elania4 21.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, Krótkie pytanie, czy styrodur przed jego użyciem (ocieplenie sciany fundamentowej) musi poleżakować kilka miesięcy aby się później nie wypaczał? słyszałam że w przypadku styropianu jest to wskazane. Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 21.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nie ma takiej konieczności. Tym bardziej że przecież będziesz obsypywać fundamenty.PozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 21.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 ??? U nas nie leżakował - kupiony i natychmiast przyklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 23.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ??? U nas nie leżakował - kupiony i natychmiast przyklejony. Czym się klei styrodur? Czy zabezpieczałaś jakoś styrodur od strony ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 26.09.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ??? U nas nie leżakował - kupiony i natychmiast przyklejony. Czym się klei styrodur? Czy zabezpieczałaś jakoś styrodur od strony ziemi? Klejem bitumicznym wodnym (cos jak dysperbit tylko bardziej geste). Nie ma potrzeby go zabezpieczac - wystarczy obsypac ziemia. (przynajmniej hydromax ktorego ja mam tak mozna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts