nitubaga 01.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Boszzz...ale pięnie, ale kalmia i powojniki gratuluję To są dwa moje chciejstwa, których nie mam i raczej mieć nie bedę Kalmii jakoś nie ma w moich ogrodniczych, tylko rh i azalie trudne to to w uprawie?? zimozielone? A powojniki sadziłam co rok i co rok wypadały po zimie powojniki i róże to sa rośłiny którym moja wilgoć nie leży. Róze niby zimują, ale po pierwszym kwitnieniu w czerwcu potem już coraz gorzej, łapiąmi choroby, nie chcą kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Arctica ale u Ciebie to akurat wszytsko ladnie wspolgra a u mnie jedne krzaki wlaza na drugie i zaslaniaja sie wzajemnie, i do tego maja takie odrosty ze wstyd, juz statnio oberwalam z jasminowcow takie badyle bo nic kwiatkow nie bylo widac NItka chyba nie trudne, bo nic z kalmia nie robie, rosnie sobie i jest zimozielona a te powojniki to nie za szybko z nich rezygnowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 :oops:dziękować znaczy się dobre zdjęcia zrobiłam:lol2:... duuużo cięcia... a rugosę to przy ziemi chyba chlastnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Powojniki kupowałam nowe przez 3 lata zmieniając za każdym razem odmianę.I nic. Za to raz kupiłam wiciokrzew, i poszedł jak burza, więc po prostu zmieniłam gatunek pnaczy. Aczkolwiek powojnik to wciąż niezaspokojone chciejstwo A za kalmią i ja się moze rozejrze Arctica a Twój ogródeczek to gdzie można oblookac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 rozumiem, ze nowe fociaki w galerii, w domu oblukam, ja za rada Nitki nabylam wiciokrzewy, w miare rosna choc im u mnie za sucho i za wietrznie ale fakt kwitna. Niestety sa bardzo mszycolubne i grzybolubne. Szkoda. Powojniki w tym roku daja rade ale wzielam sobie do serca zasade: nogi w cieniu glowa w sloncu.jedyne co im przeszkadza to wiatr ale tego mam pelno na calej dzialce. normalnie ania z zielonego ale bardzo wietrznego wzgorza Zaobserwowalam tez, ze z pnaczy u mnie najlepiej rosna tadam....(nie wcale nie winobluszcze) a aktinidie i dlawisze (no te to troche przesadzaja z siła wzrostu) Kalmie kiedys chcialam ale cos w niej znalazlam, ze u mnie nie bedzie pasila, juz nie pamietam co i nie mam Marta cieplej powoli sie robi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 U nas ciepło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Powojniki kupowałam nowe przez 3 lata zmieniając za każdym razem odmianę.I nic. Za to raz kupiłam wiciokrzew, i poszedł jak burza, więc po prostu zmieniłam gatunek pnaczy. Aczkolwiek powojnik to wciąż niezaspokojone chciejstwo A za kalmią i ja się moze rozejrze Arctica a Twój ogródeczek to gdzie można oblookac? ten o którym tutaj mowa to akurat na ostatniej stronie dziennika u mnie... ale to mój stary ogród (ma 7 lat), obecny jest caaaałkiem inny, zdjęcia też w dzienniku tylko wszędzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 u nas też już ciepło doszło, od jutra cztery dni bezburzowego upału... bo siano suszymy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 TARcia nic nowego nie wrzucalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Markociu dziękujemy za gościnę Mój mąż powiedział do mnie, że my powinniśmy się z Martą ożenić... Ona tak dobrze gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wiolu dziekuje za przybycie i za wszystkie komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Martusia dziękujemy jesteś prawdziwa PPD bylam w szoku jakie odwalilas przyjęcie:D. my wszyscy chcieliśmy się z toba ozenic i te wasze zabawki....... a inni nich się zastanawiają o co chodzi:lol2: wiemy tez, ze bagażnik Wioli pomieści ja sama i jeszcze co najmniej pare osob:rotfl: dziekujemy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Nooo zabawki były najlepsze... To kiedy powtórka... Mój mąż nadal chce się z Tobą ożenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jestescie kochane Ja dziekuje bardzo za wizyte i przemile towarzystwo, czekam na powtorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Martusia dziękujemy jesteś prawdziwa PPD bylam w szoku jakie odwalilas przyjęcie:D. my wszyscy chcieliśmy się z toba ozenic i te wasze zabawki....... a inni nich się zastanawiają o co chodzi:lol2: umieram z ciekawosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dzis zwazylam plecak A. a tam 6kg czyli 2x wiecej niz byc powinno, to mnie sklonilo do szukania info o szafkach i okazalo sie ze jest rozporzadzenie ministra, ze w szkole maja byc szafki a w lazienkach ciepla i zimna woda i materialy higieny osobistej, a to z kolei kwestia do podjecia w szkole P. bo papier toaletowy maja w klasie a nie w lazienkach, problem w tym, ze dziecko ktoremu sie zachce siku albo cos wiekszego leci prosto do lazienki a nie szuka papieru w klasie, o mydle w lazience ani nie wspomne.Kurka, ze tez co rok szkolny to moje nerwy sa wystawiane na probe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Poza ciężkim plecakiem (8kg ) , ale to z wyboru młodego bo szafki mają, problemów "technicznych" nie mamy, no moze jeszcze upierdliwy kolega w ławce; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Marta tak niestety jest..Teraz u młodego jest papier w toalecie, mydło nie wiem, nie sprawdzałam... Plecak nie mam pojęcia ile waży, ale ja podnieść mam problem... Szafek pomimo, że nowiutka szkoła nie mają. W szatni są ławeczki aby usiąść, wieszak i pod ławką miejsce na buty... Więc nie ma gdzie zostawić książek.. a o to walczyłam i chyba mnie nie zrozumiano.. w końcu odpuściłam... bo ileż można.. Ponieważ Emil nie jest malutki i słusznych rozmiarów, to dale radę, a i jest wożony samochodem z domu prawie pod drzwi szkoły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 My sami zrobiliśmy składkę i zakupiliśmy dwie szafy, kazdy dzieciak ma swoją opisaną półkę .Wydatek chyba 20 zł na 6 lat, to chyba nie jest jakiś dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 w przyszym tygodniu mam wywiadowke to porusze kwestie tych szafek bo to koszmarwczoraj A. zleciala na tylek z hustawki ktora sie urwala i boli ja kregoslup, boje sie czy nie ma zlamania kompresyjnego ale niby wczoraj ja ktos badal na klimontowie i kazali obserwowac, wiec ja woze, zanosze plecak pod klase, ale przy 7 lekcjach jest co dzwigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts