markoto 18.03.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiola ale ja nie mam problemow z dyskami, bo one nie uciskaja na rdzen wiec nie ma co operowac. Olu oczywiscie, ze cię pamietam Niestety nie mam zadnych namiarow, mojej ekipy ci nie moge polecic niestety Co u was slychac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jaki piękny, słodki ŁYSOL:lol2:. Cześć Tusia:D. Masz już wiosnę u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Teraz to mamy kurka zime dzis to chyba z 20cm sniegu spadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 nooo :bash::bash: i dalej sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 EE tam nie marudzić... może komarów nie bedzie Choć ja od kilku dni chodze i śpiewam za Nosowską .... myśle sobie że ta zima kiedys musi minąć zazieleni się zakwitnie kilka drzew ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ...noo Mąż nie schował do garażu swojego auta.. musiał rano go odkopywać.. a spory jest... Musiał Emil chociaż pod koła odkopać przejazd z podjazdu.. starszak teraz wszystko przerzuciła.. Chłopaki spóźnili się do szkoły bo o mało w rowie raz nie wylądowali, a drugim razem po poślizgu na czołówkę (doskonały kierowca i miliony za kółkiem więc i doświadczenie bardzo duże więc uniknął kłopotów..).. później dwa tiry na obwodnicy się rozkraczyły i korki masakryczne.. Ja nie wyjeżdżam dziś z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Haj Marto, Kiedys skopiowalam fajny przepis na bialkowy keks, ktory podawalas. Fajny - bo z malej ilosci maki - a to lubie. Mam jednak do niego pytania. Czy bakalie nie opadaja na dno? I jak goracy ma byc piekarnik i ile ile ten keks sie piecze. Z termoobiegiem czy bez? Zastepowalas kiedys w nim cukier stevia? Dzieki serdeczne za odpowiedzi Taki lekki keksik przydalby nam sie na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Bakalie nie opadają całość jest dość gęsta ale chyba dzięki cukrowi, nie wiem czy zastąpienie stewią nie zmniejszy gęstości - moze sprobowac pomieszać z cukrem trzcinowym, można piec w bardziej płaskiej blaszce, ja daje bardzo dużo bakalii wiec mam właściwie bakalie oblepione ciastem , piekę zwykle w ok 180 stopniach bez termoobiegu, wole w płaskiej blaszce bo uwielbiam ta skórkę na keksie a najlepszy jest jak już stwardnieje , bardzo długo wytrzymuje , uwielbiam jak są w nim figi suszone bo fajnie chrupią smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jak się czujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 no cos mi sie zaczyna odrywac z oskrzeli ale moze to dzieki sal ems , musze sie isc znow osluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Bakalie nie opadają całość jest dość gęsta ale chyba dzięki cukrowi, nie wiem czy zastąpienie stewią nie zmniejszy gęstości - moze sprobowac pomieszać z cukrem trzcinowym, można piec w bardziej płaskiej blaszce, ja daje bardzo dużo bakalii wiec mam właściwie bakalie oblepione ciastem , piekę zwykle w ok 180 stopniach bez termoobiegu, wole w płaskiej blaszce bo uwielbiam ta skórkę na keksie a najlepszy jest jak już stwardnieje , bardzo długo wytrzymuje , uwielbiam jak są w nim figi suszone bo fajnie chrupią smacznego dzieki wielkie Ja tez lubie duza ilosc bakalii, ale wybieram glownie orzechy, migdaly, papaje i kandyzowanego ananasa Zobaczymy jaki mi wyjdzie. U nas w domu na Wielkanoc, zamiast tradycyjnych bab piecze sie wlasnie "bakaliowce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 u nas tez migdalow multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aha i wydaje mi się, ze raz robiłam z maka razowa zamiast zwyklej ale użyłam takiej z lubelli http://www.lubella.pl/pl/Produkty/Kasze_i_maki/Maki/Pelne_Ziarno ona niby razowa ale jakby te otręby miała zmielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Markociu, świąteczne buziaki zostawiam:D:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziękuje Rasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 No i wypieki swiateczne gotowe,2 mazurki, sernik i keksy na mace razowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 :jawdrop: Aż mi ślinka cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Twoje też będa pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.