Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irma, no toś se narobiła!!

Ech..

Ja miałam za to tabun dzikich w domu i na placu ( Syn sprosił kolegów na swoje urodziny) i połamali mi trzmielinę :cry:

Myślałam, że porozrywam te gady jedne...

Może są jakies "kleje" i przykleję tą galązke??

NO i buziaki rocznicowe :)

tylko najpierw zagruntuj dobrze Kasiu:)

Irma wszystkiego najlepszego Gołąbeczki:) i tulki tulki dla nóżek

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze świetujecie? ;)

Bo ja obecnie przechodzę małego wkurwa. Wszyscy wyjeżdżają na wakacje :( a my tylko klucze do pilnowania i podlewania dostajemy :( Chyba nie wytrzymam i brykne choćby na jakiś weekend nad nasze morze. Tylko żeby był jakiś wolny....

Jeszcze świetujecie? ;)

Bo ja obecnie przechodzę małego wkurwa. Wszyscy wyjeżdżają na wakacje :( a my tylko klucze do pilnowania i podlewania dostajemy :( Chyba nie wytrzymam i brykne choćby na jakiś weekend nad nasze morze. Tylko żeby był jakiś wolny....

tylko pamiętaj:

1. z 1000 miejsc kąpielowych zostało 280

2. na tych 280 wszystko co stoi i powiewa jest nośnikiem lepszych lub gorszych reklam robiąc wrażenie krupówek...

Tam odpoczniesz? :)

Ja to bym się cieszył jakby wszyscy wyjechali :) jeszcze jakbym takie chwilowo puste osiedle mógł w ramach rozrywki zwiedzać bo wszyscy zostawili mi klucze... ;)

Marek - dokładnie :)

kiedy jeszcze mieszkalismy w Kraku, uwielbiałam pilnować w wakacje domu naszych przyjaciół, bo mieszkali w lesie :)

teraz mam swoj dom w lesie, więc nigdzie się nie wybieram.

Tylko na Princa, ale to ledwie dwa dni.

a jak nad polskie morze to polecam Katy Rybackie, bo to zadupie i reklam niewiele.

No własnie takiego zadupia z kawałkiem plazy pragnę. Małego sie puści, będzie sie w piachu przewracał :D Niekoniecznie mnie do kurortów ciągnie, nie tych naszych nadmorskich..... ;) Ale tak pospacerować brzegiem morza, zjeść rybke wędzoną, gofra z bitą śmietaną i powdychać powietrza. Ja nawet sie w morzu nie kąpie zazwycza.... :D

A ja kocham nasze morze... ale morze , tylko spacerować po plaży brzegiem morza... I też nie lubię kurortów i tego całego nadmorskiego cyrku z wszędobylskimi namiotami.

Wybrałam na ten rok Poddąbie, ale obok jest jeszcze większa dziurka.... Dębina... Wejdźcie na stronkę i poczytajcie...

W koło las, i piękna plaża... Jak będę chciała zajechać do cyrku to odpalę turbolota i podjadę do Rowów, albo do Ustki czy Słupska, albo ciut dalej do Łeby.

Uważam , że z Łeby, Władysławowa , Międzyzdroi i może teraz dołączy Mielno, Pobierowo i Rewal zrobiły się miejscowości nadmorskie jak Las Vegas....

Ile tu jest luuudzi...

I jak wypocząć w takim tłumie...???????? Dlatego ja uciekam do małych miejscowości.