mario31 05.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Na zewnatrz to woda wlewa ci sie na polke albo wanne ale wewnatrz wlewa sie pod wanne. Baterie nawannowe maja takie plastikowe boksy ktore sa chyba polaczone w odplywem albo trzymaja ta wode az wyschnie, choc wiem ze nie kazda firma ma te boksy wiec moze to nie problem. Ale mi zadałaś ćwieka... Muszę dobrze dzisiaj wypytać o wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Malgos ale nie podlaczysz deszczownicy do tej baterii. jesli chcesz zrobic 3 zrodla dobioru wody tzn wanna prysznic i deszczownica to musisz to zrobic inaczej 1. mieszacz z termostatem czyli taka wajha ktora odkrecasz wode i dajesz ile tej wody ma sie la 2. przelacznik ktorym mozesz przelaczac gdzie ma isc woda czyli czy na deszczownice czy na wannee 3. wylewk wannowa tzn taki kranik z ktorego sie leje woda 4. przylacze katowe to element do ktorego podlaczasz waz do sluchawki. markotko jesteś boska. dzięki Ci wielkie mieszacz czyli kurek hurrraaa już wiem wylewka czyli kran I wielkie dzięki za zdjęcia wanny i lejącej się wody. Ale czaderski pomysł. Tylko nie wiem czy moje cudo ma taką dziurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Hurrrraaaaa MA!!! http://www.ravak.pl/img/pv/lovestory_tvar.jpg Jezooo co ja bym bez Was zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a jeszcze jedno pytanko co to za dzyndzelek na górze ta wylewka ma? to od korka jakieś sterowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To jest ta wanna co na reklamach dwa "gołąbki " w niej lezały w płatkach róż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to supcio Efilko! Dokładnie tak Ewciu: tym czymś u góry zamykasz korek na dole i wtedy napuszczasz wodę! Mówię Ci to naprawdę fajny patent jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To jest ta wanna co na reklamach dwa "gołąbki " w niej lezały w płatkach róż? jakie tam zaraz gołąbki - to ja i mój luby Dzięki Marysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki Marysiu Nie za ma co...! Polecam się na przyszłość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Malgos ale nie podlaczysz deszczownicy do tej baterii. jesli chcesz zrobic 3 zrodla dobioru wody tzn wanna prysznic i deszczownica to musisz to zrobic inaczej 1. mieszacz z termostatem czyli taka wajha ktora odkrecasz wode i dajesz ile tej wody ma sie la 2. przelacznik ktorym mozesz przelaczac gdzie ma isc woda czyli czy na deszczownice czy na wannee 3. wylewk wannowa tzn taki kranik z ktorego sie leje woda 4. przylacze katowe to element do ktorego podlaczasz waz do sluchawki. Ja Cie krece, ale Ty jestes hydrualik! Dzieki. Przekaze chlopu, moze sie na tym wyzna. Jeszcze zeby takie w miare tanie byly zestawy, tak zeby nie trzeba bylo paru tysiecy na to wybulic, to juz bym byla w siodmym niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No musialam rozgryzc temat zanim zaczelam zamawiac na stronie 72 i 79 sa schematy podlaczen dla wanny i prysznica http://www.omnires.pl/cennik_p/2007_05_31_katalog_omnires.pdf Efilo zanim zaczniesz zamawiac to napelnianie przelewem sprawdz dokladnie dugosci, bo mysmy musieli kupowac taki dluzszy element wewnetrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Malgos ja wszytsko kupowalam osobno nie zaden zestaw deszczownice mozna za 400zl kupic nie musi byc grohe i szmpanski deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Malgos ja wszytsko kupowalam osobno nie zaden zestaw deszczownice mozna za 400zl kupic nie musi byc grohe i szmpanski deszcz No to super, pocieszylas mnie troche. Ide ogladac schematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Też idę się schemacić (nie czytać: zeszmacić) Gratki kotłowniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bedzie co gratulowac jak zacznie grzac Nie wiem ile trwa zalatwienie podpiecia gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej Markotko! No to trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze i sprawnie poszło! Widzę, że jesteś o jeden krok przede mną U nas ocieplenie poddasza będzie jak wylewki podeschną, co mam nadzieję, że nastąpi w miarę szybko... Planujemy tak mniej więcej za miesiąc... A jeśli chodzi o podpięcie gazu to nam Pan powiedział, że dzwonimy i najpóźniej mamy na drugi dzień, ale to się musisz dowiedzieć u siebie w gazowni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bedzie co gratulowac jak zacznie grzac Nie wiem ile trwa zalatwienie podpiecia gazu. Bedzie grzalo, co ma nie grzac... Bedzie Pani zadowolooooona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale kiedy mozesz zadzownic?? Jak masz zrobiona i odebrana instalacje gazowa i odbior kominiarski?? No u nas wylewki byly lane 22.09 teraz chcemy je jak najszybciej zaczac wygrzewac, bedziemy podpinac kociol bez zasobnika bo nie mamy kafli w kotlowni jeszcze, jak tylko kupimy ( jesi Efilo nam nie wykupila ) to bedziemy kleic kafle zeby zamontowac w koncu tez zasobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Malgos no bede musiala byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale kiedy mozesz zadzownic?? Jak masz zrobiona i odebrana instalacje gazowa i odbior kominiarski?? No u nas wylewki byly lane 22.09 teraz chcemy je jak najszybciej zaczac wygrzewac, bedziemy podpinac kociol bez zasobnika bo nie mamy kafli w kotlowni jeszcze, jak tylko kupimy ( jesi Efilo nam nie wykupila ) to bedziemy kleic kafle zeby zamontowac w koncu tez zasobnik Mamy dzwonić jak będziemy mieć zamontowany piec - że trzeba mieć odbiór kominiarski to nie wiedziałam, ale na pewno by nas instalator uświadomił...! A jaki masz piec i na ile litrów zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Piec bede miec vaillant 18kW, zasobnik acv 160l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts