Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g


markoto

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • markoto

    5369

  • efilo

    1549

  • mario31

    1250

  • wu

    1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...noo Mąż nie schował do garażu swojego auta.. musiał rano go odkopywać.. a spory jest...

Musiał Emil chociaż pod koła odkopać przejazd z podjazdu.. starszak teraz wszystko przerzuciła..

Chłopaki spóźnili się do szkoły bo o mało w rowie raz nie wylądowali, a drugim razem po poślizgu na czołówkę (doskonały kierowca i miliony za kółkiem więc i doświadczenie bardzo duże więc uniknął kłopotów..).. później dwa tiry na obwodnicy się rozkraczyły i korki masakryczne..

Ja nie wyjeżdżam dziś z domu...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Haj Marto,

Kiedys skopiowalam fajny przepis na bialkowy keks, ktory podawalas. Fajny - bo z malej ilosci maki - a to lubie. Mam jednak do niego pytania. Czy bakalie nie opadaja na dno? I jak goracy ma byc piekarnik i ile ile ten keks sie piecze. Z termoobiegiem czy bez? Zastepowalas kiedys w nim cukier stevia?

Dzieki serdeczne za odpowiedzi :-) Taki lekki keksik przydalby nam sie na Swieta :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bakalie nie opadają całość jest dość gęsta ale chyba dzięki cukrowi, nie wiem czy zastąpienie stewią nie zmniejszy gęstości - moze sprobowac pomieszać z cukrem trzcinowym, można piec w bardziej płaskiej blaszce, ja daje bardzo dużo bakalii wiec mam właściwie bakalie oblepione ciastem , piekę zwykle w ok 180 stopniach bez termoobiegu, wole w płaskiej blaszce bo uwielbiam ta skórkę na keksie :D a najlepszy jest jak już stwardnieje :D, bardzo długo wytrzymuje , uwielbiam jak są w nim figi suszone bo fajnie chrupią :D

 

smacznego :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bakalie nie opadają całość jest dość gęsta ale chyba dzięki cukrowi, nie wiem czy zastąpienie stewią nie zmniejszy gęstości - moze sprobowac pomieszać z cukrem trzcinowym, można piec w bardziej płaskiej blaszce, ja daje bardzo dużo bakalii wiec mam właściwie bakalie oblepione ciastem , piekę zwykle w ok 180 stopniach bez termoobiegu, wole w płaskiej blaszce bo uwielbiam ta skórkę na keksie :D a najlepszy jest jak już stwardnieje :D, bardzo długo wytrzymuje , uwielbiam jak są w nim figi suszone bo fajnie chrupią :D

 

smacznego :)

 

 

dzieki wielkie :-) Ja tez lubie duza ilosc bakalii, ale wybieram glownie orzechy, migdaly, papaje i kandyzowanego ananasa :rolleyes: Zobaczymy jaki mi wyjdzie. U nas w domu na Wielkanoc, zamiast tradycyjnych bab ;) piecze sie wlasnie "bakaliowce" :wiggle:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. :wink:

 

Wesołych Świąt.

Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,

a, przy tym wszystkim

stołu bogatego.

Mokrego dyngusa, smacznego jajka.

I niech, te święta będą

jak bajka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...