Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Otwory byly wycinane w tych taflach w kuchni. Po 4 dziury na kazdym rogu pod te wkręty. Otworów na kontakty nie było. Sumę łączną podałam wyżej. :roll: I kurcze robiło mi to 2 szklarzy. Może w naszej okolicy nie jest drogo poprostu. Mamy tu 2 producentów luster lokalnych tj. Kast i Marobex wiec to moze wpływać na niższe ceny :roll:

a możesz jeszcze powiedzieć ile mniej więcej m2 tych luster masz?

masz około 6m2 luster, a ja mam około10m2 no i nie masz zadnych dużych otworów, a z tego co się orientowałam to w zależności od wielkości koszt wycięcia otworu się zwiększa. ja mam 6 duzych otworów po około 40zł pewnie

no i nie wiem jaką masz grubość lustra...

ech...ale ja jestem głupia powinnam była się trochę wcześniej tym zainteresować...

Irma grubości nie znam bo mnie to wcale nie intereswało. To już był problem szklarza, zeby dało się zamocować i od ściany nie odpadło.

Chyba nie ma co żałować teraz. Wiesz jak to jest na jednym sie traci na drugim zyskuje. Sama wiesz, ze lustra masz szkomplikowane i pewnie cięte z formy. Dobrze będzie.

Ale mnie sie takie podłogi bardzo podobają, serio, serio :lol: Wiesz, że ja lubię słoje. Wszystko bedzie pasowało do takiej podłogi.

A tapetę widzę dajesz na ścianę ze skosem. Ja kupiłam juz tapetę i mielismy skos tapetować i..... spanikowaliśmy :lol: Mąż stwierdził, ze sie nie da apety na skos od spodu przykleić i ze tylko zniszczymy no i odpusciłam i została mi tapeta :lol: Ciekawa jestem jak sobie Twoi fachowcy z tym poradzą. Pewnie wiedzą jak to przyklejać, zeby na głowę nie spadało :lol: My nie wiedzielismy jak :oops: :roll:

z przyklejeniem tapety na skos to raczej nie powinno byc problemu. Dlaczego miałaby spaść na głowę tapeta? Nawet by mi to do głowy nie przyszło. zresztą skosik jest malutki.

ale te lustra mi po głowie chodzą

głupio się czuję, bo liudzie jechali na obmiar 40km, a teraz im powiem, ze spadówa?

Mam u siebie co prawda Duluxa ale własne takie złamane biele. Jedna bardziej wpada w szary (jasmin) a druga w wanilię (orchidea czy magnolia, nie pamietam). I ten szarawy odcień jest taki.... przygnebiajacy, smutny. Za to ten drugi, cieplejszy znacznie przyjemniejsze odczucia daje :lol: A różnica jest naprawdę niewielka.

to nawet nie o to chodzi:)

bo jak dla mnie to takie szarawe odcienie są bardzo fajne, twarzowe :)

ale u dzieci chciałam zeby pokoje były żywe, dynamiczne, takie trochę jak z kreskówek, żarówiaste kolory, jakieś smieszne dodatki, a ten szary nie pasuje. Myslałam, ze jak dojdzie podłoga to ten szarawy bedzie się czytał jak biły, ale okazał się być trochę jednak za ciemny...