Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja pitole :o Irmo jest jak jest i napewno nie jest tak źle że gorzej byc nie moze :wink: :lol: :p

A tak serio to ja bym też połowe u siebie zmieniła. Pierwsze co bym zrobiła to urwała jaja temu kto zaprojektował krokwe koszową w takim miejscu jak jest :evil: :lol: Ale zlewam to, cieszę się, ze dom stoi :lol: W końcu dom to nei tylko budynek. Przymknij oko na jedno i ciesz sie czym innym :wink: :lol:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta: co do kibelkow: tam nie ma tapety tylko kafelki w taki wzor. Szczerze mowiac ide troche po najmniejszej linii oporu. Nie chce mi sie kombinowac "na nietypowo", ma byc ladnie, w miare mozliwosci, ale chce sie szybko wprowadzic. :wink: no chyba, ze jutro zmienie zdanie....
w taki wypadku dla mnie nr 1 :wink:

przed swiatami byl lekki kryzys, a teraz jest juz duzy, bo: dom za maly, kotlownia powinna byc w innym miejscu i wogole...a poza tym na pewno bedzie brzydko...

irma :o no nie wierzę, u ciebie takie smutki. wierz, że nie ma idealnego rozwiązana, ja też bym trochę pozmieniała, tu i tam. ale jak patrzę na swój dom rodzinny, zupełne można powiedzieć przypadkowy (dobudówka, do dobudówki) to poza wystrojem i inne takie czuje się świetne, jest idealnie. wspaniałe wspomnienia, wspaniałe chwile i to się liczy najwięcej. dlatego właśnie jak najszybciej chę mieszkać u sienie

Irmo ratuj!!! Jak urządzić fajną sypialnie na poddaszu by miała nutkę orientu w połączeniu z czerwienią? :roll:

Jedna ściana to szafa w zabudowie, druga przeciwległa to okno w lukarnie a dwie pozostałe są z drzwiami naprzeciwko siebie: balkonowymi i wejsciowymi.

Co powinnam uwzglednić? Czym najłatwiej bedzie nadać orientalną nutkę w pomieszczeniu? Podpowiedz mi proszę bo mam za duzo na gowie i nie moge się skupić i pomyśleć o jednym :o Dziekuję z góry :lol:

Twoje wizualizacje bardzo mi się podobają :oops:

no no no :D

zaczynają się poważne zakupy

pozdrawiam

aha! patrze na te Twoja sypialnie i tak sie zastanawiam........

zaczelam sie wycofywac z pomyslu grafitowej sciany w sypialni, ale Twoja wizualka znów mnie nakrecila :lol:

tylko ja nigdy nie bylam w pomieszczeniu pomalowanym w te kolorki i nie wiem jak bym sie z tym czuła :roll:

pewnie bym nigdy nie myslała o az tak ciemnych scianach gdyby nie to, ze podloga bedzie biala. ale mysle tez o sypialni w stylu krolowej sniegu,np. biale ze zlotym...

a ten szary to na moim komputerze jest taki bardziej fioletowy. :)

mialam kiedys szare sciany. super sie w nich czulam, pokoj byl od zachodu, wczesniej wymalowalam go na piaskowo - bezowo i bylo mi za cieplo:)