Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ja Was pocieszę z tym ciśnieniem i wogóle z całymi tymi dylematami łazienkowymi. U nas latem, jak po południu rusza podlewanie ogrodów działkowych które mamy po drugiej stronie drogi to ciśnienia w wodociagu nie ma praktycznie wcale. Dopiero ok. godz. 19 wieczorem mozna się myć, nie wcześniej bo z prysznica nic nie kapnie :lol:

My mamy 2 liczniki na dzialce i 2 przyłącza wody. Szczęście, ze zawsze w którymś woda jednak jest :lol:

Wieś powinna coś z tym zrobić. Uprzykrzać życie gminie tak by zapewnili odpowiednie ciśnienie. A druga sprawa to żeby kupili generatory prądu do przepompowni która jest w innej miejscowości bo jak u nich nie ma prądu to u nas nie ma wody bo pompy nie działają :lol: :roll: Uroki zycia na wsi :lol:

Co do 2osobowego prysznica -to ja mam obecnie "90" i jest wystarczający -w nowym domku taki sam -szyby są całe :wink:

Malgos -pojęcia nie mam... ale sama też bym pewnie kupiła termo. ale jak zwykle się pośpieszyłam -i już w zimie kupiłam baterie -zwykłe :x

A myślałaś o czymś takim?:

http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/3fe62be4c322d73189c12dd8e7b51aae.jpg

to Roca za 2600.

Wszystko mi sie podoba, nawet bardzo... oprocz tych 2600... :( :-?

Efilko doskonale Cię rozumiem, bo przerabiam to już chyba czwarty tydzień, brrrrr :-? :-? :-? Ja do górnej łazienki potrzebuję "tylko" 5 baterii, no i jeszcze na dół kilka sztuk... No ale na szczęście już mi się obraz klaruje...

Moja Pani Małgosia zdecydowanie poleca Grohe i Hansgrohe - twierdzi, że są najlepsze na rynku. Sama nie wiem.... ale fakt, że najbardziej podobają mi się stylistycznie, choć cenowo już nie koniecznie... :roll: :roll: :roll:

Markotko a ta kabina z Huppe w promocji, to konkretnie taka półokrągła i otwierana, tak?!