anjamen 31.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ja mam teraz wanne z babelkami i wrecz przeciwnie podkreca temperatue co do przymusowych urlopow to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ja mam teraz wanne z babelkami i wrecz przeciwnie podkreca temperatue my nie o tej temperaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No wanna to kapiel wspolna prysznic na ogol samotna to jaka temperature ma podkrecac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a myślisz że po co ja ten prysznic poszerzałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja tez lubie podwojny prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 E tam nie ma mozliwosci zeby nie wywalic szyby lokciem albo nie lokciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 E tam nie ma mozliwosci zeby nie wywalic szyby lokciem albo nie lokciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dlatego u nas nie bedzie drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Wszystko masz przemyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.10.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Moja mama ma deszczownicę i ja jakoś średnio jestem nią zachwycona. Może dlatego że nie ma żadnych regulacji - ani wysokości ani kąta nachylenia. Ja tam bym wola jakiś panel gdzie mogę sobie regulować ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 W panelu z deszczownica chyba tez sie nie da regulowac, choc sie nie znam:) A co tam chcesz regulowac?? to ma byc deszcz a nie prysznic, do prysznica masz zwykla sluchawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2008 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ale ta zwykla sluchawka to raczej nisko wisi, wiec ona srednio do prysznica sluzy. Generalnie ja od tematu baterii dostaje drgawek, bo nie chce na nie wydac miliona, ale wymyslilam sobie baterie termostatyczna i nie wiem, czy to jest dobry pomysl. Co myslicie? Czy to sie nie psuje czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Co do 2osobowego prysznica -to ja mam obecnie "90" i jest wystarczający -w nowym domku taki sam -szyby są całe Malgos -pojęcia nie mam... ale sama też bym pewnie kupiła termo. ale jak zwykle się pośpieszyłam -i już w zimie kupiłam baterie -zwykłe A myślałaś o czymś takim?: http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/3fe62be4c322d73189c12dd8e7b51aae.jpg to Roca za 2600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 W panelu z deszczownica chyba tez sie nie da regulowac, choc sie nie znam:) A co tam chcesz regulowac?? to ma byc deszcz a nie prysznic, do prysznica masz zwykla sluchawke Tylko przeważnie te zwykłe słuchawki co są razem z deszczownicą trzeba trzymać w ręce żeby się wykąpać. Ja lubię sobie ustawić wysokość i lubię jak wodą leci pod odpowiednim kątem a przy deszczownicy jak sama nazwa mówi stoisz jak w deszczu, ciągle ci leci woda po twarzy. Moja mama ma zamontowaną tylko deszczownicę bez słuchawki i np. jest problem jak chcesz spłukać brodzik czy umyć kabinę. Ja bym chciała jakiś panel z porządną słuchawką i z bocznymi dyszami żeby mi się po bokach lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 co do baterii termostatycznych - nas poinformowano w sklepie, że takie baterie nie mają sensu jak się ogrzewa węglem bo i tak jest wymagana temperatura ustawiana na piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 takie baterie nie mają sensu jak się ogrzewa węglem bo i tak jest wymagana temperatura ustawiana na piecu malgos remontuje mieszkanko w bloku -to chyba nie będzie węglem ogrzewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 To nie było bezpośrednio do Małgoś tylko ogólnie o termostatach A w międzyczasie dopytałam Tomka o co dokładnie chodzi z tym ogrzewaniem węglowym i czemu się te baterie nie nadają i niby dlatego, że woda w bojlerze jest na tyle ciepła, że bateria byłaby zbędnym bajerem. Ale zawsze można dopytać dla pewności kogoś kompetentnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Chcialam zauwazyc ze jesli sie montuje osobno deszczownice i prysznic to tylko od nas zalezy na jakiej wysokosci bedzie powieszona sluchawka i czy bedzie z drazkiem czy na uchwycie wiec nie mowcie mi, ze jak deszczownica to musi byc nisko, musi sie trzymac w rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Chcialam zauwazyc ze jesli sie montuje osobno deszczownice i prysznic to tylko od nas zalezy na jakiej wysokosci bedzie powieszona sluchawka i czy bedzie z drazkiem czy na uchwycie wiec nie mowcie mi, ze jak deszczownica to musi byc nisko, musi sie trzymac w rece. masz rację -u nas uchwyt prysznica bedzie "w połowie drogi" miedzy baterią podtynkową a deszczownicą. Wybraliśmy taki bez drążka: http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/a855f42bb4cfdb456ff72a7bd0857685.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć To ja tylko napiszę, że nie lubię deszczownicy bo woda leci mi na twarz. Wolę słuchawkę Zresztą nikt z nas w domu nie używa tej deszczownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts