MarJel 07.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Z tiptonami? Nie wiem jak to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 raczej nie, chyba beda te uchwyty ktore pokazala Malka i Lidszu Martuś zawsze mozesz cos dorzucic od siebie , nie krepuj sie , uchwyty jeszcze nie zamowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Pierwsza moja myśl, zostawić szafę bez uchwytów..... Ale te kwadratowe Lidziowe i Malkowe wydają się sensownym rozwiązaniem Wizualnie przy podziale na kwadraty jaki ma szafa , fajnie powinny się zgrać, bo mają kwadratowy kształt. Na pewno też wygodniejsze od tip on. Oddaje swój głos na te uchwyty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 dziękuję za oddany głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a pamietasz czy masz chrom mat czy nikiel satyna? Stawiam na nikiel satyna, ale to Robert Zuzowy je kupował, więc nie wiem. Na chrom mi jednak nie wyglądają, bo są właśnie bardziej satynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 sprobuj zrobic jeszcze jakies makro proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 sprobuj zrobic jeszcze jakies makro proszę postaram się zrobić, chociaż mam problem, bo mój lapek odmawia współpracy z kartą z aparatu (zresztą nie chce czytać żadnych zewnętrznych urządzeń, które chcę do niego podłączyć ) i jeśli chcesz zdjęcie makro, to będę ci mogła je pokazać dopiero w sobotę, jak będzie Wynajęty w domu i zgra mi je na swojego lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Zaczekam No i czekam i czekam Edytowane 9 Marca 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a tak wyszly haczyki [ATTACH=CONFIG]175445[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175446[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 super wyszły:) prosto i elegancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.03.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 fajowsko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Tusia, superancka ta szafa na górze!!! I listwy z haczykami pierwsza klasa! Świetnie przełożyłaś je z drzwi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dziekuje dziwuszki Lidziu masz juz moze makro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bylismy u fryzjera i oto efekt szkoda, ze nie zrobilam fotki przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nooo elegancka psinka Ale fryzjer inny.. zupełnie inne cięcie.. A jeśli to ten sam to się postarał... Mogłaś do mnie wpaść... Szary dom, szara podłoga, szary pies.. Jakby mogło być inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Inny - z R. Kora byla taka zarośnieta ze 1.5 godziny ja obrabiala a ty masz popsuta reke to sie kuruj, jak bedziesz zdrowa to przyjade do Ciebie Przy okazji omówiłam się na ciecie brzucha, zniżkowe bo jest akcja sterylizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ten z parku? jeśli tak to od razu widać inne cięcie.. zupełnie inaczej. Fajnie.Z tamtym z samochodu daj sobie spokój...chyba widzisz sama różnicę.....na kiedy sterylka???? Noo ręka nadal zepsuta, ale to nie bark , to są dwie rzeczy.. kręgosłup i mięśnie czterogłowe jak skała... .. idę po skierowanie do szpitala właśnie.. muszę się gdzieś położyć żeby mnie naprawili. Bo to ambulatoryjne nic nie daje. tylko fizyko mam, a to niekoniecznie do końca dobre jest... w sumie nic nie daje. Ty też być mogła się naprawiać.. Jak z twoim dyskiem? dobrze już czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 z parku no i przede wszystkim przed kazdym cieciem sie pytala jak chce, pokazywala fotki cięć zebym mogla wybrac , sterylka na 22.03 gdzie sie chcesz klasc?? bylas w przychodni przy urazowce??? no u mnie to pojawia sie i znika, jak przeciaze kregoslup np nieodpowiednimi cwiczeniami albo zbyt intensywnym sprzataniem domu to boli kilka dni zanim sie uspokoi, u mnie to niestety nie tylko kwestia dyskow a i jakies niestabilnosci i inne dziady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 17.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Cześć Marta:)Długo mnie tutaj nie było ale mam nadzieję, że mnie pamiętasz:)Budowałyśmy w podobnym czasie no i miałyśmy wspólnego stolarza:)Chciałam Cię zapytać czy nie masz może namiarów na sprawdzoną ekipę od ogrodzeń panelowych?Pozdrowionka dla Ciebie i Twojej rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A czy czasami dysków się nie operuje??Wiem brzmi groźnie.. ale może raz ciachnąć i było by po problemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts