Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tu troche przez przypadek trafilam. 8) Za stara jestem (forumowo :wink: )aby dzienniki czytac, ale cos mnie tknelo aby zerknac, chociaz fotki obejrzec. :lol: No i bardzo dobrze. Jestem pod ogromnym wrazeniem domu i przepieknej dzialki.

Tak w ogole moje klimaty to - starocie, a domki typu dworki, :roll: ale zawsze

jak trafiam na taki dom, to sie zastanawiam czy to na pewno tak jest. :D Bo jakos jak patrze na to wszystko u Ciebie - to tez bym tak chciala miec. :D

Gratuluje pieknego wszystkiego! :wink:

p.s. lazienka dzieci jest cudna, taka jakas pozytywna, wesola, ze chcialo by sie znowu byc dzieckiem. :D :wink:

Witaj, Dobry Duszku

Chciałam, zeby dzieci miały fajną łazienkę, ale też taką w miarę ponadczasową

Co do dworków, to ja trochę mam tak, ze mieszkać bym w tym nie mogła, próbowałam podobnego stylu, ale za to lubię czasem popatrzeć :) POdobaja mi się zwłaszcza jak idą w parze ze stylem życia. Przetwory, pieczenie ciasta, duża rodzina itd.

Tak, to cała seria produktów w Lidlu - W5.

Do płytek natomiast i usuwania resztek fug i tynku glazurnik polecił mi Szopa Atlasa. Rozcieńczony z wodą można stosować nie tylko na płytkach.

Mayland już po raz któryś to napiszę, ale ten tytuł to Ci się należał! Senkju

a widzisz, ja ostatnio poweidzialam czekoladzie stop, choc jak wspomniałas o slodyczach to mi slinka pociekla. W rekompensacie zrobilam sobie mix marchewek w parowarze. Ale to marna rekompensata. Wypije kawe. Kawe zawsze musze posłodzic i niektórą herbate.

I jak to jest ze kiedys wolgole moglam zyc bez slodyczy?

Czekam na zdjecia. A z jakiego drewna masz stół w jadalni? Ja mam stolik kawowy w wydaje mi sie ze identycznym uslojeniu tylko ciut ciemniejszy - lakierowany pewnie z jakąs bejcą, a moze to jakas cienka politura czy cos, bo twardy i niezniszczalny jest ci on