Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja Wam powiem, że do reszty mnie pozbawiliście pewności siebie i już Wam nic nie pokażę.

u nas się nie dało robić przez noc, chyba że samą prezentację, z projektem nikt by się nie wyrobił...

http://img421.imageshack.us/img421/2117/jezyk22pr.gif

pokazuj, pokazuj.... :)

Powiem Ci szczerze że wtedy jakos my z naszego zadufanego śmietnika nie traktowalismy powaznie Twojego :) dopiero z czasem zmądrzalem... i dzisiaj bardziej podoba mi sie to co robiliscie Wy niz to co my robilismy :) Mam na mysli patrzenie w przód a nie w poprzek, a szczególnie klarownosc i samą potrzebę takiego spojrzenia :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wojtku, jestes pewien, ze spierasz sie wlasnie ze mna? No chyba, ze sa to jakies off-topiki... :roll: Fajnie, ze ktos w PL rozumie idee imitowania, bo czasami czuje, ze musze sie wiecznie kopac z koniem udowadniajac, ze to nie bieda zmusza ludzi od setek lat do wynajmowania malarzy dekoracyjnych i ze drewno na czyms namalowane to jednak nie to samo co panel z plastiku...

Irmo - przejrzalam kuchnie na tej stronie i widze, o co chodzi - najczesciej stosowany jest trick z gornymi szafkami, ktorych ja nie chce. I nawet, jesli szuflady sa kolo szafek to i tak najczesciej uklad jest symetryczny. Jesli markowanie nie zrujnuje mnie finansowo, to na wezme to pod uwage. Coraz bardziej sie nad tym zastanawiam. Lubie na przyklad drzwi ukryte w scianie - tu tak samo - zmywarka jest za "sezamie otworz sie" - niby-szufladami. :o To moze byc zabawne. :roll: Ale na pewno nie jest to jakis przymus, wiec az tak sie nie stresuj. Wojtek ma racje. Nam oczywiscie latwo mowic, bo to Ty jestes na etapie podejmowania ostatecznych decyzji i ta dyskusja moze Ci napedzic watpliwosci, ale moze tez utwierdzic Cie w pierwotnych wyborach, wiec spokojnie sie zastanawiaj, a nami sie nie przejmuj. :wink:

[A w nagrodę widzę ,że pojawiła się nawet w wewątku moja ulubiona joan :oops: :D :oops:

ekhm ekhm

why? :roll: :oops: :cry: :cry: no teraz to sie bez wyjasnień nie obejdzie . Proszę odważnie i honorowo (lub na priv czyli tylko honorowo :wink:)

mnie tu do Irmy ciągnie - jak zapowiadałam - jedyny domek ktory mi /mnie sie tu podoba...tak całosciowo...nie tylko jak momenty są :wink: i mam podobne upodobania...m.in. szarą podlogę(szaranagajama :roll: ) i bialą kuchnię-szuflandię...to sie wtrąciłam... :roll:

ale pewnie założę wątek z wolaniem o pomoc bo sie pogubiłam w kolorach i nie tylko... :roll: tracę resztki rozumu przy urzadzaniu tego domu...choc przy kolejnym miało byc łatwiej...

na dobicie dziś zobaczyłam w hurtowni wapień którego nie znalazlam we wlasciwym czasie ...teraz mam cos co wapień udaje - ale mu nie wychodzi :cry: (oj -w tym przypadku udawanie słabo wychodzi :wink: - dla tego wapienia zbuduję jeszcze kiedys trzeci dom :wink:

tak - trzeci będzie NA PEWNO we współpracy z porządnym architektem!

:wink:

Irma - trzymam kciuki za niską wilgotność (boszszsz - do czego to doszło... w ustach kobiety to brzmi jednak złowieszczo:roll: :wink: _

mnie tu do Irmy ciągnie - jak zapowiadałam - jedyny domek ktory mi /mnie sie tu podoba...tak całosciowo...

Irma - trzymam kciuki za niską wilgotność (boszszsz - do czego to doszło... w ustach kobiety to brzmi jednak złowieszczo:roll: :wink: _

Joan miło mi, mam nadzieję, że popieprzone fronty dolnych szafek nie zmienią Twojej opinii :wink:

A co do reszty: No wiesz takie rzeczy... :oops:

Ja tam uważam że podziały na frontach to taki sam stopień "oszukaństwa" jak fornir mniej więcej, więc bym się nie przejmowała :) A ludzie reagują raczej właśnie: o, sprytne, niż: ale naściemnialiście :lol:

A płytek udających trawertyn albo okien pcv udających drewniane to sama nie lubię, ale jak ktoś ma to nie budzi to we mnie jakiegoś oburzenia czy zniesmaczenia :wink:

Zresztą budujemy dla siebie, a nie dla gości! 8)