Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo mam do Ciebie pytanie, czy nie posiadasz w swoich zbiorach propozycji aranżacji oranżerii? Mam cały gąszcz zieleni, ale prawdziwa oranzeria w planach za parę lat- jak zabuduje taras. Tymczasem w jadalni chętnie bym coś z tym zielskiem uczyniła. Ja widzę kompozycje w wysokich nie rzucających się w oczy donicach rozstawionych na lewo i prawo od stołu.Coś prostego. Mam teraz straszny misz masz i jakoś trzeba to usystematyzować byle szybko.Jesteś mi coś w stanie doradzic?

Nie nooooo, gdziezby....... 8) :lol:

Dlatego nie jeździmy z moją siora na wakacje choć fajnie by bylo :lol: Ma 2 maluchów i jeszcze inne niż my problemy. A nasza nastolatka to wiesz..... za poźno z dyskoteki moze wrócić :wink: :lol:

Poza tym, zazdroszcze tego wyjazdu w góry :oops: Ja musze chodzić do tej wkur....jącej roboty a Ty bedziesz grzańca popijać..... :roll: Nie ma lekko.

Ale na otarcie łez zadzwoniłam własnie do męża żeby galicyjskiego kupił. Pyta się po co? Więc mu powiedizałam, ze oboje wypijemy :lol:

Niedługo trzeba juz siać w skrzynki nasiona na rozsade. W tym roku chyba sobie mrozy wysieję zeby mieć swoje sadzonki bo chciałabym ich więcej na działce posadzić. Pomieszać planuje z lawendą. Ale lawendy nie będę siać bo nie wschodzi , lub bardzo rzadko.

a ja chcę wiosnę :-?

ta zima nas zabije :roll: ile można :roll:

ja też chcę...

pomaga jak czytam o rozsadach i planuję prace ogrodowe na ten sezon :)

zmartwię, ale nie złośliwie... starzy meteorolodzy mówią, że zima to dopiero idzie...

Ja to nie mam dzieci i na chyba dlatego na urlopy nie jeżdżę... i tak źle i tak nie dobrze :-?