Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo,

Wow - schody robia wrazenie!!! Wygladaja jakby plynely....sprawiaja wrazenie lekkich...

Kubly tez mi sie podobaja...to taki nowoczesny art design...z duchem czasu...z duchem budowy...pieknie wkomponowany w otoczenie... :wink: widac, ze fachowo podeszlas do sprawy :wink: :wink:

Ja sie nie znam na art design, ale bede odpatrywac od Ciebie, moge? :wink: :wink:

Maja

Niedługo wiosna wiec temat ogrodów wróci. Przegladałam sobie Twoj plan ogrodu. Jakieś kwiaty np. jednoroczne lub byliny jakieś będziesz dosadzać czy nie?

U mnie nie wiem co zostanie po tych zwałach sniegu jakie zaległy na rabatach po odśneiżaniu :roll: CHyba róże polecą :roll: :(

I co taniej niż dewro?

Nie no z ta brzoskwinka i wenge to ściema :wink:

Planuje orzechy i dęby (trudno orzech dobrac - nieraz dąb bardziej pasi) a na ścianach hmmm chyba białe a potem sie ziobaczy :)

Dawaj ten namiar na priv :p Długo sie czeka na drzwi - bo na dewro 4 miesiace :(

chyba taniej niż dewro, wyślę priv

Niedługo wiosna wiec temat ogrodów wróci. Przegladałam sobie Twoj plan ogrodu. Jakieś kwiaty np. jednoroczne lub byliny jakieś będziesz dosadzać czy nie?

U mnie nie wiem co zostanie po tych zwałach sniegu jakie zaległy na rabatach po odśneiżaniu :roll: CHyba róże polecą :roll: :(

takie podchwytliwe pytanko, tak :)

Irmo,

Kubly tez mi sie podobaja...to taki nowoczesny art design...z duchem czasu...z duchem budowy...pieknie wkomponowany w otoczenie... :wink: widac, ze fachowo podeszlas do sprawy :wink: :wink:

Ja sie nie znam na art design, ale bede odpatrywac od Ciebie, moge? :wink: :wink:

Maja

ależ proszę bardzo, uważam, ze kubly to świetny, bardzo oryginalny a przy tym niedrogi i co ważne nieograny pomysł na stworzenie niebanalnego wnętrza...Myślę, ze będę je teraz często proponować moiim klientom. Taki znak rozpoznawczy stylu a'la Irma :wink:

Dzień dobry :lol:

Irmo bardzo dziękuję 8) :lol:

Chciałam donieść (miałam tego nie robić ale cały czas jestem pod zachwytem i przeżywam :wink: )

- dom jest śliczny!!!

- schody są powalające, aksamitne w dotyku, kolor dębu olejowanego cudny, kunszt pracy stolarzy, dopracowany kazdy szczegół!!!!

- salon wcale nie jest mały, tańczyc można

- płytki wężowo/krokodyle są jak prawdziwa skóra, nie są śliskie a takie właśnie "mięsiste" jak skóra i robią wrażenie :lol:

- łazienka dzieci to dla mnie hicior! zdjecia nie oddają jej uroku. Dekory są bardzo ładne a zaczynając dzień w takiej łazience aż powera człowiek dostaje :lol: Poproszę o więcej informacji na temat tych płytek (nazwa, cena, gdzie kupiłaś, ile czekałaś). Mam zadanie wymyśleć tyrkusowo białą łazienkę (myślałam o mozajce ale teraz sie powaznie zastanawiam :wink: )

- białe płytki w dekory bardzo ładnie się mienią, eleganckie, zresztą te ciemne również

- dotyk drewna na elewacji, jego kolor, taras.... bardzo mi się podobają!

ufffff ciemno było, reszty nie widziałam 8) :lol: i tak jeszcze ochłonąć nie mogę :oops: :lol:

Czesc Irma, SUPER HATA

Wykonanie tez piękne.

Możesz napisać jak połączyliście ściany z dachem, w moim projekcie występuje takie samo połączenie i jakoś się obawiam dobrego uszczelnienia w tym miejscu.

Dzięki,

a co do uszczelnienia - nie ma się chyba czego obawiać.

u nas wata z poddasza połączyła się ze styropianem na elewacji i tyle

Tekę sama kupiłam , stoi ale nie jest zamontowana :roll:

a jak jest promocja? bo jak teraz zobaczyłam ile kosztuje ten zlew a ile kosztował jakiś miesiąc temu to się za głowę złapałam :roll:

A te płytki , które pokazałaś to co to? :roll:

teraz zobaczyłam to jest blat? :o

a ile kosztował?

teraz 1000zł

tak to jest blat

sama nie wiem dlaczego

jak na nią patrzę to ładna jest i wogóle, ale może mogłam te pręciki bezpośrednio do stopni przymocować...

nie chciałam za bardzo panu wydziwiać, bo nawydziwiałam przy stopniach i teraz trochę wydaje mi się za mało przemyślana ta barierka