Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

w krakowie ja też poruszałam się głównie taksówkami, tam to tanio wychodziło. i prawie wszyscy tak robią.

Ale tutaj na prowincji taksówki drogie i jakoś tak bez sensu. A poza tym, jazda samochodem okropnie mi się podoba i bardzo chciałam już mieć prawko. A z tym mężem to oczywiście był żart.

no dlatego do jeżdzenia po krakowie jest to transport idealny

ale tu gdzie mieszkamy teraz i gdzie będziemy mieszkać jak się już przeprowadzimy to jednak bez samochodu ani rusz. poza tym mam klientów rozsianych czasem nawet w promieniu 100km...

:)

w krakowie ja też poruszałam się głównie taksówkami, tam to tanio wychodziło. i prawie wszyscy tak robią.

Ale tutaj na prowincji taksówki drogie i jakoś tak bez sensu. A poza tym, jazda samochodem okropnie mi się podoba i bardzo chciałam już mieć prawko. A z tym mężem to oczywiście był żart.

u mnie na wsi też taksy drogie :-?

Poza tym jazda jest zajeee....

A mąż jak mąż, a to śmeici wyniesie, a po drewna przyniesie, a to ikszej cielesny roboty sie chyci 8) :lol:

Ale Ty Mayland to jesteś niezła aparatka. I tak wsiadłaś i już? bez jazd doszkalających, bez niczego?

No wsiadłam w grudniu. :o Na początku się bałam ale jechałam. WOlno, ostrożnie. A teraz codziennie dojeżdżam do pracy 20km i mam pracę po drugiej stronie miasta :lol:Mój mąż woził mnie tyle lat!

W końcu gdy podjełam decyzje o budowie to nie było przeproś. Wiedziałam, ze w końcu muszę jeździć. Tym bardziej, że samochód stał pod klatką i czekał na mnie bo mąż dostawczym i tak jeździł :roll:

W Krakowie faktycznie taxi tanie. Ja też jak tam jestem to korzystam.

chyba na ścianę w kuchni dam jednak laminat, a nie czarny lacobel. Kurczę zapomniałam ile tam jest kontaktów. Za wycinanie otworów zapłace majątek...

poza tym lacobel jest czarny a ja chcę grafit, a grafit mogę mieć ale na zamówienie i pewnie też horendalnie drogi...

kurczę, ale pod górkę