Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak chodze po cieplych kafelkach to mnie od razu kostki bola :roll:

a jak chodzę po zimnych to się "smarkam" :D

Chetnie bym zobaczyla taka fotke... "Kasia chodzaca po plytkach". :roll:

zapomniałaś dodać "zasmarkana Kasia" :)

Zresztą malgos Ty też pisałaś, ze nawet beton od płytek (niewygrzewanych) cieplejszy :roll:

jak chodze po cieplych kafelkach to mnie od razu kostki bola :roll:

a jak chodzę po zimnych to się "smarkam" :D

Chetnie bym zobaczyla taka fotke... "Kasia chodzaca po plytkach". :roll:

zapomniałaś dodać "zasmarkana Kasia" :)

Zresztą malgos Ty też pisałaś, ze nawet beton od płytek (niewygrzewanych) cieplejszy :roll:

No wiem, ja se strzele podlogowke w lazience. Ceramika po prostu jak nie jest nagrzewana, to zawsze jest zimna. Beton czy jakikolwiek inny material jak sie nagrzeje to juz trzyma cieplo.

Ale mnie zalamalas tym piekarnikiem u Olgi. :-? Nie wiem, czy nie bede musiala calkowicie koncepcje zmienic. A taka bylam do niej przywiazana. :(

Maz ma robote, moja corka chce "pracowac" na kompie czytaj chce grac :) Co chwilke mam jakies wizyty u lekarzy z Patrykiem, w pracy wiecej roboty wiec nie mam czasu zagladac no i czas ucieka a mi sie maile z powiadomieniami zbieraja :)

No niby autyzm ale robi rzeczy ktorych dzieci autystyczne nie robia, wiec to sie nazywa spektrum autystyczne tzn sa pewne cechy ale nie jest to typowy autyzm. Dodatkowo widac, ze ma problemy z powtorzeniem slow , tzn stara sie bardzo ale nie wychodzi tak jakby chcial wiec jest podejrzenie dysfazji czyli zaburzenia przeplywu imulsow z kory mozgowej do osrodka mowy. Ponoc da sie nad tym popracowac. Najgorsze, ze dzieci potrzebujacych takiej pomocy jest sporo i sa dosc dlugie terminy oczekiwania na kolejna wizyte :(

Mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze bedzie mogl normalnie zyc.

A teraz wracajac do tematu kafli :)

Ostateczna rozgrywka na kafle na caly dol :

imola micron

http://www.ytc-tiles.com/images/products/micron/large/micron-36dg.jpg

zirconio elite cemento

http://images36.fotosik.pl/18/84e120047a5d5bb4med.jpg

i nord ceram graffio grau w rzeczywistosci duzo jasniejszy

http://www.hazym.com.pl/img_prod/41.jpg

Ja jestem zawsze za najjasniejszymi i za jak najmniej "nachalnymi". Za duzo maziajow w masie moze meczyc po jakims czasie. Dobrze, jak plytki sa niejednolite, bo nie widac tak bardzo brudu, ale jak sa za bardzo pisiate to mnie to wkurza. Potem sa tak agresywne, ze trudno do nich dobrac cokolwiek. :roll: