mario31 03.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Oczywiście, że nie Aniu! Może być i jedno i drugie - wszystko zależy kto co lubi...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no to mam jasnosc - nie jestem ufoludkiem anju no pewnie że może być i jedno i drugie; ale tak jak napisałam - u nas może prysznic przeszkadzac i nie wiem czy sie zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 moi rodzice maja takie Kludi i sa zadowoleni, ja nie uzywam bo wole wanne z babelkami i aromaterapia http://www.lazienki.nazwa.pl/images/dual%20shower.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ale moze byc deszczownica i sluchawka, jedno drugiego nie wyklucza u mnie bedą oba tylko szkoda, ze jest przełączanie albo to -albo to, a nie da się i to i to -naraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Szukaj przelacznika z mozliwoscia uzywania obu naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a mi sie cosik wydaje że nie starczyłoby wody na oba naraz.deszczownica jest strasznym żarłokiem pod tym względem. u kolegi to na sama deszczownice nie starczyło i ciurczylo z niej zamiast 'lać' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wiesz co przylacze do przelacznika jest 3/4 cala, do deszczownicy 1/2 cala wiec jest zapas wody, musi miec male cisnienie stad takie ciurkanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no właśnie z cisnieniem jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ale jak slabe to nic nie poradzi sie, nawet z prysznica bedzie ciurkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Szukaj przelacznika z mozliwoscia uzywania obu naraz eee.. już kupiony... to jest nauczka, żeby nie kupować "na zapas" bo "zdrożeje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziewczyny ja Was pocieszę z tym ciśnieniem i wogóle z całymi tymi dylematami łazienkowymi. U nas latem, jak po południu rusza podlewanie ogrodów działkowych które mamy po drugiej stronie drogi to ciśnienia w wodociagu nie ma praktycznie wcale. Dopiero ok. godz. 19 wieczorem mozna się myć, nie wcześniej bo z prysznica nic nie kapnie My mamy 2 liczniki na dzialce i 2 przyłącza wody. Szczęście, ze zawsze w którymś woda jednak jest Wieś powinna coś z tym zrobić. Uprzykrzać życie gminie tak by zapewnili odpowiednie ciśnienie. A druga sprawa to żeby kupili generatory prądu do przepompowni która jest w innej miejscowości bo jak u nich nie ma prądu to u nas nie ma wody bo pompy nie działają Uroki zycia na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no toś faktycznie nas pocieszyła teraz sie zastanawiam jak to u nas będzie na dodatek po drugiej strony ulicy zaczyna się ogrodnictwo (swoją drogą mam nadzieję że dają rabaty (nie mylić z rabatkami ) dla sąsiadów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jesli sie zamowi do konca grudnia kabine huppe 1002 Designer Jette Joop lub Target Design to powloka anykamienna jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Co do 2osobowego prysznica -to ja mam obecnie "90" i jest wystarczający -w nowym domku taki sam -szyby są całe Malgos -pojęcia nie mam... ale sama też bym pewnie kupiła termo. ale jak zwykle się pośpieszyłam -i już w zimie kupiłam baterie -zwykłe A myślałaś o czymś takim?: http://www.termicotychy.pl/admin/zdjecia/3fe62be4c322d73189c12dd8e7b51aae.jpg to Roca za 2600. Wszystko mi sie podoba, nawet bardzo... oprocz tych 2600... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 właśnietemat baterii mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Efilko doskonale Cię rozumiem, bo przerabiam to już chyba czwarty tydzień, brrrrr Ja do górnej łazienki potrzebuję "tylko" 5 baterii, no i jeszcze na dół kilka sztuk... No ale na szczęście już mi się obraz klaruje... Moja Pani Małgosia zdecydowanie poleca Grohe i Hansgrohe - twierdzi, że są najlepsze na rynku. Sama nie wiem.... ale fakt, że najbardziej podobają mi się stylistycznie, choć cenowo już nie koniecznie... Markotko a ta kabina z Huppe w promocji, to konkretnie taka półokrągła i otwierana, tak?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jak wybierzesz to podaj ceny ja to chyba kupie fane za 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wszystkie kabiny z tych serii sa w promocji teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Malgos ja kupowalam termostat i wcale nie zabil mnie cena np ten za 800 zl http://www.allegro.pl/item466168582_hansgrohe_raindance_s_100_air_3_ecostat_1001.htmlten za 840 http://www.allegro.pl/item467116872_kludi_zenta_deszczownica_termostat_najtaniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzięki za namiarjuż myślałam że nie ma czegoś sensownego z termostatem a wannowe też są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts