Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkie te blaty sa ladne, ale akurat ten szary najbardziej mi sie podoba. Generalnie jestem za jak najprostsza kuchnia, bo potem wiele rzeczy i tak sie w niej zmieni. Dojda jakies sprzety na blacie, kubki, przyprawy i zacznie sie wszystko krecic. Jesli podstawa jest "czysta" to potem mniej te naturalnie dziejace sie zamieszania przeszkadzaja. :roll:
Niekoniecznie. Ja się tego strasznie bałam, że zaraz upstrzę jakimiś słoiczkami, piedółkami itp. Terazm mam czajnik, brittę i expres do kawy. Wszystko pochowane, trauma bo bloku :D

Ja mam dużą kuchnię ale jak tak poczytałam to chyba nawet nie w średnim standardzie :roll: Więc moja niestandardowa :wink: kuchnia, jadalnia i barek kosztowały 9tys. Dla mnie to było dużo. Druga wycena jaką miałam (od znajomego) wynosiła 13tys :evil: Wszystko to samo!

Ale Twoja cena jakoś nie wydaje mi sie wysoka :lol: Bałam się, że napiszesz 24tys :wink:

14tys za same meble w tym lakier nie wydaje się byc wiele :roll:

Irma, to nie jest jakaś zatrważająca kwota. Masz sporo mebli, bajery som, więc wiesz" płacz i płać :D MOja kosztowała 12 tysi :roll: bez agd ofkos

ufff, pocieszyłaś mnie. Co prawda nie mam aż tyle szuflad, ale jednak są...no i mdf lakierowany kosztuje...a i podobno do tej szafki trzeba dać gruby fornir, bo inaczej się nie nafrezuje....

płacz i plac, trafne określenie

same meble to kosztują 10000, ale dodatki pt fanaberie z bluma i inne pierdoły tak nabiły cenę
bierz :D

bierę

ale Ty masz dzisiaj moce decyzyjne!

to chyba przez te gimnastyki

ja mam taki charakter :D od zawsze, tylko się z nim nie ujawniam :roll:

A gimnastyka rewelka, polecam!!!

Jakos tak latwiej sie wydaje kase z nieswojego konta... :roll: :wink:
To fakt, ale naprawdę nie uważam, zeby te 14 tysi było jakąs kosmiczną ceną. Mebli sporo, bajery, lakierowane fronty to kosztuje :roll: Wydaje mi się, ze tyle własnie to kosztuje. Dlatego stanowacza decyzja. :D

Dobra, to co dalej???

:lol:

Póki jestem w transie 8)