Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Irma, jak już pewnie zauważyłaś :wink: śledze Twój wątek, czekałam na Twoje drzwi i dzisiaj z pełnym przekonaniem mówie jest świetnie! Oczywiście nie jestem ekspertem, ze swoim domem sobie już nie radze i wiem, że będzie totalny misz-masz, upycham wszystko co mi się podoba :lol: Ale w Twoim domku chciałabym zamieszkać i tyle! Cały dom jest spójny (tego właśnie w moim brakuje...) nawet jeśli zawodowo zajmujesz sie urzadzaniem wnętrz, należą Ci sie gratulacje!

PS. Co to za umywalka w gościnnej łazience? Szukam malutkiej mam zamiar kupić koło quattro, ale wolałabym jakąś z dziurą na baterie.

Witaj Irma, jak już pewnie zauważyłaś :wink: śledze Twój wątek, czekałam na Twoje drzwi i dzisiaj z pełnym przekonaniem mówie jest świetnie! Oczywiście nie jestem ekspertem, ze swoim domem sobie już nie radze i wiem, że będzie totalny misz-masz, upycham wszystko co mi się podoba :lol: Ale w Twoim domku chciałabym zamieszkać i tyle! Cały dom jest spójny (tego właśnie w moim brakuje...) nawet jeśli zawodowo zajmujesz sie urzadzaniem wnętrz, należą Ci sie gratulacje!

PS. Co to za umywalka w gościnnej łazience? Szukam malutkiej mam zamiar kupić koło quattro, ale wolałabym jakąś z dziurą na baterie.

ja mam najmniejszą koło quatro. ma otwor na baterię. nie ma otworu chyba tylko jedna taka 50x35 czy coś...

Efilo- dzięki za diverte, ale u mnie blat ma głębokość 33 cm, więc za nic mi nie pasuje...

Irmo- no tak mogłam rozpoznać, że to quattro 23 cm głębokie, wolałabym głębszą, to 23 cm wydaje mi się zbyt mało...

Chciałabym wykorzystać na maksa te 33 cm blatu, dlatego rozważam to quattro na 50/32, ale zupełnie nie pasi mi brak otworu na baterie. Przejrzałam już sporo i jest cieżko... Jak macie jakieś typy na umywalkę z otworem z boku (prawy) głęboką ok 30 cm to będe wdzięczna.