Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo Mastercoka wzieła o ile pamietam mhk. Moja siostra też wzięła i piekarnik i płytę (płyta z polami w indukcji i z normalnymi, elektrycznymi tak, ze wszystkie gary działają).

Małgoś ten piekarnik z mikrofalą to mąż mówi że Siemens lub Elektrolux. :wink:

Czyli sugerujesz, ze indukcja Mastercooka jest ladniejsza i ze moze byc rownie OK jak Teka? :roll:

:lol: Zostane przy tym co napisałam wyżej, nie zarzucę nic płycie indukcyjne Teki :lol:

:lol: :lol: Ale sugerujesz tez, ze drozsze niekoniecznie jest lepsze? :roll:

To napewno. W cenę sa wliczone nie tylko koszty produkcji czyli rzeczywistej wartości produktu ale też koszty reklamy, marki itd. Przecież wiecie jak to jest nawet z kosmetykami :wink:

a może i mnie coś mąż poradzi?

Irmo dopiero co Miko wybierała agd. Zapytaj Jej o symbole bo nie pamietam dokładnie. U Niej był chyba Whirlpool. Też do zabudowy. Dość długo wybierała ten sprzęt i jest na czasie w cenach, sklepach i ofertach.

A jesli chcesz to zapytam tylko napisz co konkretnie Cię interesuje.

Małgoś ten piekarnik z mikrofalą to mąż mówi że Siemens lub Elektrolux. :wink:

No to mi teraz namieszal... :lol: :lol: :lol: Mam wneke na 51 cm, ewentualnie mozna wyciac dziure w k-g i powiekszyc ja o 5 cm. Elektroluxy i Siemensy sa glebsze. Moge ewentualnie dac piekarnik klasycznie, pod plyta, tylko nie wiem, jak bedzie wygladac taki maly piekarnik w dolnej zabudowie... :-?

Irmo dopiero co Miko wybierała agd. Zapytaj Jej o symbole bo nie pamietam dokładnie. U Niej był chyba Whirlpool. Też do zabudowy. Dość długo wybierała ten sprzęt i jest na czasie w cenach, sklepach i ofertach.

dobra, lecę do Miko

:lol: oj długo .....

a teraz mało co pamiętam :oops:

ja wzięłam whirlpoola akz 223/IX/01

mikrofalę też whirlpoola amw 420 IX

bosh super chodzą teleskopy, siemens z bajerami ale bez teleskopów- bardzo drogie wg mnie

Piekarnik ,który wzięłam ma chłodne drzwi co istotne wg mnie , gdy mamy dzieci, ma teleskopy, termoobieg cena dobra , my daliśmy ok 1200zł

Mikrofala -nad nią się bardzo zastanawialiśmy , nie jest wielka, jest ze stali nierdzewnej w środku, pasuje do piekarnika - ta sama linia, ma grill i funkcje crisp - kosztowała 1100 chyba :roll:

jest też większa mikrofala - średnica talerza 40cm , bez grila ale jak pomyśleliśmy, że będzie więcej kosztować od piekarnika to szybko klikęłam na tą wyżej..i wiesz poczułam ulgę :wink: co u mnie oznacza, że wybór był dobry :lol: