odzywałam, potem już dwa lata minęły.. i go przycisnęłam..

Mojej sąsiadce robi słownie 2 szafki dolne i 1 górną od lipca...

Ja tracę cierpliwość.. bo chciałam żeby przyszedł do mnie i wymłodził coś w tej /z ta dziurą w łazience...

Jak inny to dokładniejszy/tańszy słowniejszy???????

Robil mi stolarz od drzwi i schodow, tylko, ze on z okolic Oswiecimia wiec wiekszosc mebli widzisz jak dojada. Raczej nie jest tanszy, bo tez materialy sa drogie , ja robilam wszytsko lite albo fornirowane wiec to robi cene, choc i tak byl najtanszy w porownianiu z 2 innymi stolarzami.

Taniej na pwno wyjdzie kupic meble gotowe ale nam akurat zadne nie pasowaly,bo ja chcialam 2 szuflady na alkohole a zwykle sa szafki otwierane stad opcja robienia a kupienia gotowego do tego stolik ktory by pasowal, a ktory by mi sie podobal

Edytowane przez markoto

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Malkuś te deski są w wiatrołapie tam potrzebuje wieszaczki takie co mozna przykrecic do deski i zaslonia te wkrety a ta szafa to na gorze w pokoju teraz już zabawowym, zabudowaliśmy wnękę, niestety nie da się dać takich uchwytów, muszą być jakieś przykręcane i takie żeby sobie łba nie rozwalić w razie bliskiego kontaktu bo tam w pobliżu piłkarzyki i cymbergaj

aaa, bo ja myslałam,że to jedno pomieszczenie "oops"

Haczyki bym dała raczej proste, bez kombinowania, coś w ten deseń haczyk-duzy-ontario-tiger,main.jpg

A w zabudowie chyba bym nie dała uchwytów - pięknie wygląda taka prosta :lol:

Może tip ony, choćby te z Ikea, tanie, a sprawdzają się w szafkach i szufladach, które nie są otwierane co kwadrans ;)

tez dumalam o tych tip onach ale musimy dac te z wiekszym skokiem tylko jest problem z mocowaniem ich bo nie mam pionowej deski w tej czesci po prawej i musialyby byc montowane od spodu a to znowu bedzie przeszkadzac Edytowane przez markoto